19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eramı futbol topu göçertti.

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda alpozturk2002 tarafından 7 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Peki o zaman nası oluyo da plastik çamurluklara sahip renault NCAP testlerinden 5 yıldız alıyor, bi düşünün bakalım...yapsınlar o zaman 2mm sactan arabayı, önüne geleni parçalasın, bu arada içindeki de sıkışıp ölsün, bumudur yani...

2. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bizde 2006 astra vardı.onunda aynı şekilde futbol topu çöküntüsü vardı ön kapıda... astradamı sağlam değil şimdi?? önemli olan aracın iskeleti diye düşünüyorum.ve yanlış bilmiyorsam eğer eraların kapılarında çelik barlar mevcut.gazetede reklamda görmüştüm. sınıfındaki araçlarda varmı bilemem...

3. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    coşkun abi insanlar Alman arabalarına boşunamı fazla para veriyor saç incede olsa kalında olsa içerde sıkışıp ölme oranı aynıdır ancak kalın olursa içeri esneme olasılığı daha azdır mercedes'lere bi bakalım gecen gün önümde bi kaza oldu ford focus arkadan e200 e çarptı focusun kaput katlandı farlar kırıldı ön tampon yerdeydi mercedesin arka tamponunda hafif boya dökülmesi oldu dısardan gözüken bi kırık yoktu ..

ayrıca alman demişken octavianın iskelet resimleri buyrun bakın ..
    http://www.skodam.com/viewtopic.php?f=9&t=19628

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu konuyu daha öncedende çok tartıştık , kalın kaporta sacı aracın güvenilir olduğunu göstermez ... sadece ufak çaplı kazalarda maddi hasarı en aza indirir ...
    şu an kullanmakta olduğumuz amerikan 4x4'ü bu gün euro ncap'dan yıldız almaya gitsin , 2 yıldızdan fazlasını alamaz ! ...

5. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    mırkan abi dediğinin gibi çok tartısılan bı konu olduğuna göre fikir ayrılığının olmasını normal karsılamak lazım..

6. Misafir

Misafir Guest

Sevgili Yunus, bu konuyu tartışmıyacağım senle, sadece şunu söyliyeyim, ince saç kalın saca göre daha çok esner ve kaza esnasında daha az hasar verir, kaza sonrası içerdeki insanı kurtarmak daha kolay olur...

7. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaşlar servis mini onarım hakkımı kulllanarak göçüğü düzeltti. Boya vurmadan bagaj içerisinden doğrultmuşlar. Ama eskisi gibi olmamış. Baştan söylemişlerdi tam olmaz diye. Birazcık bombelik kalmış. Böyle idare edicem artık. Boya işine girmek istemiyorum.

8. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    resimler elinizde olursa satarken şu sebepten dolayı içten düzeltilmişti diyebilirsiniz.

9. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Evet. Aynen öyle. Allah ın izniyle 9-10 yıl binicem araca. 9-10 yıl saklmak zor olacak sanırım resimleri:)

10. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bu muhabbet geçmişten birşeyler hatırlatıyor bana https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. 06ömer06

06ömer06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle geçmiş olsun hocam bende dolu nedeniyle göçüklerden muzdariptim servisi aradım boya macun dediler ardından netten otto zenitth ile görüştüm ve onlar boyasız macunsuz metal ovma denilen bi sistemle aracı yaptılar sonuç harika tavsiye ederim netten bu adrese bir bak derim.

12. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    konuyu hortlatmış olabilirim azcık https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif ama vakum sistemi ile % 99 lara varan başarılar yakalamak mümkün gözüküyor çünkü daha önce ki araçlarımda defalarca yaptırdım . ancak dikkat edilmesi gereken husular var . mesela

1 vakum işlemi metal veya sac yüzeylere uygulanır .
    2 yapılan işlemin durumuna veya yerine gör bir miktar boya kalkma olasılığı her zaman mevcuttur. örneğin düzeltme işelmi yapılan yerde daha önceden macun ve boya olması. veya uygulama alanın sert yüzeyler olması ( kapı ile çamurluk birleşme noktaları gibi )
    3 uygulamayı yapan ustanın el mahareti gibi

Bu Sayfayı Paylaş