Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era için orjinal MANDO amortisör

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda Suat DURAN tarafından 13 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. ucar43

ucar43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <cite>Arkadaşım 2006 accent era amortisorleri hatalı olarak üretildiği için firma Teknik Servis Bülteni yayınlayarak açıkçası çaktırmadan tesbit edilerek imalat tarihi ve amortisorların LOT numarası tutanların,sesin amortisorlerden geldiğinden emin olunması halinde garantiden değiştirilmesini istemiştir.İlgili bültene aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.Şayet amortisorlerin lot nosu ve imalat tarihi tutar ve hiç değiştilmemiş ise hiçbir değişim yaptırma(Bilirkişilerin tesbit yapabilmesi için). Hukuki yollara başvurarak gerekli haklarını alabilirsin.

www.[b]hyundai[/b]clubtr.com/forum/.../05-TSB_MCT_S.Abs_Bilgilendirme.pdf</cite>

Düzenleyen : Levent

2. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben de bu bültenle servise gitmiştim zamanında ilk defa gördüklerini söylemişlerdi.Ama zorluk çıkarmadılar değiştirdiler 3 sene geçti herhangi bir ses sorunum yok.

<a href="http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/oj2bm1r9/05-TSB_MCT_S.Abs_Bilgilendirme-1.pdf.html" target="_blank">Bülteni indirmek için link;
    </a>

Düzenleyen : krank

3. keciadam

keciadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Burak Göçken
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Arka amortisorleri monroe ile değiştiren arkadaaş parça kodu vs bilgileri paylaşırsan bir fiyat sormak isterim bulunduğum şehirde senden rica etsem parça kodunu falan yazarmısın...

4. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD

Düzenleyen : enginis58

5. sakurt

sakurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar kendi ithalatım olan amortisör Cenntec marka, isteyen olursa adrese kargo ile teslim edilir.

<TABLE style="WIDTH: 440pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=585 x:str>

<TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17>
    <TD x:str="ACCENT ERA ARKA ">ACCENT ERA ARKA AMORTİSÖR
    HYUNDAI
    CENTTEC
    <TD x:num="40.48">45,48
    Accente Era arka amortisör:45,48 TL.
    Accent Era ön amortisör: 68,36

Bugune kadar yüzlerce sattık, herhangi bir sorun olmadı.

saygılar...

<TABLE style="WIDTH: 440pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=585 x:str>

HYUNDAI
    CENTTEC

HYUNDAI
    CENTTEC

6. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    kardeş ne malı bu amortisörler gazlı mı yağlı mı?
    biraz teknik bilgi verirmisin.

7. sakurt

sakurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GAZLIACCENT 2000-2006 ÖN RHYUNDAICENTTEC
    GAZLIACCENT 2000-2006 ÖN LHYUNDAICENTTEC
    GAZLIACCENT 2000-2006 ARKA RHYUNDAICENTTEC
    GAZLIACCENT 2000-2006 ARKA LHYUNDAICENTTEC
    YağlıACCENT ERA ÖN RHYUNDAICENTTEC
    YağlıACCENT ERA ÖN LHYUNDAICENTTEC
    YağlıACCENT ERA ARKA HYUNDAICENTTEC

Üstadım ürün tayvandır, yaklaşık 6 yıldır bu marka ve bu ürünleri anadoludaki müşterilerimize satmaktayız...

8. xilkerx1907

xilkerx1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  9. sakurt

sakurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  10. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bana özelden gelen bir mesajı ve cevabımı sizlerle paylaşmak istedim.
    " merhaba suat bey acaba amortisörlerden memnunmusunuz faydası oldumu hoplama zıplama kesildimi bende almayı düşümüyorum yardımcı olursanız sevinirim faydası olmadıysa aracımı satıcam cok canımı sıkıyor teşekkurler."

Mehmet Bey, Ben aracımda hoplamadan şikayetçi değilim; kaldı ki amortisörlerin hoplama zıplamayı tamamen kesmesi mümkün değil. Bunun için yayları değiştirmeniz gerekir ki buda tamamen zevk ve maliyet meselesi.
    amortisörlerden gayet memnunum. Maysan ile orjinal mando arasında gerçekten fark var. şiddetle tavsiye ederim. Aracı satıp C segmentinde bir araba alacaksanız elbette siz bilirsiniz. Yalnız, yine B segmentinde, clio, symbol, albea vs vs tarzında bir araba alacaksanız, ciddi ciddi tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Era kullananlar araçlarından duruşu itibarı ile çok şey beklediklerinden çok seslerini yükseltiyorlar. Diğerlerinde ise, alanlar zaten aldıklarının ne olduğunu bildiklerinden çıt çıkarmıyorlar. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. tabiki son karar sizin. Not: mesajınızı "özel " bir konu içermediğinden ve bilgi paylaşımından herkesin faydalanması ilkesi adına foruma aktarıyorum...

11. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2

Açıkçası bana ne inandırıcı, ne mantıklı geldi. Resimdeki zaten ön amrtisör değil, olsaydı bile ; hangisini seçerdiniz? [​IMG]

<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; "> [​IMG]

Düzenleyen : Suat DURAN

12. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevabınız için sagolun suat bey ben tabiyki aracımı csegmenti araçlarla kıyaslamıyorum .en son bi arkadas 2001 model clıo almıs arça binice inanın şok oldum şu bigercek bizim era,nın hiç konforu.hoplamayı zıplamayıda geçtik en ufak taşta bile acayip ses cıkarıyo.merak ettim siz amortisörleri niye deyiştirdiniz. eger yayda deyişicekse 1000tl yi bulur heralde satmak en mantıklısı olur teşekkurler.

13. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar tek başına yay bir işe yaramıyor bilginize amortisör + yay la birşeyler düzelebilir. Ama asla kesilmez cünkü eranın arkasını malesef bağımlı salıncak.

14. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu amarsitörden gelen ses yada lokurtu her modelde mi var yoksa 2009 ve sonrasındamı ben anlamadım bu yoruma göre

15. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2 ay önce önlere ve arkalara federal power taktırdım 2 içinde arka sağ patladı ve ilk taktığımda arkalar küt diye düşüyordu, bu hafta arkalar orjinal mando taktırdım gayet memnunum ama şimdilik bakalım ne göreceğiz. tanesinide 80 tl gibi bir tutarla aldım oldukça pahallıya geldi

16. ekol

ekol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bu hafta bursada asırı sıkayet ustune assandan ve maysandan yetkılıler geldı.senturklerde 3 arac denendı ve araclardan bırı benımkıydı 2010 team abs 3000 km de arka sabg dan ses gelıyor.dıger araclarda 2009 du test den sonra bıze bılgı vermeden personelle konustular ve bız eranın sesını abartıyormusuz dendı sorun psıkolojıkmıs sagdan soldan duyup bızım aracdada var dıye dusunuyormusuz bılgınız olsun ama assandan gelenler sesı duyduklarını ama onun da ızalasyondan kaynaklandıgını belırttıler. yanı bu ses ve lokurtuya devam arkadaslar....

17. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    accent admire sahibiyim3 günlüğüne arkadasım 2008 era 1.5 crdi ile yanıma geldi sürekli ben kullandım ve süspansiyon konusunda dediklerinizde cok haklısınız yolda 120_130 km hızlarla giderken hafif yolun eğimi olsa zıplamaya baslıo ama yol tutusu abartıldığı kadar kötü değil amörtisörler admireye göre cok sert geldi ama o paraya alınabilcek en iyi arabalardan bitanesi benim cok hosuma gitti era hakkında fikirlerim değişti gercekten..

18. mehhhmet80

mehhhmet80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba korgo nekadar olur era arka sag amortisör için alanlar nasıl memnun mu

19. eracı07

eracı07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mehmet kardeşim selamlar. Ben Clio 2008 1,5 hb kullanıcısıyım aracımı 2007 de sıfır almıştım, gayet memnunum ancak disel ve masrafı fazla, Evet clio gerçekten iç malzemesi belki çok kalite değil ama ciddi manada konforlu 127.000 yaptım sarf malzemeleridnen başka tek kuruş masrafım yok. Geçenlerde 2006 era aldım clube bu sebebden üye oldum. Antalyaya getirdim tüm motorun iç takımını değiştiriyorum, belli başlı ciddi önem arzeden parçalarınıda değiştirecem ve yaklaşık işçilik dahil 2500-TL ye mal olacak, masraf bakımından inanın era bedava eğer arabanız abs li ise bence hiç satıp rizikoya girmeyin piyasadaki ikinci ellerin belkide %80 i km si düşük benimki 2009 un 2. ayında 304.000km de imiş era 10 gün oldu alalı alırken 137.000-km de idi:))
    Fiyatına göre era bi harika bence birde erayı clio ile kıyaslamayın 206 ile kıyaslayabiliriz ama clio ile değil clio 2010 boş ve 1,2 motor 27.000-TL era 2010 1,4 motor boş 23.000-TL,
    varın farkı siz bulun hepinize saygılar.

20. turgut reis

turgut reis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    selam
    bu amortisör olayı nasıl oldu arkadaşlar?
    mevcut amortisörler gazlı peki orjinal mandolar veya monroe ler de gazlı mı?
    monroe yada orjinal mando nereden buluruz???

Bu Sayfayı Paylaş