Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eram yatak sardı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda atom43 tarafından 27 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Daha önceki mesajımda da yazdığım gibi aynı olayı yaşadım ve h-100 rektefiyeden sonrakesinlikle olaydan önceki motor verimini kaybetti. Aynı şekilde bende alırken durup düşünürdüm.

2. firari

firari Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araçların makina olduğunu unutursak arabayla konuşmaya da başlarız insan bile yemk yemekden su içmeden yaşayamaz ve hasta olur ölür filan. Yani bakarsan bağ bakmazsan ızdırtap olur :)

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    çok geçmiş olsun en azından hatalarını kabul etmişler. tabi ki olması gereken sıfır motor takılması ancak bizim güzel ülkemizde olması gerekenlerle olanlar her zaman birbiriyle uyuşmayabiliyor

4. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok üzüldüm senin adına ama unutmamalı ki bu araba biraz da şans işi.Yani ben çok gördüm mercedes e 200 alıp servisten çıkamayan veya tam tersi şahin doğanı yıllarca sorunsuz kullanan.Gerçi ateş düştüğü yeri yakar sende haklısın.Umarım ucuza mal olur,hiç olmadı maddi açıdan yıkılmazsın

5. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben ce kardeş yeni motor iste .. verecekleri cevaba göre tüketici mahkemesine git derim . geçmiş olsun ..

6. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun.
    Benim Era 2008 styl.otm. 50 gündür servisete yatıyor. Yurt dışından parça gelecek (sanki İzmitteki montaj edildiği fabrikada parça kalmamış) diye sallıyorlar. Arabam kafadan çarptı. Karşı araç pert oldu. Emniyet kemerlerimiz takılı idi atlattık fakat hava yastıklarının (10 ad) hiçbiri açılmadı. Hyundai Assan'a ulaşmaya çalışıyoruz. Zar zor ulaştığımız günlerde de biz sizi ararız diyorlar. Sanki başka firmanın müşterisiyiz gibi son derece ilgisiz davranıyorlar. Bir daha Hyundai kesinlikle almam. Berbat bir servis ve berbat bir yönetim.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

7. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun
    Düzenleyen : canakkale18217

Bu Sayfayı Paylaş