Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era ya lpg takan varmı ?

'LPG Sistemleri' forumunda şansal tarafından 13 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    dışardan lpg taktırdığında aracın sadece motor garantisi biter
    ama sürekli aynı servise gidersen, adamlarda iyi niyetliyse pek sorun olmaz bence

2. burhan57

burhan57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim bildiğim sadece lpg ile ilgili bölümlerin garantisi biter .Diğer garantiler devam eder.

3. burhan57

burhan57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayalinizdeki Hyundai'ye Özel LPG Dönüşüm Kiti Üstün kalitesiyle göz dolduran tüm benzinli Hyundai modelleri, şimdi LPG ayrıcalığıyla sizi bekliyor. En son teknolojiler kullanılarak, BRC firmasıyla geliştirilen LPG Dönüşüm Kiti, yeni satın alacağınız ya da LPG'li hale dönüştürmek istediğiniz Hyundai'niz için özel olarak tasarlanmıştır. LPG dönüşümü gerçekleştirilmiş Hyundai'nizle, yakıttan sağlayacağınız tasarruf artarken, aracınızın motor performansı ve ömrü korunmaya devam eder.
    http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=lpg-yakit-sistemi&menu_id=252
    hyundainin sitesi
    Üstelik tüm Hyundai modellerinde bulunan 5 yıl/100.000 km. araç mekanik garantisi, LPG'li aracınız için de aynen geçerlidir. Aracınızın orijinal aksamlarına müdahale edilmeden gerçekleştirilen LPG dönüşümüyle aracınızı satın alırken de onu kullanırken de daha fazla kazanır, Hyundai konforunu ve ekonomisini doyasıya yaşarsınız.

4. evrenyalaza

evrenyalaza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar! Ben de 2010 model 1.6 hyundai accent era aldım. alır almaz serviste brc taktırdım garantisi de bozulmadı. garanti süresi 5 yıl. Neyse sözü fazla uzatmayayım.Ben gayet memnunum.Taktırmanızı Tavsiye ederim.

5. ercanboyaci

ercanboyaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende 2009 Model Era 1.4 Expo Gold Plus Otm. var. LPG yi ben alıken taktırdım. Yakıt tüketimi ve perfonmasından çok menmunun. Taktırmanı tavsiyes ederim.

6. *Serdar

*Serdar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 3 gun once taktırdım. performansla ılgılı hıcbı sorun yasamadım sımdıye kadar (gercı taktıralı cok olmadı ama).ayrıca ekonomısı super.sımıt tıpı taktırdım, 55 ytl ye fulledım 28,2 lt gaz aldı.daha en ufak azalma bıle yok, tavsıyemdır.
    bu arada aracım senınkı gıbı 1.4

Düzenleyen : *Serdar

7. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hrkz slm arkadaslar bende taktırmayı dusunuyordum ama garanti bozulur diye vaz geçmiştim gecen gun servıse gittim lpg takmaya baslamıslar servis kayseri gürpınar 2009 modellere garanti bozmadan takıyoruz dediler 1.600tl dediler fiyat nasıl acaba..brc akıyolar

8. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hem bosa konu acıp konu kirliliği yapmayın diyorsunuz bizde acılmıs konuya sorumuzu yazdık illa konumu acalım okunmak için

9. Misafir

Misafir Guest

Konuyu açalı 15 dakika olmuş hemen hesap sormaya başlamışsınız....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif.Bu gün pazar, erken kalkanı var kalkmayanı var, herkez oturup cevap vermek zorunda değil, burası bir paylaşım ortamı, cevap gelmedi diye hesap sormak yanlış, siz mesajınızı atarsanız isteyen cevap verir isteyen vermez, ayrıca "cevaplara daha çabuk ulaşmak isterseniz "arama" butonunu kullanarak diğer arkadaşların bu konudaki fikirlerine ulaşabilirsiniz, bu konu aylardır konuşulup duruyor, insanlar aynı konuda cevap yazmak istemiyor artık....

10. *Serdar

*Serdar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1040 a taktırdım, 10 ay taksit, atiker.muayenede adamlar konuşurken duydum atiker logosu altında yasal olmayan tanklar da takıyorlarmış haberınız olmadan, dikkat edin derim yinede...

11. portofino

portofino Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende polo vardı bunda önce atiker taktırmıştım ama hiç memnun değildim sürekli ayar yaptırıyodum çünkü her depoda farklı ve çok yakıyodu şimdi yeni aldığım 1,4 era ya da gaz taktırdım ve yine atiker, memnun değilsen niye taktırdın diyeceksiniz ama önemli olan markası değil işçilik arabamı alalı 4 ay oldu 10.000 km de şehir içi 140 krş yakıyor.

12. bruno85

bruno85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bruno metsu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bende 1.4 era var lpg taktırdığımdan beri hiç durmuyorum nerdeyse bakkala bile arabayla gidicem neyse uzatmim yakıt olarakta uzun yolda 1100 km yolu 150 tl ye gittim

13. MALATYALI

MALATYALI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım taktırdı 2009 accent era1.4team'de çok memnun yerinde olsam zaman kaybetmem.

14. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    bende taktırdım sıfır arabaya sehir dışı 120 şehir içi 165 tl yakıyor selamlar..

Bu Sayfayı Paylaş