19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era hararet göstergesi taktırdım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ed2815 tarafından 14 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar era dizel aracımda hararet problemi yaşadım ve uyarı ışığı yanmadı.... ve bana epey masraf açtı... hortum yırtılmıştı uzun yoldaaa su kalmamış araçta.... aynı hararet göstergesinden bende su hortumuna taktırdım.... bidaha bu sorunu yaşamak istemiyorum çünkü.... ben sol kapı direğine taktırdım fena olmadı açıkçası.... arkadaşım sende gayet uygun bir yer bulmuşsun aynı markadan bende taktırdımmm:))) sen kablonun ucunu nereye taktırdınnnnn

2. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar era dizel aracımda hararet problemi yaşadım ve uyarı ışığı yanmadı.... ve bana epey masraf açtı... hortum yırtılmıştı uzun yoldaaa su kalmamış araçta.... aynı hararet göstergesinden bende su hortumuna taktırdım.... bidaha bu sorunu yaşamak istemiyorum çünkü.... ben sol kapı direğine taktırdım fena olmadı açıkçası.... arkadaşım sende gayet uygun bir yer bulmuşsun aynı markadan bende taktırdımmm:))) sen kablonun ucunu nereye taktırdınnnnn

3. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hararet civa kablo girişini nereye taktırdın acaba ????

4. ebayir

ebayir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende de mavi ışık yanmıyor ışığın göstergenin neresinde olduğunu bile bilmiyorum :)

Bu Sayfayı Paylaş