Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Turbo

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Supi tarafından 11 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    vergi zamlarından öncede,assan fahiş zamlar yapmıştı zaten,ayrıca ötv zammı 1600cc altındaki araçlara gelmediğine göre bu eradaki ve bluedeki orantısız fiyat yükselmeleri neden oldu ve halen neden oluyor?

dizel eranın en pahalısı 38 bin tl oldu,full diyorlar ama eski select versiyonuna full diyorlar,ne jant var nede sunroof var araçta...hem donanımdan çal hem zam yap....

2. Supi

Supi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Metin Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    turbo konusu oldu yalan.... :) valla ersin kardeş bozuldumu bozluyor yapacak bir şey yok. aracı ikince el aldık sonra turbo arıza verdi bir kere tamir ettirdik, 2 bin km sonra yine yaptı şimdi sıfır turbo aldık, ciddi anlamda cekiş cok fark etti ama artık kurallara uymak lazım, masraflar astarın yüzünü geçti, çalıştırırken ve stop ederken iki şer dakika bekle ölmeyiz :D

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    4 kere Turbo Patlatmış Gülüyorum :D :D :Dİyiki Elinde Patlamamış Allah Korusun Foruma Üye Olup Yazı Yazamazdı :)

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Olabilir Tabiki Bişey Diyemem Ama Öyle Herşeye Bozulan Bir Parça Değil Bu. Bende Revizyondan Ziyade Değişmesinden Yanayım.. :)

5. c3nqz

c3nqz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    turbodan bendeçokcektım soguk motorda 160 kadar ckıp hıc dınlendırmeden bı sınırle stop ettm:) sonra tubodan yuksek sesle ıslık sesı gelmeye basladı servise gittim turbo degısecek denıldı yanlıs hatırlamıyorsam sıfırı 1350 demıstı.. ordan cıktık sanayıde bır ustaya danıstık ıslık sesını yuzde 70 oranında dusurebılırm dedı yanı turboyu baya baya kurtaracagını soyledı neyse sokturduk bir başka turbocuya götürdük makinaya filan bağladı o şekilde arızayı düzeltti 250 tl ye hepsını hallettım sımdı hıc ses yok gayette guzel:)

Bu Sayfayı Paylaş