Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERALARDA AMORTİSÖR SORUNUNA ÇÖZÜM

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Aksungur Türk tarafından 18 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    YA BU KİA'NIN AMÖRTİSÖRLERİ ADMİRA'YA DA UYAR MI

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sizlere süspansiyon beğendirmek çok zor,admirede kötü erada kötühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifsiz evdeki kanepede otururmuş gibi seyahat etmek istiyorsunuz heralde

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet raven ne oldu?

4. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim admiranın arka amörtisörleri patlakmış ama henüz ses yapmıyor bunları değiştirmek istiyorum ne yapabilirim

5. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    patlak amortisörlerle gezmek her yönden zararlıdır hemen değiştireceksin.monreo marka aracına uyan amortisör varsa ondan alıp tak ama yoksa veya pahalı gelirse orjinalleriyle değiştir

6. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki ben benim arabanın amörtisörünün ölçüsünü falan nerden öğrenecem

7. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    monroe neden eraya göre çıkarmadı acaba merak içindeyim araç 3 senelik oldu hala yok.çıkarsada bizi bu dertten kurtarsa.

ben garantiden 4 ünüde değişmiştim.arka sağdan gelen lıkırtılar geçmişti.şimdi yine aynı yerden ses geliyor.daha önceki araçlarımın hiç birisinde amortisör sorunum olmadı hiç patladığını hatırlamıyorum.

2 sonuç çıkıyor ortaya.maysan bu işi bilmiyor.yada helezonlarla yaylar o kadar uyumsuzki amortisör dayanmıyor.

8. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  9. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam sert olsun artık ona razıyız ama bozulup durmasın.

10. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    raven, kayaba amortisörlerden bir haber çıktı mı?

11. Misafir

Misafir Guest

Kayaba için geçtiğimiz haftaiçi bir sonuç çıkmadı arkadaşlar. Son gelişme, Kayabanın benzinli era için amortisörleri var. Daha öncede yazmıştım Kayaba ile değişim yapılmış benzinli Era nın bozuk yolda sürüş konforu mükemmel en ufak bir zıplatma yok. Yalnız Kayaba Türkiyenin bundan haberi yok ben komşu Yunanistan da bir Hyundai servisinde gördüm bunu. Dizel için ağırlık farkı olduğundan benim aracıma takmadılar.
    Şimdi Kayaba Türkiye den Tuğsal Bey ile görüşme halindeyim. Tuğsal Bey Era dizel için ön amortisörleri çok yakında getirtecek siparişi verildi. Arkalar içinse bu yılın ortalarında piyasaya çıkmış olacak... O zaman Era tamamen sorunsuz bir araç olarak hakettiği yeri alacak...

12. Misafir

Misafir Guest

Hocam kusura bakmayın ama sizden başka hemen hemenherkes bu amortisör konusunda hemfikir. Keşke doğru düzgün bir sisteme sahip olsada zıplamasa. Siz genelde aracı yük altında kullandığınızdan sorunu görmemiş olabilirsiniz. Boşken aracın tepkileri çok sert normal değil bu durum... Yurtdışında da gördük adamların yolları bizimkine göre uçak pisti gibi ne bir tümsek var ne de bir bozukluk. Bu halde bile adamlar şikayetçiyken sizin olmamanız çok tuhaf. Sizin araç özel yapım galiba https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : raven

13. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bu kayaba işi gerçekleşsin 4 amortisörüde bulunur hale gelsin raven kardeş buraya adamların iletişim bilgilerini yazıp bizi bilgilendirirsen sevinirim.zira bende değiştirmek isterim.

şu devirde araç satmak yada yenilemek pek akıl karı gibi gözükmüyor bari komforumuzu artırıp binelim binebildiğimiz kadar.süspansiyonu dışında aracın bişeyside yok aslında değilmi?

14. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Raven arkadaşım Benzinli için Kayaba amortisörleri nasıl temin edebiliriz? Eranın zıplatma ve amortisör lokurtu sesi hariç aslında çok güzel bir araç...

15. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya zıplatması dert değilde ses geliyo.servise gittiğimde iyileştirilmiş dediler.iyileştirilmiş amortisörlerden ses geliyomu

16. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    en az 6 ay var yani...

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Olabilirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifvalla burda yalan söylemekle kimsenin eline bişey geçmez ama şu bir gerçekki,arka amortisörlerim değiştikten sonra araçta inanılmaz bir değişim oldu (benim günümün yarısından fazlası arabanın içinde geçer bilirsin) yani bunu farketmemek imkansız.eskiden boşken(full doluyken zaten sıkıntı yoktu)zıpır zıpır zıplayan aracım o günden sonra çukurları bile hissetirmez hale geldi.ne oldu bilmiyorum.he sen diyorsunki,istisnalar kaideyi bozmaz.valla ister bozsun ister bozmasın ben istisnamdan memnunumhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

18. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    benim öndende çukurlarda lokurtu geliyordu çok titiz olduğum halde 1-2 ay kafama takmadım işlerimde yoğundu daha sonra bu iyileştirilmiş amortisörlerle serviste değiştirttim 1,5 senedir ne lokurtu ne çıtırtı hiç bir ses gelmedi okadarda bozuk yollara giriyorum eziyetli kullanıyorum ama ön takım şeytan kulağına kurşun tık demedi....

19. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    geçmiş olsun.tabiki insanın nersi ağrırsa aklı orada olur ve sıkıntıyı tüm bedeni çeker.

20. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar dün aracımın 30.000 bakımı için servise gittim. Biliyorsunuz aracımın her yerinden sesler geliyor diyordum. Servis içine girmek yasak ama girdim. Aracımla ilgilenen ustayı buldum. Gelen sesleri bir güzel tarif ettim. Aracın bakımı bitti ve ustayla yola çıktık. İnanamadım önceden gelen seslerin hiçbiri yoktu. Önden gelen sesler ön takımda birşeyler gevşemiş sıkılınca düzelmiş. Arkadan gelen sesi ise arka koltuk yapıyormuş. Bende amortisörlerden geliyor sanıyordum ne bileyim lokur lukur ediyordu bozuk yolda. Araç şimdi yine ilk aldığım günkü gibi oldu... Siz siz olun serviste aracınızın yanında olun. Ustayla biraz muhabbet edin güzel ilgileniyorlar.
    Era nın amortisörler içinde usta, bu arabaların tek sıkıntısı bu herkesten şikayet alıyoruz zıplama için dedi. Ayrıca ürün geliştirme için fabrikaya form doldurup yolluyorlarmış ama fabrikadan herhangi bir girişim yok bu konuda. Zıplama sorunuda kesilirse tam süper olacak.
    Düzenleyen : raven

Bu Sayfayı Paylaş