Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eram yatak sardı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda atom43 tarafından 27 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun raporlar tutuldu iş kesinleşti sorun kullanıcı hatası değil aksine 15 bin bakım yapıldıgında yağ filtresinin vidalarını sıkarken fazla sıkısmadan dolayı çatlama yapılmıs sorun servisten cıktı aracı tamamen servis üstüne aldı eskişehir servisten kütahya servisine kurtarıcı ücretinide kendisi karsıladı aracım 1-2 haftaya teslim edilecekmiş kızdım cunku yag lambası 91 model şahinde bile yanar ken neden benim aracımda yanmasın iş işten gectikten sonra ne işe yararki evet ağır konustum ilk baslarda o anki sinir ile patlayacak yer arıyordum içimi doktum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif küfretmek ruhun yelpazesidir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gifşimdi yüzüm gülüyor
    Düzenleyen : atom43

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun tekrar, size masraf olmamasına sevindim, yinede dikkati elden bırakmamak lazım her daim, https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sevindim sizin adınıza.Her ne olursa olsun aracınızı çalıştırmadan önce mutlaka bir kontrol edin derim

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    gecmiş olsun ...

5. Misafir

Misafir Guest

ben olsam sizin yerinizde sonradan yapılma motoru kabul etmezdim..çünkü hata onların ve bunu siz arabayı satarken fazlasıyla zararla ödiceksiniz..ya yeni motor isterdim ben olsam..ya da arabayı değiştirsinler..

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bence kullanıcı hatası olarak atmadıklarına şükretsin kolaymı motor yaptırmak...

7. Misafir

Misafir Guest

ama sonuçta kabul etmişlet ve elinde rapor var...bu şekilde ben kabul etmezdim..

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

9. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sağolasın hocam ama inşallah öyle bir durum başımıza gelmez.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu çok güzel bir haber. Aslında kötü durumun iyi olanı desek tam yerinde olur sanırım. Umarım aracınızla birlikteliğiniz uzun süreler devam eder...

11. Misafir

Misafir Guest

Gösterdiğiniz kibarlıktan dolayı teşekkürler.....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

12. Misafir

Misafir Guest

coşkun abi benim dediğim imkansız mı??sonuçta bu kullanıcı hatası değil servis hatası. arkadaşımız motor yapılmasını kabul etmeyip yeni motor istese haksız mı olur?? ben olsam öyle bi başvuruda bulunurdum..çünkü aracı satarken karşısına çıkıcak bu.. ayrıca motor eskisi gibi olmıcak

13. Misafir

Misafir Guest

Valla mantıklı gibi, elinde belge var'sa kazanır gibi duruyor ama sonuçta teknik üniversiteden araştırmak lazım...

14. Misafir

Misafir Guest

arkadaşın elinde sanırım raporlar var..serviste bakım sırasında oluşan hatadan kaynaklandığına dair..

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ee ne anladık bu işten..servis hata yapıyor sizin sıfır arabanıza motor yapılıyor.ve yaklasık 10gun aracsız kalıcaksınız..sorunun size yıkılmaması guzel bişey ama bana verilen hizmet yetersiz gibi geldi..

16. Misafir

Misafir Guest

işte bende bunu diyorm yusuf abi..sonuçta hata servisin ve motor yapılması saçma geliyor bana..ben olsam kabul etmezdim..ayrıca bu süreç boyunca araba vermeleri gerekiyor size..

17. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bencede tuhaf..amcaoglu 2003 model sıfır mondeo almıştı arac bi kaç bin km sonra sorun cıkarmaya basladı servisten cıkmaz oldu sonunda 35.000km de motor değişti..sıfır motor taktılar....olmıycak iş değil yani..

18. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne bi araba verdiler nede bişi aracım sahibinden aracılıgı ile satılıktı takip edenler varsa gormuslerdir 17.500 den vericektim alıcı olarak istekli bircok kişi vardı motor boyle bir tamire girdiginden dolayı ben ne sekilde acıklama yaparım alıcı arkadasa kim duysa araba sorunlu der karısmaz gibi geliyor oysa arabamda boyada yok değişende fakat motor sorunlu üstelik 20binde tamir olsa hyundai bilgisayarlarında kayıt altına girecek ve araca bakan kişi ise o kayıtları gorecek oyle değilmi siz alırmıydınız boyle bir şekilde araç?

19. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    acıkcası arac kazalı deseler kabul ederimde servise gidip sorduğumda motor böle işlem yapılmıs derseler vazgecebilirim almaktan benim için kasa önemli deil kasa toplanır ama motor arıza yaptımı zor toplanıo..

20. Misafir

Misafir Guest

+1 ben olsam bende almazdım..ilerde yenıden sorun yaratabilir..

Bu Sayfayı Paylaş