Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era USB Müzik Sistemi...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zinarturgut tarafından 8 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. TRooper

TRooper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 4 gblık kingston belleği okutmayı başardım, sorun şu ki cihaz, bir klasör altında çok fazla dosya varsa belleği okumuyor. Bu yüzden error veriyor. Klasör içerisindeki dosyaları azaltırsanız problem kalmaz. Bunun için de sürücü ana dizini içine 5-6 klasör yaratın ve mp3leri bunların içerisine toplam dosya sayısı 100ü geçmeyecek şekilde bölüştürün. Ayrıca klasör isimleri kısa olsun. Eski windows sürümlerinde karakter uzunluk sınırı varmış, sanırım bizim cihaz da bu kurallara uyulmasını istiyor. Yani;

E:\Yabancı MP3\ROCK\xx.mp3 şeklinde isimlendirmede toplam harf sayısı 17dir. Ama bu yerleştirmede klasör sayısı ve dosya ismi çok uzun olursa okumuyor.

Ben bu sayede toplam boyutu 3 gb 'a yakın 500 tane mp3ü dinliyorum. Ayrıca içindeki word, excel dosyaları problem yaratmaz. Ben de içerisinde resimlerle gezdim baya bir süre , tek dezavantajı ilk yüklenme süresini bir kaç saniye uzatıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılar

3. privatearies

privatearies Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağolun arkadaşlar dediğiniz şekilde deneyeceğim

4. gogoce

gogoce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne hikmetse kullanıcı klavuzunda max 2 gb flash takın ve 255 şarkı çalar yazıyor

5. Misafir

Misafir Guest

Bende 4 GB lık bellekle çok uğraştım ama ne yaptıysam olmadı. Trooper arkadaşım klasörlere 01-02-.... diye isim vermiştim sadece. Dosya isimleride kısaydı. Dosyaları görüyor ve çalıştırıyor sorun yok.Tek sorun hepsini görmüyordu...Şimdi 2 GB bellekte hiç sorun yok...

6. gogoce

gogoce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar kullanım klavuzundaki bununla ilgili olan sayfayı göndereceğim şarkılistesine benzer bir tablo var hangi klasörü nezaman çalacağı gösteriyor

7. privatearies

privatearies Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gogoce sıra tablosunu bekliyorum.

Düzenleyen : privatearies

8. qwerty2580

qwerty2580 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar herkese meraba yeni katıldım ben herkeze iyi forumlar diliyorum bende yeni matrix aldım bu hafta 1.6 team lpg li aracın teybi ile ilgili bi sorunum var üzrindeki küçük usb girişine i pod yada bellek bağlamak için bi kablo varmı ben bulamadım

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hoşgeldiniz...torpidoya baktınız mı..?

10. Misafir

Misafir Guest

Ben 4GB kullanıyorum ve hepsini okuyor hiçbir karışma sapıtma yok.
    Tavsiyem ucuz kington yada çin malları kullanmak yerine okuma ve yazma hızı yüksek, markalı usb bellekleri kullanmanız.

Önerim :

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125390156&CS_Category=_TASINABILIR_BELLEK881&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Düzenleyen : Ergin

11. burakaydin41

burakaydin41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede yok o kablodan bayıye sordum dedıler fabrıkadan gelmıyo

12. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bende 2 Gb bellek kullanıyorum yükledikten sonra şarkıların isimlerini yeniden düzenliyorum..Sıralamanın okadar önem yok benim için..İsimlerinden seçip çalıyorum..

13. Misafir

Misafir Guest

Zaten şu an piyasada bulunan en kötü usb belleğinokuma yazma hızı bile teypten mp3 dinlemek için yeterde artar. Bu arada Kingston dünyada bilgisayarlar için ram üreten iddialı firmaların başında geliyor. Her ikiside ucuz diyebu markayı markasız Çin malları ile bir tutmanıza şaşırdım.Ona bakarsanız kaliteliden kastınız sanırım Sandisk ise o da çin de üretiliyor.

Arkadaşlar sizlere önerim, sadeceMicroSD içinkart okuyucu alın 2 gb lıkta microsd kart alıp bu kart okuyucuya takın. O kadar ufakki teybin USB girişinde sadece buton gibi duruyor. Flash bellek gibi çıkıntı yaratmıyor.

14. qwerty2580

qwerty2580 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkür dediğiniz gibi çıktı

15. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <DIV align=left>raven bunun bir resmini koyabilir misin araçta takılı olarak merak ettim doğrusu. flash diskte sorun yok benim için ama eğer gerçekten kibar bir görünüme sahipse kullanmak isterim. çünkü flash diske kızım çarpmıştı bir keresinde ve flash disk hafif açma yapınca kulanılmaz hale geldi. bunu engelleyecek şekilde mi onu merak ettim. resmini koyarsan sevinirim.

16. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamlar... Araç üstüne hiç takmadım ama fikir vermesi açısından şöyle bişey.
    Düzenleyen : firecrab

17. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben 4GB kullanıyorum ve hepsini okuyor hiçbir karışma sapıtma yok.
    Tavsiyem ucuz kington yada çin malları kullanmak yerine okuma ve yazma hızı yüksek, markalı usb bellekleri kullanmanız.

Önerim :

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125390156&amp;CS_Category=_TASINABILIR_BELLEK881&amp;CS_Catalog=_BILGISAYAR

Düzenleyen Ergin - Dün Saat 22:47
    ergin arkadaşım senın burada dedıgın 4gb usb bellek fıyatı bence fazla ben bugun hem toshıba hem de kıngston usb bellek 8 GB lık aldım 35 TL teknosa fıyatları her zaman ucuz olmuyor....

18. Misafir

Misafir Guest

hız ayarlarını karşılaştırmanı öneririm. Flash belleklerde okuma ve yazma hızı kapasiteden çok daha önemlidir.

Bu Sayfayı Paylaş