19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era mı linea mı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda faruk1907 tarafından 5 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bizim 90 model Şahin'imiz vardı. Ticari takside. 98 yılına kadar takside çalıştı. Artık eskidiği için değiştirdik. Yoksa bugünün parasıyla 600-700 TL harcasak çiçek gibi olurdu. Ama 2001 model hususiAccent alıp 2006 yılında ticariye soktuğumuzda sadece 2010 yılına kadar kullanabildik. Yani Tofaş 8 yıl ticaride dayandı, Accent 4 yıl dayanamadı.

2. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <a href="http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2000-model-hyundai-44207267/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sirali-sistem-lpg-li-44047103/detay" target="_blank">http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2000-model-hyundai-44207267/detay

</A>http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-milenyum-kasa-accent-temiz-masrafsiz-uygun-fiyatll-44084256/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sirali-sistem-lpg-li-44047103/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-accent-1-3-lx-42482116/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-milenyum-kasa-84-000-de-degisen-yok-sahibinden-36974451/detay

Bunlarda kanıtları. Sahibinden.com'da bir dolu var. Arabanın iç resimlerine bakarsanız ön camların bile kollu olduğunu göreceksiniz...

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben elma diyorum siz armut diyorsunuz. öncelikle sorularıma cevap verirseniz sevinirim. bir siyasetten konuşuyorsunuz. bir ticari taksiden. senelerce hyundaiye bindiğinizi söyleyip sonra teneke diyorsunuz. şimdi de şahin accentten daha sağlamdı diyorsunuz. o zaman alın şahin binin. ne diyeyim.

bu arada en son tempraların donanımından filan bahsetmişsiniz. elantraların eski modellerine donanım olarak bir göz atmanızı tavsiye ederim. c sınıfı araçta cruise control bile koymuşlar. daha ne diyeyim.

ya siz arabadan anlamıyorsunuz. ya da işinize gelmiyor üstün çıkmak için konuları başka yere saptırıyorsunuz.

dikkat ederseniz verdiğim cevaplar sürekli sizin sorularınıza yönelik oldu.

geriye dönüp bir okuyun bakalım kendi verdiğiniz cevaplardan kaç tanesi benim sorularıma yönelik.

4. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Milleti kazıklamadım. Boyası var dedim. Adam direkt olarak parayı verdi. Kapılarını açtı her yerine baktı. Hatta yanında anlayan birini de getirmiş. O da anlamadı. Bu durumda benim yapacağım bişey yok. Zaten noterin önünde baktılar arabaya hemen notere girip satışı verildi... Adama muayenesi de bitmek üzere lastikleri de muayaneden geçmez dedim birşey olmaz dedi. Siz olsanız ne yapardınız?

Taksi çıkmasını alan adam zaten nasıl aldı bilemiyorum. Arabaya binilecek vaziyeti bile yoktu. Parası ona yetmişti aldı. 5500 TL'ye ABS'li, çift airbagli, klimalı araba aldı adam :) Hem de BRC lpg kiti vardı. Ama çalıştıramadılar :D

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kimin atına biniyorsan onun türküsünü çağırma BURAK!..
    Gazeteci olan birisine bu şekildeki yorumlar kesinlikle yakışmıyor.
    Polemik yaratmak istiyorsan polemiğin yeri burası değil.
    Düne kadar 2 tane hyundain varken bugün 1 numaralı fiat sempatizanı kesildin bune perhiz bune lahana turşusu.

6. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teneke lafını ben demiyorum. Herkes diyordu.98yılında Hyundai'lere teneke deniyordu. Lakapları buydu.

7. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    alan adamda saf ya bu arabanın nese var nesi yok diye hiç sormadı değil mi? birbirimizi kandırmanın anlamı yok.

8. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ben de onu demeye çalışıyorum zaten. anlaşılan sizde başkaları gibi teneke olduğunu savunuyorsunuz. burada da yazdığınıza göre hyundai = teneke

bende diyorumki madem teneke niye alıp bindiniz ki insan bile bile tenekeye biner mi hiç.

alın şahine binin 10 sene de hiç birşey olmaz taş gibi arabadır.

9. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fiat sempatizanı kesilmedim.Altımadaki Linea'yı Mayıs ya da Eylül gibi4-5 bin TL fazlasına satacağım. Ya yine Linea alıp satarım ya daFord Focus ya da uygun fiyatlı Jetta bulursam alacağım. Benim için marka değil özellikler önemli. Prim ediyorsa problem yok :)

10. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Yanında anlayan adam getirmiş. Kaportacıymış, motorcuymuş. Kaportacı anlamıyorsa ben ne yapayım yani. Hem de bu adam Kayserili...

Bu forumda arabadan çok iyi anlayan Coşkun diye bir amca vardı. Ama Serdar Bey'e değişensiz, boyasız diye Elantra satmıştı öyle değil mi? Serdar Bey'de Coşkun Amca'ya güvenip arabaya bakmamıştı.Önçamurlukları zannedersem değişmiş vetabi ki deboyalı çıkmıştı değil mi?Hemde buCoşkun amca araba kurduydu ve herkes saygı gösterirdi. Herşeyi Coşkun Amca bilirdi.Biz birşey yazdığımızda hemen 'öyle değil böyledir' diye yorumda bulunurdu. Ama saygı sonsuzdu bu adama.Bunun mevzusu da bu forumda yapılmıştı değil mi? Herkesin saygı gösterdi Coşkun Amca! Binmediği araba kalmamıştı Coşkun Amca'nın. Hyundai ile Opel Vectra'yı kıyaslardı ve Opel'i sonda sıfır gösterirdi.

Ben boyalı olduğunu söylediğim halde sattığım için kusurluyum demekki. Taksi çıkmasını sarı değilde griye boyatıp satmadığım için kusurluyum demek ki!

11. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Konu çok net anlaşılmıştır.Teşekkürler Burak,

Çok teşekkürler.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Linea'nın Era'dan üstün olduğunu anlamanıza sevindim. Rica ederim Ogün!

13. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Seni de saygıya davet ederim Burak,
    En azından yaşım gereği bunu haketiğimi sanıyorum.!

14. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ben ilk mesajımdada yazmıştım; konfor'da linea ama performanstalinea Era'nın yanına yaklaşamaz!

Performansa önem vermiyorsanız Linea alabilirsiniz. Ama arkadaşlarında belirttiği gibi araç almadan önce her iki aracıda kesinlikle test edip öyle almalısınız.

15. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lafa bakar mısın? "Hemde kayserili" kayserili çok mu uyanık onlar fıkralarda geçer arkadaşım. O kadar yazı yazdın ki hepsi hyundai kotulemek fiati da 1 numaralı marka yapmaktan başka çabaya benzemiyor. Arkadaşım tamam linea mercedes ve bmw'den de iyi. Belli ki hyundai den yaran var markayı kağıt araba yaptın resmen. Fazla zorlama kendini istersen, biraz rahat ol

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ne linea ama, değerini bilemedik valla, satış rekorları kırıyo galiba bu araba

bu konunun tadı kaçtı artık, en iyisi kilitlemek

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş