Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERALARDA AMORTİSÖR SORUNUNA ÇÖZÜM

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Aksungur Türk tarafından 18 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

bu tüketici profili ile bu memlekette hiç bir sektörde kalite artmaz arkadaşım bu bir.

ikincisi bizim bu konularda (amortisör vb gibi) mücadeleederek zamanla elde edeceğimiz haklardan iddia ediyorumbizden deherkesten önce bedavadan siz yararlanacaksınız.

2. abakus

abakus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eray arkadaşıma katılıyorum

3. Misafir

Misafir Guest

Hiç yere birbirimizi kırmayalım.Kimi arkadaşlar amortisörlerden şikayetçi evet sonuna kadar haklılar sonuçta o kadar para ödüyoruz veya borç altına giriyoruz...Era06 da bence burada yardımcı olmaya çalışıyor kötü birşey demiyorki zaten belki sadece tepkileri biraz sert olabilir...Lastikleri ve jantları değiştirdiğini ve sorun kalmadığını söylüyor ve öneriyor... Ben sadece lastikleri değiştirdim hissedilir derecede düzeldi zıplamalar... Yalnız burada bazen eleştirinin dozu kaçıyor belki elde olmadan... Dışarıdan biri okuduğunda yahu bu Hyundai demekki bu kadar vasat bir yapıda diye düşünür... Hyundai deseki; arkadaşlar amortisörler için elimden gelen budur memnun olmayana parasını iade edeceğim getirin araçları dese kaç kişi geri verir ? Ve yerine bu performansta, donanımda ve fiyatta hangi marka ile değiştirmek ister ? Varsa söylesin...

4. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu kadar ağır eleştiriyi anlamak mümkün değil. Eğer gerçekten aracının amortisörlerinde sorunu olan varsa servisler zaten garantiden değiştiriyor. Ayrıca gerçekten ilgililer. En azından benim servis için söyleyebilirim.

5. Misafir

Misafir Guest

Ne olursa olsun, yapımız ve karakterimiz gereği ne kadar sert tepkili olursak olalım kimsenin kimseye hiç bir hak ve sebeple sert olma, sinirlenme, hiddetlenme gibi buna benzer olumsuz davranışlar gösterme gibi bir lüksü yoktur. Bu, bu platformda veya başka bir platformda da olsa aynıdır. Tek taraflı bile olsa bu böyledir. Çünkü verdiğimz her karşılık, karışımızdaki olumsuz davranışlar sergileyen insan ile aynı düzeyde olduğumuzun bir kanıtı olarak gösterilebilir.

Burada şöyle düşünülebilir. Her kim ki, karşımızdaki insanınbu olumsuz davranışları karşısında ben sessiz mi kalacağım diye düşünüyorsa yukarıda yazdıklarımı tekrar etmek isterim. "verdiğimz her karşılık, karışımızdaki olumsuz davranışlar sergileyen insan ile aynı düzeyde olduğumuzun bir kanıtı olarak gösterilebilir"

Yapılan şeylere aynı yoldan hareketle aynı davranışları sergileyerek aynı düzeye inmemiz kaçınılmazdır. Çünkü yapılan şey olumsuzdur ve aynı davranışı sizlerin yapması sizlerin de haklılığınızı ortadan kaldırır.

Dolayısıyla, baştabu platformda yani bu forumda olmak üzere, kurallara aykırı davranışlar asla karşılıksız bırakılmayacak ve bu hem bizim yarar ve faydamıza hem de forumumuzun yarar ve faydası açısından önemle dikkat etmemiz gereken bir husus olduğunu kesinlikle belirtmeliyim.

Düzenleyen : OFAYAZ

6. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bravo... Çok haklısın hocam... Aynen katılıyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

7. Misafir

Misafir Guest

Doğrusu konunun başlığı amortisör problemi çözümü. Dışarıdan biri bu başlığa girse mesela ben yazılanları dışarıdan okuyan biri olsam, derim ki yahu arkadaşlar önce kendi aralarındaki problemlerini çözsünler derim.

8. Misafir

Misafir Guest

kardeşim hiç kusura bakma da bizim sorun olarak gördüğümüz bir konuyu çıkıp bazıları dalga meselesi haline getirecek biz de susacağız öyle mi? ASLA..

herhangi bir konuda sorun yaşamayanlara siz niye bu sorunları yaşamıyorsunuz demiyoruz biz sorun yaşayanlar bir çare arıyoruz Aksungur Türk arkadaşımızın yaptığı gibi çözümler üretmeye çalışıyoruz ama sorun yaşamadıklarını iddia edenler hiç üzerlerine vazife değilken konuya giriyorlar üstüne dalga geçiyorlar.
    bu bir terbiyesizlik örneğidir.
    sen bu konuda sorun yaşamıyorsan sorun yaşayanlara bulaşma hakaret etme dalga geçme.

haonlar her türlü konuşsunlar biz de bunları okuyup susaslım sinelim yani iyice buna ben gelemem arkadaşım.

sonra biz onların seviyesine de düşmüyoruzsadece bu davranışlarını sosyolojik olarak çözümlüyoruz.

yine tekrar ediyorum;

bizim bazı konularda mücadele vererek (yenisiile değişen amortisörlerde sorunlu 2008 lerdeki amortisörlerde sorunlu) belki hyundai assan dan zamanla elde edeceğimizhaklardan ilk önce herkesten önce bu dalga geçenler
    YA RAR LA NA CAK . .

9. Misafir

Misafir Guest

Başka konuda yazılması gerektiği doğru ama üyelerimizbir şeylere alışana kadar bu tür yazılarla karşı karşıya kalmaları muhtemeldir.
    Eğer ki sohbet konusunda bu tür sıkıntılar konuşulsaydı bizler de bu ortamda yazılarımızı yazardık ancak hala daha forum kurallarını tam olarak bilmeyen ve hatta hiç bilmeyen arkadaşlarımız var ve hala daha birbirimize karşı anlayış ve hoşgörü davranışlarımızı tam olarakgösteremiyoruz. Dolayısıyla bu sorundan yola çıkarak forumumuzu ve forum üyelerimiz arasındaki ilişkileridaha seviyeli bir hale getirebilmek adına mecburi olarak bu tür uyarılar göreceksiniz.

Bizler de sizini yukarıda yazdığınız gibi "Dışarıdan biri bu başlığa girse mesela ben yazılanları dışarıdan okuyan biri olsam, derim ki yahu arkadaşlar önce kendi aralarındaki problemlerini çözsünler derim." bunun gayreti içerisindeyiz yani problemleri aşma ve seviyeli ve ileri düzeyde bir forum oluşturma çabası içerisindeyiz ancak her arkadaş bu yolda aynı anlayış, hoşgörü ve itinayı göstermiyor, çaba vermiyor, emek vermiyor.Bizlerbuyolda emin adımlarla ilerleyerek forumumuzu üst seviyelere getirmek adına forum kuralları ve prensiplerinden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz ve buçizgide bizimle olmak isteyen her arkadaşa kapımız açık ve sonuna kadar da birlik ve berberlik adına her türlü destekte de bulunabiliriz elimizden geldiği kadar.

Saygılarımla...

10. Misafir

Misafir Guest

Eray bey. İlk önce sizleri hiddetten ve sinirlenmeden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Bunun yanı sıra burada alıncacak ve kızacak bir durum.

Bir de eğer ki böyle bir sıkıntı ve probleminiz varsa yani bir arkadaş sizlerin sorun olduğunu düşündüğünüz bir konuda eğer dalga konusu yapıyorsa bunun cevabını bırakın bizler verelim. Burası sokak meydanı değilki isteyen istediği şeyi söylesin ve yapsın. Varsa bir sıkıntınız ve şikayetiniz bizlere iletirsiniz saniyesinde sorun çözülür.

Ancak her yapılana her yazılana böyle karşılıklı olarka ben susman cevap veririm gibi karşılıkla hareket ederseni,z yazdıklarımı yineleyerek söylüyorum, siz de aynı düzeye düşer ve siz de sorun çıkaran kişi ile aynı işlemi görürsünüz. Çünkü o kişini yaptığı aynı şeyi yapmış ve onun başına gelecek aynışeyler ile siz de karşılaşırsınız.

Bir daha söylüyorum burası bir sokak meydanı değil ve buranın kuralları var. Forum kurallarını okursanız bir daha daha iyi anlarsınız.

11. Misafir

Misafir Guest

Eray arkadaşım; Bu gibi durumlarda (saygısızlık veya alay sezdiğinizde)bazen göstereceğiniz en büyük tepki, tepkisizliktir...Daha yararlı olur kanısındayım...

12. Misafir

Misafir Guest

Evet raven biz ler de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Asla kimseye prim vermeyelim. Bu tür hareketlere ortalığı karıştıran çok arkadaş gördük. Yaptıkları yanlarına kaldı, olan haklı olanın kendini bir hadsiz uğruna üzmesi ve ağzından çıkacak ya da çıkmış olan pervasız sözler söyleyene oldu. İşte onların yapmak istedikleri de buydu ve bazıları da buna prim vererek bazı şeylerin üstüne giderek kendilerine de zarar verdiler.

13. Misafir

Misafir Guest

Ben bu forumu yeni hyundai araç aldığımda google da gezinirken gördüm ve gerçekten çok yararlı bilgiler öğrendim...Bu forumun oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkürler...
    Arkadaşlar son olarak, savaşların bir kazananı yoktur sadece insanlık kaybeder...Diyerek, hepimizin arkadaş olduğunu, sıkı dostluklarla birçok problemin üstesinden geleceğimizi unutmayalım diyorum...

14. Misafir

Misafir Guest

Sayın AR147 bu soruyu sorarak kendınızı avutmaya calışoyorsunuz bence.Bu sorunun cevabı aslında cok basıt.Bende bu siteyı görmeden önce yada HYUNDAI bayılerıne gıdıp gelmeye başlamadan evvel bu aracı aldım.Ilk kez hyundaı marka arac kullanıyorum.Bu siteyı gorseydım sızce alırmıydım bu berbat aracı ben.En azından bu sıteye ıtımat etmesem dahı daha ince araştırma yapardım.Zaten hyundaı almak aklımda yoktu 2 saat içinde tesadufen karar verıp aldım bende.Dolayısıyla bundan sonra başkalarının canı yanmasın en azından bu aracı alırken farkında olsun dıye buralara yazılar yazmaktayız.Bır aracın ortalıkta cok olması KALITELIDIR anlamına gelmemekte.En azından malesef TÜRKIYE gibi bir ülkede bu böyle.

15. Misafir

Misafir Guest

evet bu girişimde bulunalım.ortak hareket etmek çok daha faydalı.ancak sıte yönetıcılerı ne hıkmetse bu tür bir girişim yapabılmemız ıçın hıç kıllarını bile kımıldatmamaktalar.en azından böyle bır başlık ile önce mahkemelere başvurmak ısteyecek üyelerin bir araya gelmesini sağlayıp.Yolumuza devam etmemız için oluşum yartamalılar.Ancak nedense bizlerin lehine olacak bu tür bir organızasyonu hıç akılda etmemekteler !!!!!!!!!!!!!!!.Bakın herkes bır araya gelmekten mahkemelere gıtmekten bahsetmekte.Sıte yönetıcılerının aklına geelmemiş olabilir.!!!!!!!!!!!.Ancak bizler böyle bir çalışmanın bu forumda başlatılmasını talep ediyoruz.Bakalım sıte yöneticileri bir girişimde bulunabileceklermi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Misafir

Misafir Guest

senin de üslubun çok güzel moderatör bey
    ne bu emribaki konuşmalar tehdit edici laflar.
    yukarıda yazdıklarıma elle

17. Misafir

Misafir Guest

SAYIN ERAY
    Bu sıtee mantıklı düşünüp yazan herkesi tebrik ediyorum.Aslında abrikaya hıc kızmamak gerekli.Sebebi sızınde bahsettiğiniz gibi bu tür KULLANICI PROFİLİ oldukça onlar diğer herkesi de aynı gözle görüp ne kalıteyı duzeltırler nede başka bır şey yaparlar.Unutmayın İNSANLAR LAYIK OLDUKLARI gibi yönetilir sözü emin olun bu konu içinde geçerli.Ne yazıkki Türk toplumunun çoğu kaderci .Zaten bir yere gelemeyişimizin sebebide budur.Hakkını aramaktan aciz bir topluma her çeşit muameleyi hak görürler yöneticiler yada bu tür üreticiler.YAZIK

18. Misafir

Misafir Guest

Bu sorunuzun cevabını merak ediyorsanız önce HYUNDAI bu teklıfı bır yapsın görün ozaman.Ancak bir amortisörün kalıtesinden calmayı ilke edinmiş bir firma (daha bılmedıgımız nelerden çelmıstır bellı değıl henuz) sizce böyle bir büyüklük yapabılırmı acaba.Emın olun ıade edecek cok ınsan cıkar

19. Misafir

Misafir Guest

Eray sizi sonuna kadar desteklıyorum.İlginc olan su bu forum hyundaı ıle ılgılı bır forum.Ancak her nedense aracın kötu yönlerinden bahsederken sözun bır yerınde moderatorler ortaya cıkıp yok ayıp ettınız yok terbıyesızlık var dıye konuyu nasıl kapatacaklarına cozxum aramaktalar.Neden bu sıtede bu aracın sorunlarındanbahsettıgımızde ve bundan sonra bu aracı alacakların 50 defa düşünmesi gerektiğini anlatmaya çalıştıgımızda sebebı bellı olmayan bir şekılde ayıp etmış terbıyesızlık yapmış oluyoruz ve bır müddet sonmra yazılanların hepsı sılınıyor.Ortadan kaldırılıyor anlayamıyorum.Ahlak kurallarını bozan bır konusma varsa sılersınız o bolumu.Neden sorunlarından ıyıce ortaya cıktıgı ınsanların tum problemlerını yazdığı bölümü tümüyle siliyorlar ben anlamıyorum.!!!!!!!!!!!!!! Ya sız anlıyormusunuz.!!!!!!!
    Düzenleyen : tdera

20. Misafir

Misafir Guest

Sevgili tdera ve eray arkadaşlarım; öncelikle lütfen sakin olunuz... Sizler gibi bende Hyundai deki bu süspansiyon sisteminden şikayetçiyim... Era yı seçmenizdeki en büyük etken neydi ilk başta? Fiyat/Performanstı değil mi? Ülkemizde bugün üretilen C segmentindeki araçlarda da çok ciddi sorunlar var...Malesef ülkemizde satış sonrası hizmetler en alt seviyede kalıyor.
    Bu malesef Hyundai de de böyle, diğer tanınmış markalarda da böyle hiç şüpheniz olmasın...
    Tdera kardeşim, hyundai için bu berbat aracı alırmıydım demişsinizde hiçmi test etmediniz alırken cidden merak ettim...
    Bir başka konu ise moderatörler, hyundai markası altında böyle bir forum oluşturmuşlar, forumu yönetmekle mesuller...Bir şikayet grubu oluşturmak, en doğal hakkınız olan hukuk yollarına başvurmak sizin ve sizin gibi düşünenlerin en doğal hakkıdır tabikide. Fakatmodların böyle birşeyi organize etmeleri gerektiği nasıl bir düşüncedir anlamadım...

Bu Sayfayı Paylaş