Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA'DA HIZ SORUNU

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda scorpion3535 tarafından 19 Ocak 2008 tarihinde açılan konu

1. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu başlık altında resmen benim babam senin babanı döver muhabbeti yapılmış. bence hiç gerek yok. ne kadar tartışsak da yine kendi fikrimiz bize kalır. O yüzden beğenen varsa fikri kendisinde kalsın, beğenmeyen varsa da yine fikri kendisinde kalsın ve bir an önce satıp kurtulsun derim.

2. asomuncu59

asomuncu59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayır, yanlış bilgi almışsın, bende 1.4 Expo Gold var, ruhsattan tekrar kontrol ettim hatta. Ve koltuklar elektrik ısıtmalı..

3. Misafir

Misafir Guest

Hyundai eline ne geçerse takmış, bunun başka açıklaması olamaz...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abi şahsen ben o ısıtma düğmesini de görmedim arabayı henüz teslimalmadım ama galeride baktıgımda görmedim. çakmaklıkla o elektrik zımbırtısının arasında dikdörtgen siyah bişey var acaba orası mı? ama düğmeye de benzemiyordu.
    Düzenleyen : thehunturk

5. asomuncu59

asomuncu59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet tekrar kontrol ettim, çakmak ve araç şarjı düğmelerinin tam ortasında, sağ ve sol ön koltuk için ısıtma düğmeleri var..

6. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hocam ben bugün aldım arabamı. 1.4 expo gold oromatik ve koltuk ısıtması yok. orda düğmenin oldugu yer boş.

Bu Sayfayı Paylaş