Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA için XETEC 4501 ne dersiniz??

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda tahirabi tarafından 22 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Hmmm... Açıkcası şaşırdım... Heryerde mekaniksiz diye yazıyor...

2. Emin UZUN

Emin UZUN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    DTM4501 dvd var Tm4501 de yok

3. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Emin abi teşekkürler açıklama için... Ben burda kafayı yemek üzreydim nasıl oluyor böyle diye...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

4. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Bak buraya da DTM 4501 kullanma klavuzunu yükledim. https://rapidshare.com/files/399983819/XETEC_DTM_4501_klavuzu.doc

5. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Tahir abi Emin abi sağolsun olayı söyledi zaten... Tm de yok DTM de var diye... Sende bende var dvd deyince DTM modelinide bilmediğim için.. Nette TM4501 diye bakıyorum mekanik yok diyor sen var diyorsun... Seninki DTM imiş... :)

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    abi önden yüklemeli 4401 derim ... özellik olarak dtm650nin önünde değil ama bilesin ... aynı malın yeni versiyonu ...

7. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Önden yüklemeliden kastın nedir Mirkan?

8. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bazı duble modellerinde , normal teyplerdeki gibi robot kafa vardır ... cd takmak istediğinizde kafa öne kayarak açılır ve cd çıkar ...
    ön panelinden cd takılabilen tip teyplere önden yüklemeli denilir ... kullanımı çok daha rahatdır ... robot kafalar zamanla bozulabilmekte ...

9. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hmmm... Anladım... Bildiğimiz klasik kaset tarzı... :D Double larda motorlu olduğunu hiç düşünmüyordum aklıma gelmiyordu açıkcası... O motorlu teypler hep ilgimi çektiydide bir türlü almak nasip olmadı... :d

10. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gerçi bir yandanda iyi oluyor ... teyp kafasını istediğimiz eğimde bırakıp rahatca tv ve film izlenebiliyor ... teyp yuvası aşşağıda ise ekranı yukarıya bakacak şekilde ayarlayabiliyoruz ...

11. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:

Hmmm... Buda farklı ve güzel bir bakış açısı bence... CD kullanmaycağımı düşünürsek, sadece eğim ayarlamak için arada motor kullanacağımdan hoş olabilir bu seçenek... :)

12. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yanlız usb ve sd girişinden film izleyemezsiniz ... çok nadirdir cd harici video açan cihazlar ... denemek gerek ama sanmıyorum ...

13. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Pioneer'ler çalıştırıyor.. Yani hepsimi bilmiyorumda bizim okul servisinde takılıydı... USB den seyrederdik... Ki... Zaten film izleyeceğimde eğim ayarlamak için motor kullanacağımdan pek sorun olmayacaktır... :D

14. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kesin dvd film veya harici harddisk takılıdır :) ... bende pioneer kullanıyorum ama açamadım ... yada ben beceremedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Usbden Film Açması İçin Cihazın Mp4 Veya Mkv Formatını Desteklemesi Gerekir

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aha benim teybin özellikleri :) ...
    <h3 style="margin-top: 15px; margin-right: 0px; margin-bottom: 5px; margin-left: 5px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; font-size: 1em; font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">Product Features</h3><div style="padding-left: 25px; font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; "><ul style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 10px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; list-style-: disc; list-style-: initial; list-style-: initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; "><li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">AM/FM radio, DVD, DVD-R/RW, CD, CD-R/RW, MP3/WMA/AAC/WAV, USB receiver,<li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">4 x 50 Watts maximum power with 4-channel preamp output<li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">6.1-inch TFT LCD touchscreen with QVGA resolution<li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">Includes front panel auxiliary input, USB input, rear A/V input, rear-view camera input;<li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">Includes add Pioneer adapters for SAT Radio, HD radio, iPod Direct Connection, Bluetooth, CD/DVD changer and Comes with 1-year limited warranty[/list] <div style="font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; "><div style="padding-left: 25px; "> <h3 style="margin-top: 15px; margin-right: 0px; margin-bottom: 5px; margin-left: 5px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; font-size: 1em; font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; ">Technical Details</h3><div style="padding-left: 25px; font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; "><div ="unified_widget rcm" style="line-height: 1.4em; margin-bottom: 2em; clear: none; "><ul style="margin-top: 1em; margin-right: 0px; margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 15px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; list-style-: none; list-style-: inside; list-style-: initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat no-repeat; "><li style="margin-top: 0.5em; margin-right: 0em; margin-bottom: 0.5em; margin-left: 0em; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: 0px 0px; -repeat: no-repeat

17. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    valla bilemiyorum detayları... bahsettiğim olan 1,5 sene önceydi... o zamanda double dinler bana çok manasız geldiği için sorgulamamıştım hiç... :D

18. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    mpeg4 çeviriyorum yada avi divx 50 formatına, o zaman oynatıyor bendeki

Düzenleyen : tahirabi

19. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Mirkan sen bi mp4 dene... :D mkv göremedim sende ama sen ikisinide bir dene... Ne olacak sonuç merak ettim... :D

20. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Ben çoğu zaman facede falan beğendiğim klipleri ordan indirip avi divx 50 formatına çevirip usb den izliyorum

Bu Sayfayı Paylaş