Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era önden gelen sesler bıktım artık çözüm yokmu?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ressamyuva tarafından 10 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Son yazdığınız nedir anlamadım

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    İlk once amortisor toz lastiklerinin altiniİnce yag ile yaglayin. Eski yumurtada basima gelmisti.gelen sesler uyuz ediyordu.kasis gecislerin sessizlesecek.Yumusak yay emniyetlu suruste konfor saglarYaylar sertlesirse spor kullanim olur bu defa asfaltinSesinden ve cukur seslerini almasindan sikayet gelir.Lastiklerinizin havasini DENEMEK İCİN 2-3 bar dusurup deneyin.Olumlu olursa bu sekilde kullanin yada yumusak lastik kullaninOlmazsa ist. Da iseniz gopta ozel bir usta tavsiyeederim ve guvenirim.

3. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yazdıklarınızı deneyeceğim

4. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    ,Arkadaşlar bu ses konusu için bende gittim monreo amortisör aldım fayda etmedi. Sonra durumu kabullendim .. Oturdugum semt güya trabzonun en iyi semti ama bana sorarsanız yolları en kötü semtidir.. her taraf köstebek yuvası gibi... Sonuç o tl ile çözüldü.. Arabaya biniyorum müziği fullüyorum çukurlardan hız kesmeden geçip müziğin ritmine kendimi bırakıyorum :) Niye böyle yapıyorum derseniz bu sorunun çözülmeyeceğine inanıyorum.. ki ersin hocanın dediği gibi pislik çıkaran Assanın yüzünden..

Ayrıca şöyle bir durum var ben reno19 aracımı satma sebebim sürekli sanayiye gitmektendi.. Şimdi yok o rotu bu rotu için sürekli gideceksem ne anladım 2007 model era kullanmaktan .. Eskiden bende takıyordum hatta forumda mesajlarım vardır.. Ama sonraları umursamıyorum.. Ressamyuva sende öyle yap.. Ona harcıyacağın paraya git başka şeyler al.. Deponu doldur turla.. Bikaç yıl kullan yenilersin nufusuna almadın ya :)))

5. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    :RpS_thumbsup:evet çözüm bu aynen katılıyorum.. varsın ses yapsın da bozulmasın düzgün gitsin yeter

6. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Doğru söylüyorsunuz demekki bu sesler konusunda yanlız değilmişim bu yeter.Benim gibi şikayetçi olan çok ve çözümü için para harcamak lazım.Müziği aç camlarıda kapat klimayıda aç ses filan kalmıyor ,gerçekten dün bu dediklerinizi denedim havada çok sıcaktı hakikaten ses filan duyulmuyor.Aracı dinlediğin zaman değişik gelen her sesten şüpheleniyorsun en güzeli çözüm yolunu buldum artık harcıyacağım paralarda cebimde kalsın jarrah87 arkadaşım teşekkür ediyorum sana:RpS_thumbup:.Fazla kafaya takmamak lazım takınca aracımdan soğuyorum.Ayrıca aracım çok kirlenmişti nerdeyse 3 aydır yıkatmıyordum iki gün önce yıkattım içinide güzelce sildim(içini kendim temizliyorum adamlar dışını sildikleri bezle içini siliyorlar tozlar gidiyor mikroplar giriyor bende kendim yapıyorum içi dışından daha önemli sağlık için ) sıfır gibi oldu ve aracımı tekrar sevdim kirli binmemek lazım oda etkili.Sık sık temizlemek lazım

7. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    aracı 3 aydır yıkamıyormusunuz:RpS_ohmy: ben 3 gün oldu bu gün tekrar yıkamam gerekiyor:)

8. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Evet nerdeyse 3 ay olmuştu kuş pislikleri leke yapmış çıkmadı.Aslında bende kendim yıkamayı tercih ediyorum dışarıda pek düzgün yıkamıyorlar adam gibi yıkatayım desen 20-30 lira vermek lazım.

9. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    z rot, rot mili ve rot başlarını değiştir seslerden %90 kurtulursunn

10. Kral212

Kral212 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracı alalı 20 gün oldu maalesef bende aldıktan sonra öğrendim bu sesleri diğer türlü araçtan memnunum ama sesler çok rahatsız ediyor beni 2011 model araçta olmamalı en azından öyle düşünüyorum pekala ersin bey yaylar amortisörler değişince keser mi? yaylar yumuşak olduğu için olduğunu söylüyorsunuz spor yay taksak sizce ? amortisörleri değiştirsek bu çözüm olur mu?

11. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Ben çözümü satarak buldum size kolay gelsin.Bence uğraşmayın derim bozuluncaya kadar kullanın gitsin.Ben ön amortisörleri değiştirdim ,z rotları değiştirdim , direksiyon kutusunu tamir ettirdim ,eps değişti ama çözüm olmamıştı.bozuk yollarda ses yapar kasislerden çukurlarda geçerken ses yapar.Birde aracın amortisör bölümünün ses yalıtımı pek iyi değil o yüzden de içeriye fazla ses alıyor.Amortisör takozlarından de olabilir

12. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlısı olsun yapacak bişi yok bendede var o dert ön takımlar mı gidik dedim ama bu konuyu okyunca aydınlandım

Bu Sayfayı Paylaş