Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Tavsiye

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda BLaCKBoY tarafından 5 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. erafena

erafena Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kendım yıllarca arabalarla ugrasıyorum 110 beygırlık bı torktan bahsedıyosun ama dızel uzun anadolu yollarında ıyı malıyet ucuza gelıyo yakıtta gercı bu gıdısle oda ıyıce arttı ben benzın ve gazlı kullanıyorum gurltusuz ve en temızı bıde mın ol 97 beygırlık bı era sehır ıcınde cok ergonomık ve atık arabamda 15 jant acık hava fıltresı var yemın ederımkı 220 dayadım kırklarelı yolunda ve en az 3 dk devam ettım dızelın bole gıdecegıne ınanmıyorum tork dedıgın sey aracta 5 ksıı ve yuk varken evet ıdeal ama bunlar devamlı olan seyler olmadıgından benzınlı mantıklıdır 2.0 ve uzerı bı dızel arac kullanırsan ne demek ıstedıgımı anlarsın 1.4 1.6 benzınlı aracların bakımları daha hafıftır ve motor bı okadar daha ıyıdır kısacası era dusunuyosan ketfe keder bınerım dıyosan mutlaka benzınlı al

2. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 dizel era aldım , arabada motorun sesini duymakta zorlanıyorum.Geçen baktım ibre 130 olmuş.Sessizlikten hızı bile kestiremiyorum.Şehir içinde Km'de 22 kuruş yakıyorum.Uzun yol daha nasip olmadı.Motorun gücü müthiş.Yüksek hızlarda bile hızlanmam demiyo.Gaza bastıkça fırlıyo araba.Turbosu koltuğa yapıştırıyo insanı.Kesinlikle tavsiye ederim.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifbenzinli dizeli tutmaz ve erafena nın dediği gibide değil olay.

4. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    bence kullanıma ve zevke bağlı.az km yapan bir kullanıcının dizel almasına gerek yok bence.ses konusuna gelince 4.ve 5.viteste dizelde ses kalmıyor ve gücü de gerçekten inkar edilemez,kalkıp da 1.4+lpg ile 1.5 dizeli kıyaslamak pek mantıklı değil.ben az kullandığım için ve benzinle binmeyi düşündüğüm için 1.4 benzinli aldım.

5. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bence 2010-2011 yada en olmadı 2009 makyajlı kasa olsun...onun haricinde ister dizel ister benzinli ister gazlı olsun sonunda senin olsun.....hepside ayrı güzel. ekonomine uygun olanı al gitsin.....ben alabilirsem dizel yok param yetmezse 1.6 lpg.li onada yetmezse 1.4 lpg.li alıcam ve biliyorumki hepside beni mutlu edecek kapasitede araçlar............

6. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.4 era kullanıcısı olarak geçen gün dizel eraya bindim. daha sessiz diyebilirim. ayrıca bu az kilometre yapacaksan benzinli al mantığıda bana saçma geliyor. mesela benzinliyi alırsın 18 e satarsın 18 e dizeli alırsın 20 ye satarsın 20 ye. + dizelde yakıt karın olacak.

7. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    abi uğramaz oldun

8. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iki çoçuk olunca evden işe işten eve olduk mustafa..........
    malum iki haftada birde görev derken uğrayamadım...ama forumdan takip ediyorum bayağı aktifsin aman nazar değmesin......hani bir üye vardı arbasını faiş fiyattan satmaya çalışıyordu.:))9..onun akibetini biliyormusun ....merak ettimde......sanki adamın fiyatlarına yaklaşıyor gibi piyasa.....:))

9. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    yılda 7-8 bin km yapan birisi dizele ödediği farkı 5 senede çıkaramıyor.aradaki farkı peşin ödemek bana makul gelmiyor.yine de herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.saçma sözcüğü pek hoş değil.herkesin fikrini belirttiği bir forum burası sonuçta.

10. Herkend

Herkend Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre BALKIŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    aynen +1https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş