Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era mı satıp c4 almak sizce mantıklı mı ?

'Sohbet-2' forumunda Gökhan Meletli tarafından 22 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  2. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    LİNEA dizel al derim C4 un makyajlıları hala testte bence bir şey diyemem ama eskilerinden şikayetcı olanlar var
    Düzenleyen : bilisim

3. kurtuluş

kurtuluş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar,
    hocam genel olarak fransız malı araçlardan uzak durun derim yaşadığım tecrübelere dayanarak.

4. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşım 2009 yılında 2007 mdel 1.4 benzinli aracı 19000 km de almıştı. araç dizayn olarak çok güzel.iç mekanda kendine özgü detaylar da iyi düşünülmüş .hatta bu aracı oğlumun sünnetinde makam aracı olarak kullandık fakat süspansiyon sesi ve ön takım tıkırtısı olan bir araçtı. malzeme kalitesini inceledikçe çok kötü olduğunu gördük. özellikle kapı içleri , bu sınıfta ki araca yakışmamış.birde arka kapı camı kapalı iken dahi çukurlarda yukarı aşağı oynayıp ses yapıyordu. bu aracın bu kadar değer kaybetmesinde bu tür sorunların rakiplerine göre fazla olduğu için olduğunu düşünüyorum.

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gecende bayan arkadaş araç bakıyordu. C3 ü beğenmiş ben alma dedim. Onu ikna etmek için parça ücretini göstereyim dedim. Far ücreti hyundainin tam olarak 3 katı idi. diğer parçalara bakmadım bu onu ikna etmeme yetti. 2011dizel c4 e bindim. Beygir tork ne alemde bilmiyorum. ama en az şu an kullandığım getz kadar seriydi. İçeri ses alma olayına çok dikkat etmedim. ama bence bu yaptığın hata olur. citroen de alacaksan c5 alacaksın :)

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    aynen....macera aranmıyorsa uzak durulmalı

Bu Sayfayı Paylaş