Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

erada amortisör sesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda erdemege tarafından 26 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. atom43

atom43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o lok lok sesi bende su sekilde cıktı daha onceki aracımda hız kesmek icin yollara koyulan tümseklere ben aracımla hic hız kesmeden gecerdim era yı aldıgım ilk gun yine hız kesmeden geçmek istedim ve lastikten sanki havalandı birden boşluga gelirmiş gibi bam bam diye vurdu bişiler ogünden sonra o tümseklere cok yumusak girerim birde soyle bir durum var taş yollardan veyahafif bozuk yollardancok yavas gectigimde dinliyorum tıkırtı geliyor herhangi bir amortisorden ama ben sol on diyorum servis sag arka diyor sag arkayı degistirdiler ses gitmedi sol on icin gittim amortisor kalmamıstı ellerinde bende eralarda bu olay hep oluyor diye servis sıkılmasın benden artık diye gitmedim bidaha aynı sorundan dolayı

2. Misafir

Misafir Guest

Hocam 5 yıl garanti vermişler tepe tepe kullanacaksın bir sorunun varsa. Servis sıkılmaz sen merak etme. İyice yüzsüz olmuşlar zaten. Bu sesler normal derlerse anlaki sorunu büyük ihtimalle görmüşlerdir ama anlamamışlardır.Çözecek kapasiteleri yoktur. İyice sıkıştırısanızbu modeller böyle abi derler. Anlaki alacak başka arabamı bulamadın abi bizi böyle uğraştırıyon demek istemişlerdir.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ses önden geliyorsa ya amortisör üst bağlantısından yada z rotundan kaynaklanır.Her iki parçanında 5 yıl garantisi var,yapman gereken servise gidip yetkiliyle görüşmek ve test sürüşüne çıkmak.

4. karalizm

karalizm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ırco aynen katılıyorum bende megne vardı 3 ayda bır on takım yaptırmaktan bıktım renoult ların da hastalıgı

5. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. mitsuba302

mitsuba302 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 hafta önce bende era aldım.daha önce 5 araba değiştirdim,arabalardan gelen anormal seslere duyarlıyım ilk bindiğimde bahsedilen lok lok sesi farkettim,şimdi burada yazılanlara bakınca anladımki eraların genel sorunu,onun için servise gitmeye gerek yok,artık bu şekilde bineceğiz,bazı şeyleri normal kabul etmek lazım..sonuçta sıfır arabaya biniyoruz,eğer sorun bütün aynı modellerde varsa normal kabul etmek lazım..

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kardeş sen servise uğra ve ön takımını kontrol ettir.Amortisör üst bağlantı yerlerinden yapıyor o ses hallederler....

8. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bende de aynı sesler vardı servise götürdüm ık mık yaptılar sonra kabul ettiler böyle bir ses olduğunu 4 tane amortisör siparişi verdiler 5 hafta oldu sonunda parçalar geşmiş, perşembe değişcek ben istanbul da olduğum için babam götürcek arabayı servise , acaba nelere dikkat etmek lazım pek güvenmiyorumda servise ....umarım düzelir bu ses problem yaratmasada sıfır km bi araba olduğu için çok moralimi bozuyor...

9. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Şu ses olayı beni de çok rahatsız ediyor. Bir hafta oldu dana alalı. Bunu biliyordum ama bu kadar rahatsız edeceğini düşünmemiştim. En ufak çukurda lok lok yapıyor.

10. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    şimdi bu amortisörler değişnce bu ses gitmezse sen o zaman gör... böyle şeyleri çok fazla kafaya takmamaya çalışırım ama gerçekten bariz bi lokurtu var... arabamı seviyorum ama bu ses normal olmamalı bu cevabı almak istemiyorum... bide bişey sorucam amortisör değişiminden sonra rot-balans ayarı bozulur mu?ona göre servis araya kaynatmasın, aracımı daha kötü hale getirmelerinden korkmuyoda değilim, bide onlarla uğraşmayayım...

11. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    amortisörler değiştikten sonra marşa bile basmadan :) rot-balansa girilir-şarttır .

12. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    sağol belli olmaz bunların işleri öyle ufak tefek bişey de değil ondan meraklandım...

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sitede denendimi bilmiyorum ama aracın orjinal amortisörleri modifiye ediliyor .

14. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla benim takip ettiğim kadarıyla sadece passat amortisörünü biraz değiştirerek bişeyler yapılmış... orjinal amortisörlerle ilgili bişey bilmiyorum... tek umudum belki fabrikadan az buçukta olsa iyileştirilmiş amortisör gelmesi pek zannetmiyorum gerçide...

15. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkes şikayetçi bu amortisörlerden

bakalım benimkide LOK LOK edecekmi

16. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla benmki ilk aldığımdan beri var sonradan olan bişey değil... 0 km araç insanın içi gidiyo.... inş çıkmaz acaba herkeste mi var bu ses kronik mi yoksa bi hatalı üretim mi denk geldi bana bilemiyorum ... yarın bakalm babam götürsün servise ondan alıcaz havadisleri.... :))

17. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Sesi bukadar önemsemenin bir anlamı yok bu ERA'nın genel bir sorunu..
    Müziğin sesini biraz daha açın sesten eser kalmıcak..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

18. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    önemsemiyorum pek de yine de olmaması gerekir diye düşünüyorum alınmış alınmıştır artık araçtan zevk almaya bakıcaz bi kaç sene....

19. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    En ufak sesi duyarım titiz bir insanım.Benim aracımdan lok lok sesi filan gelmiyor.

20. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yani bencede gelmemesi lazım servisteki elemanda duydu böylee bir ses var diyo, sanki sağ taraftan geliyo sağ amortisörlerden ön-arka... yani buna benzer sesi önceki şahinde duymuştum ama tarla yollarında kullandıktan sonra yaptı ve sanayide yaptırdık düzeldi... bu 0 km ve yeni bi araç şahin bile bu sesi yapmıyo bunda olması sinir ediyo beni :)) yarın bakalm nolcak...

Bu Sayfayı Paylaş