Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era için orjinal MANDO amortisör

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda Suat DURAN tarafından 13 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. mutto35

mutto35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun Allah beterinden ve büyüğünden saklasın

2. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagolun arkadaslar tekrardan BU AMOTISOR olayi canimi sikmaya basladi ama ne yapacaz fikri olan varmi .benm arac ciksin gdp su burc islemini yaptrcgm amortisorlere.

3. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bu ustanın telefonu varmı acaba? Bizde bir görüşelim. Malum başka şehirdeyiz, en azından nasıl yapıldığını öğrenirsek buradaki ustaya yaptırabiliriz.

4. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    telefon yok kardes malesef ama cok ozel bir bilgi daha aldim servisten CUMA YADA PAZARTESI SONUCU BELLI OLACAK takitti tukurtu lakurtu ya kesin cozum diyorlar . cuma yada pazartesi yaptirip bombayi patlatacam burda arkadaslar ins.

5. madeinadem

madeinadem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne oldu ustam gittin mi?

6. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a ARKADASLAR bugun servisie gittim era lar icin bi kac yil once bir amortisor bulten islemi aciklanmis onu yaptirdim. arka amortisorleri sokturdum ve yaglama gb bir islem yaptilar .arkalarimdan o kadr lokurtu gelmiyordu zaten az di ama oda kesildi nerdeyse zamanla da o yag yerlesecekmis. ucretsiz yaptilar !!!
    ve sonra ustama gittim on amortisorler yag kacirms servis patlak diyor .ustada dediki abi ben buna gizli formulumu yapim bak dedi.garantimi seslerin gececegi dedim .yapim al gt 1 hafta bin gecmezse verme para dedi.adam kendine cok guvenyr ve cok era ya yaptigini soyluyor.bugun elinde is vardi yapamadi hafta ici gidecm ins bi gun. sonra sonuclari yazacam.
    bu arada on balatalari degstrdm servis 150 dedi.indrmli.
    ben disarda kore mali orjinalini taktrdm iscilk dahil 45 lira toplam .bilgilerinize

7. madeinadem

madeinadem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam nerede takdırdınız 45 tl ye adres telefon verseniz?

8. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    erciyes hyundai yedek parcaci var.ikramli alip hemen yanindada taktirablrsn.. akbank in on sokaginda sanayide

9. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Amortisör sorununa çözüm bulduğunu söyleyenyer de burasımı acaba.

10. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    son olarak mondo mu monreo mu alacağız. bursada nerden alabilliriz

MAERKEK bunu beğendi.
  11. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam BEYLER BUGUN BAYAGI SANAYIDE idim MONREO da buldum ....orjinal MANDO kore mali ikside buldm . on taraflar cifti150 ,monreo170 tl. ama karar veremiyorum . orjinal mando mu tartsam yoksa monreo mu . ustam monreo sert ve gazli sorun olabilir dedi. hic mi monreo takip .sesi salinimi giden yok ???
    hafta ici gdp ikisinden birini taktrp ve 4 amortiserede burc muhabbetini yaptrcgm.usta garanti gecer diyor. al git gez gecmesse parami verme dior. bu islemleri yaptirp bakacgm,. artik gecmezse usta yla bi guzel birbirmzw grp parasinida vermeden donecgm.

Düzenleyen : 38serdar38

12. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Namiştayn amortisör............................................................. Arkadaşlar,bu amortisör sorunundan benimde şikayetlerim var :( uzun zaman araştırdım ve Namiştayn Amortisör servisini buldum....İstanbul maslak sanayi sitesinde...şirketi aradım ve bilgi aldım internet sitesiside var oradan araştırabilirsiniz..250 tl peşin parayla sorun kesin çözüm diyor...arkalara amortisörlere Bmw keçelerini takıyolar önlerede ayar veya gerekirse yeni takıyolar.. birçok era yada yaptıklarını ve şikayetleri çözdüklerini söyledi.aynı yerde daha önce arkadaşın reno 5 aracına işlem yapılmıştı 4 amortisörü söküp tamir yaptı ve sonuç mutlu ediciydi...parasım olana tavsiye ederim..bütçem el verince kesin yaptırcaaaam..

Düzenleyen : ercan869

13. yusufsay07

yusufsay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracındaki sorunu tam olarak anlayamadım ama monreo güzel bir amortisördür gerçekse ama imitasyon olanlarıda var farkedlmiyormuş gazlı olması dezavantaj değil aksine aracın yere tununmasınıda artırır ben 2000 model accente taktım gayet iyi sonuç almıştım saygılar

14. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sorunum:arabamın talika gibi ses yapması..

15. yusufsay07

yusufsay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracını amortisörlerinde sorun olduğunu ustamı söyledi yoksa senin kendi düşüncenmi.bence amortisörlerle beraber ön viraj denge kol lastiklerinide baktır genelde onlardan yapar yada direksiyon kutusu ayarından

16. yusufsay07

yusufsay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu şikayetle gelipte çok diresiyon kutusu değiştirdik servite kronik bir arıza sırayla. denge kol lastikleri,direksiyon ayarı ,birde önde z rotlar var onlarda olabilir

17. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hepsi kontrol edildi..hem servis hem sanayide.servisin cevabı:bu modeller böyle yapcak bişey yok dendi.

18. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yusufsay siz servis çalışanımısınız?

19. yusufsay07

yusufsay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir ay öncesine kadar oyleydi şimdi toyota da çalışıyorum

20. reis44

reis44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi zıplama ve gelen seslere çözüm yokmu yani<2011 model be nasıl iş anlamnadım

Bu Sayfayı Paylaş