Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA YA NOVA PLAKA

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 3 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bi de arkadaşlar plakayı çerçevesiz taksanz daha hoş olmaz mı. ben öyle yaptım çok hoş duruyo çerçeve taktırmadım:)))

2. skull

skull Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar,
    bu plakayı nasıl edinebiliriz? ve onaylatma işlemleri nasıl oluyor?

3. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence kare daha güzel.

arabanın gövdesini ön plana atıyor.

4. Ferhat Göldeli

Ferhat Göldeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    plakanı al emniyete git nova şeklinde yaptırmak istediğini söyle.. eline bi yazı versin şöförler cemiyetine git o yazıyla 8.5 tl ver eline kare sacı versin.. sonra şöförler cemiyetinde plakalara baskı yapan kişinin yanına git plakanı bassın ardından plakanı ve bi makbuz veriyolar onu al tekrar emniyete git mühürlesinler sonrada aracına tak.. 2 hafta kadar önce ön plakamı değiştirmiştim nova yaptırdım.. 15 dk vaktimi ve 8.5 tl para o kadar vaktimi aldı sadece.. bu arada eski plakayı elinizde bulundurmak için kaybettim falan diyerek emniyete gitmeyin.. gazeteye kayıpilanı vermeniz gerektiğini söylüyorlar..

5. mitsuba302

mitsuba302 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok ilginç ben arabayı 1 ay önce aldım,mersinden.Ön plaka kare hiç bu kadar önemli olacağını düşünmemiştim..

6. aykaner

aykaner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifben yenı taktım ön kare arka dikdörtgen.hatta şimdi evine en yakın trafik şubede bu işi hallediyon.ruhsat fotokopisi kimlik fotokopisi sigorta fotokopisi ve bir dilekce plakalarıda söküp oraya teslim ediyn onlarda sana plaka basma izin kağıdı veriyor.şöförler cemiyetinde 2 plaka ya 18 lıra odeyıp bastırılıyor ve tekrar mühür için trafiğe götürüyn sonra aracına takıyrsn ben yapıstırma yaptım şahane oldu.

Bu Sayfayı Paylaş