Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era1.6 ve diğer 1.6lar

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda şansal tarafından 3 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben size söyleyeyim daha önceki aracım 1.4 era şimdiki aracım 1.6 era performans farkı tabiki var arasında araç 112 beygir kalkışlarda ciddi anlamda seri bir araba 0-100 arası çok seri hatta 0-80 arası yaptığınızda tüm araçları arkanızda bırakmış oluyorsunuz yalnız şunu söylemeliyim araba 4 bin devirden sonra kendine geliyor ve performansı hissettiriyor motor sesi olarak 1.4 araçlardan fazla bağırıyor belkide 2010 modellerde yalıtım kötüleşmiştir nedeni buda olabilir en güzel yanı rampalarda ve klima kullanımında hiç sorunyaşamamanız ciddi anlamda seri bir araba astraya seri bir araç diyorsan bi tur at anlarsın aradaki farkı astralar bana inanılmaz hantal geliyor almadan önce bi test et istersen fakat kesinlikle hız yapmanızı önermem eraların en büyük sorunu yol tutuşları hızlanmaya hızlanıyorda gerisi önemli olan bir önceki aracım pert oldu sırf bu yüzden bu cevap bile umarım yeterlidir süratten kaçınmanız için.......

2. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol dostum tam istedğim cevap tı bu

Bu Sayfayı Paylaş