Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eraba da en yüksek km'li rektefiyesiz motor kimde_

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda turquasz tarafından 7 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    babamın 2002 model kartalı da 3. defa 100.000km sıfırladı,300.000km'yi gördük şeytan kulağına daha da canavar gibi maşallah https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Güngörendeki Servisde 600binde gördüm bide kiralık bi erada 970binde gördüm 1milyon üstüde toyotanın efsane kasasını gördüm ve arac sadece bakımlara girmiş servis için halada gidio

3. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
  4. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">http://www.youtube.com/watch?v=ij_yTCXuqwc milenyuma feci eziyet ediyolar ama hakkaten motor banamısın demiyor. en sonunda baya bi ugraş sonunda hava çektigi yerden toprak atmaya radyatörü boşaltmaya kadar gitti iş dayanamadı garibim bıraktı kendini.

5. rundll32

rundll32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    192
    Ad Soyad:
    OnuR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Honda
    92 tempra 97 yılında 140.000 de aldık geçen hafta 360.000 de satılldı. aldıgımıdan bu yana lpg de kullanıldı.sorunsuz bir şekilde motoru ellenmeden satıldı:)

6. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON

Hayvanlık yani yaptıkları ben sonuna kadar bakmadım sinir oldum.. ülkemizde insankar böyle bir araba alınca ne kadar seviniyorlar.. gidip ona bir aksesuar alınca keyif duyuyorlar.. bu avrupalı öküzlerde parçalamaktan zevk alıyorlar... Neyse sinirleri bir tarafa bırakayım..

Benimde ilk aracım 1993 model mazda 323 dü... 160 binde almıştm.. ARacı ilk sahibinden almıştım.. adam lpg çıktıgı gibi arabaya lpg taktırmış.. Satarken 220 bindeydi... Gene banamısın demiyordu araba :)

7. kamyoncu_axor26

kamyoncu_axor26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim hyundai accentler 5diesel biri 298450 km de diğeri ise 222750 km de daha anahtar değirmedik yag filitre değiştir devam ettik ama shell den başka yakıt almadım daha

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Adamda Gerçekten Çok Dayanıklı Yazmış , Ondan Sonra Radyatörü Boşalttı İşte..
    Belkide Yine Çalışırdı Isıdan Dolayı Yangın Çıktı

Düzenleyen : Ersin Cerrah

9. radar

radar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bölge trafikte ekip aracı olarak kullandığımız 1.6 eramız var.km si 350.000 .ki bizler biraz hor kullanırız araçları.eskortluk olur motor soğukken 170-180 km hız.kaza olur yetiş diye aynen 140-150.ama daha dün gibi hatırlıyorum daha naylonları açılmamıştı koltukların.hala üst kapak bile sökülmüş değil.bu nedenlerden dolayı bende özel arac tercihimi eradan yana kullandım.kesinlikle pişman değilim.

10. refik yılmaz

refik yılmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şahin'de 1 milyon üstü gördüm... ticaride era 2007 LPG'li kullandım 350.000 km de verdim araç şimdi 550.000 de üst kapak bile açılmadan devam ediyor çalışmaya...

11. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hortlatalım geçen sene 205.000 de vgt era sattık alan kişi 40.000 yapmış şuan 250.000 lerde felan maşallah rutin bakımları haricinde sıkıntısı yok

12. rockstarclup

rockstarclup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Hayırlı günler Arkadaşlar 2006 model era 1.4 benzinli taksi 735 bin de REKTİFİYESİZ motora en ufak birşey yapılmamıştır.Şuanda da taksiden çıkartıyorum.Kendime binek araba yapıyorum. :)

Emre ve Ersin bunu beğendi.
  13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşte Budur ,Hyundainin Motorlarını Bazı Markaların Dandik Motorları İle Karıştırmayın.. :D

rockstarclup bunu beğendi.
  14. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    maşallah ne deyim ne denir ki daha fazla benzinde olsa bu kadar gider miydi acaba durum ne olurdu?

15. rockstarclup

rockstarclup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Onu tam bilememde.Aracımda brc sıralı otogaz sistemi var.Tabikide arasıra benzine alıp kullanıyoruk.Bana kalırsa 100 bin daha götürebilir.Ama diyer arkadaşlarında dediği gibi iyi bir bakım yaparakta bu km nin biraz üstüne çıkılabilir.Biz en ufak ses geldiği zaman kendimizi sanayiye atıyorduk sonuçta ekmek teknesi.Hayırlısıyla kaporta ve boyadan çıktığında çok daha güzel olucak sarı kızımız :) resimleri atmaya çalışıcam

16. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bide bişey merak ediyorum ne yağ kullandınız marka ve numara olarak sürekli aynı marka mı yoksa değişik mi?

17. rockstarclup

rockstarclup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Tabikide yağda değişiklik oldu.Takside genellikle babam ve şöför oluyor.Ben genellikle yorulduğu zamanlarda yada şöförün olmadığı zamanlarda çıkıyorum.Ama şu var zamanla pistonlar aşındığından dolayı kalın yağ kullanıyor.Şuanda kullandığı yağ mercedes yağı. :)[h=3][/h]

18. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    mercedes yağını hiç duymamıştım general motors gibi o da bi yere ürettiriyor olabilir bilmiyorum. bu yağ konusuna meraklıyım biraz okuduğum bölüm sebebiyle, 750 bin yapmam imkansız 22 bindeyim daha :RpS_unsure: gerçi de yine de soruyorum mesela ben 5w30 mobil kullanıyorum baya ince kimisi zararlı diyor çok ince vs ama fabrika önermiş ilk sırada ben de kullanıyorum o yüzden böyle rekortmeni görünce bir sorayım dedim işin sırrı nedir diye..

19. rockstarclup

rockstarclup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Şimdi sordum elf 10w/40 yağ kullanıyoruz.Yanlışıklık oldu Mercedes otomobillerde kullanılan yağ diyecektim.Benim bu konuda fazla bilgim olmadığı için kusura bakmayın :) en kısa zamanda resimleriyle koyucam

Önal bunu beğendi.
  20. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    teşekkür ederim:RpS_thumbup: vay anasını beğenmediğimiz 10w40 a bak gerçi diğer yağlar bu km yi görmeyecek diye birşey yok ama yarı sentetik diye beğenmiyoruz bide 10w40'ı daha ne yapsın:RpS_blink:

rockstarclup bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş