Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eramın Sol Arka Kapısına Darbe:S

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Barış Özkan tarafından 13 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    mesele çözüldü abi daha güncellik bir tarafı yok ya araba komple pasta cilaya sokucan eziği yok ettiricen yada öyle binicen yada boya yaptırıcan ki hiç mantıklı değill .

2. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Tamam kardeşimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. fr_ares

fr_ares Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben Eramı 2006 da 0 aldığımda, daha 3 aylıkken sağ 2 kapıyı, dikiz aynasının altından, çamurluk üstüne kadar, çıtanın altından ve üstünden olmak üzere komple çizmişlerdi. Oturup ağlayacaktım nerdeyse...

2 kapı ve çamurluk üst bölgesini boyatmak durumunda kalmıştım. Satarken problem çıkmasın, alıcı rahat olsun diye resimlerini çekip dosyasına koymuştum. Hala duruyor resimler, inşallah sorun olmaz.

4. zazaseçkin

zazaseçkin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır ne sorun olacak,siz yeterki dürüst olun.Benimde sizin gibi aracıma geçen yıl vurdular sol arka kapıya,bende resimlerini hala saklıyorum.

5. akin

akin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ezilen yerde boya dökülmesi yada soyulması yoksa hiç elletme öyle kalsın 10cm den bişi olmaz için rahat olsun, eğer ezilen yerin boyasında sorun varsa zamanla paslanma yapabilir, onun için de yaptır derim.
    Aracımın tamponunda afif sürtünme vardı, servis rütüş yaptı keşke yapmasalardı. İnan sürtünmüş halinden daha kötü oldu, bence servisler bu rütuş olayını bilmiyor baştan savma yapıyorlar, bide üçretsiz rütuş diyorlar ya..

6. kenan42

kenan42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    takma lafana hemşerim..bendede2009 era var daha borcu bitmedi adam gekdi tampunu arka kapıyı elimizin içi kadar içine göçürdü.. yaptırmadım da parada almadım.. nazarlık olsun.. oraya bakma sonradan alışıyosun.. Allah daha beter kaza vermesin..

7. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    AutoKing varsa yakınınzda orada boyasız hallediyorlar. Vakumu benim i30'a uygulatmıştım kapı kolunun yan tarafına eskisinin aynısı oldu kesinlikle boyasız ve zararsız yapıyorlar.

Ben o sırada Ankara'daydım Autoking Ostim'de yaptırmıştım çok da güzel olmuştu.

Bu Sayfayı Paylaş