Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era nın fren sistemi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda puslu tarafından 13 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    takip mesafesini koruyacaksın.....uyanık olacaksın((kendini şöför sanan aptallara karşı))))) bişi olmaz Allah'ın izniyle....
    O kadar acemi ve kendini şöför sanan kafası çalışmayan insan varki trafikte valla onlardan çok korkuyorum...Birde geçen gün şu türkücünün arkadan vurduğu erayı görünce hem korktum hem sinirlendim...bu taksicinin ve içindekilerin ne günahı vardı değilmi!?
    Cenabı Allah hepimizi kazadan beladan böyle hayvanlardan korusun......Allah'a büyük konuşmayım ben oradarda olsam o herifi kesin sakatlardım.Tv karşısında bile sinirden titredim çünkü......

2. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    etkilemez hocam.
    çünkü era'nın ağırlığı, d sınıfı araçlar gibi bir ağırlığa sahip değil.
    frenleme esnasında bütün yük ön lastiklere bindiği için b sınıfı araçlarda arka'nın kampana olması sorun teşkil etmiyor.
    eğer era ağır bir araba olsaydı o zaman arkaların kampana olması mesafeyi olumsuz etkilerdi.

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    4 Disk abs ve ebd var benim aracımda kesinlikle okdr yararını gördümki gerçekten çok stabil bir fren sağlıyor insana... Şu karlı günlerde bunu dahada iyi anlamaya başladım dört tekerin ayrı dağılım yapması ve pompalaması kesinlikle spini engelliyor... Bizim şirketin yeni symbol ü ile 2 kere spin attım dün kardahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif yaptığımda hç bişey yok arabada iki disk ve abs yok... AMa benim arabayla okdr yol gittim karda buzda spin atmadım... Ve beni aslnda ençok etkileyen nokta geçtiğimz yaz otobana giriş yolları vardırya virajlı orada gidiyorum önümdeki araba birden bir fren yaptı önüne köpekmi ne çıkmış orada ben frene bastım dreksiyonu hç oynatmadım o virajda beni bir durdurdu olduğum gibi ne arka atma ne düz gitme gerçekten yararlı birşey.. Ve eranın freni gerçekten iyi eğer lastiklerinizde iyi ise...

4. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    frenlerin ii olduğu inkar edilemez bir gerçek,
    ilk aldığımda frene basmaya korkuyordum canavar gibi hemen kapıyodu, sonra bi gece zannedersem 3.5 du kartalda sahile inen yolda dedim deneyip göreyim 100 km de frene abandım ve gerçekten güvenli bir duruş sağladı,

bunu eski sienamla 120 km hızla izmit rampasından aşağıya sol şeritte giderken trafiğin durması ile yaşadığım tecrübede edindiğim izlenimle söyleyebilirm. era ile güvenle durabilirdim.
    dip not: kaza yapmadım ama hala nasıl durduğumu bilmiyorum durduğumda plakam öndeki aracın tamponuna değişyordu herhalde hızır a.s yetişti.

5. metabesk

metabesk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim soruma cevap gelmedi hala... 2006 select i olan ve abs konusunu bilen var mı ?

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracınızda güvenlik paketi (GP) varsa ABS var demektir....

Aracınız sade select ise yani (gp) yoksa aracınızda ABS yok demektir...

Not:(GP) olan araçlarda 8 hava yastığıda vardır

7. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Evet GP paketler bütün güveenlik donanımlarını içerir abs,ebd full hava yastığı vs vs vs gibi... Ve 4 tekerde disk 'tir...

8. ekol

ekol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bu sorun bu kadar buyuk degıl kaputu acınca sol tarafda cam dıbınde abs nın beynı var ona bakacaksın o yoksa abs de yok tur ben 2010 aldım erayı abs ıstege baglıydı 1000 ılra farklı olan abslı dendı onu tecıh ettık kımı arkadas mesafe farkı 1 metre demıs sanmıyorum ama o bır metre yerı geldımı cok seye deger selamlar

9. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    fren farkını ben ölçmedim, test yapan editörler ölçmüştür.
    o yüzden doğrudur.

Bu Sayfayı Paylaş