Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Expo hakkında bilgi....

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 30 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.500 tl zam geldiğini nerden biliyosun kesinmi ?

2. Misafir

Misafir Guest

Valla o kadarını sormadım yaw...

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    %5 zam gelecek diye duymuştum.

4. venom06

venom06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zamlar çoğu firmaya geldi bile hatta gidin bayilere elimizde yok fabrikadan gelecek onlarda zamlı gelecek diye söylüyorlar buarada hepinize merhaba ben 25 nisanda alıyorum Era mı rengine kadar herşey belirlendi...

5. ctasdelen

ctasdelen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    23 Martta Accent Era almak için Hyundai bayii ne gittim.
    Accent Era 1.4 start klm almak istedim fakat ellerinde olmadığını söylediler,ama 1.4 start expo olduğunu söylediler.Fiyatı diğerine göre 1250 TL farklı idi,sebebini sordum bunların yurt dışına gittiğini bu modellerin farklı olduğunu 1000 TL lik esp (elektronik denge programı) olduğunu merkezden onlara gönderilen email de öyle yazdığını söylediler.Bende madem öyle tamam olsun dedim.
    Ve arababım gelmesini bekledim. Hyundai internet sitesinde 1.4 start expoyu araştırdım ama bir bilgi bulamadım,heyecanla beklemeye başladım 5 gün sonra arabam geldi ama hayal kırıklığına uğradım expo da eps olmadığı gibi merkezi kilit sistemi dahi yoktu.
    <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
    <O:p></O:p>
    <O:p></O:p>

1. <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Start exponun özellikleri neden Hyundai’nin sitesinde yok.
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Daha ucuz modellerde merkezi kilit,içeriden açılabilir bagaj kapağı,gövde rengi yan koruma çıtaları ,radyo kaset çalar varken ,expo da yok
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Daha yüksek özellikli 1.4 start klm 18200 TL iken , özellikleri daha düşük olana 1.4 start expo nasıl 19450 TL oluyor? Aradaki 1250 TL neyin farkı?
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Eps var denildi ,ama çıkmadı!..
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Yoksa nisan da yapılması gereken zam ,expo modellerine erken yansıtılmış tı !
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Gördük ki ;nisan da yapılan zamda; diger modellere 1000- 1500TL arası zam yapılırken ,expo ya 450 TL zam yapıldı.Acaba expolara zam daha önce yansıtılmışdı?
      <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" ="Msonormal">Herhalde eksiklere rağmen birtek fazlalık olan çamurluk paçalıklarının fiyatı 1250 TL olamazdı?</LI>
    ÖTV yi fırsat bilenler Expo adıyla müşteriyi aldattılar...

Düzenleyen : ctasdelen

6. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Size verilen hatalı bilgi sonrası inşallah arabayı teslim almamışsınızdır. Çünkü resmen kandırılmışsınız. Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim

7. Misafir

Misafir Guest

Hangi bayi olduğunu ve görüştüğünüz kişiyi buradan yazın, bu siteyi Hyundai yetkililerinin de okuduğunu unutmayın...site üyeleri olarak bu konuda arkanızda olduğumuzu bilin...

8. ctasdelen

ctasdelen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fiyatlar hyundai web sayfasında vardı fakat özellikler yoktu.
    Fiyatı belirleyen bayii olmadığı için hyundai itimat ettim.
    Expo lar yurt dışına gidiyormuş ,herhalde gerçekten farklıdır dedim ama ukraynaya gidiyormuş ,orada merkezi kilit sistemi kullanmıyorlarmış demekki!.......
    Accent inbütün modellerinde merkezi kilit olduğu halde expolarda yok hayret!
    Düzenleyen : ctasdelen

9. ctasdelen

ctasdelen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha önce fiyatı belli olmayan bir ürünü ötv indiriminden sonra(16 mart) piyasaya sürünce istedikleri fiyatı koyabiliyorlar.tabiki fiyatı belirleyenler hyundai yetkilileri,bayii değil.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />
    ÖTV indiriminden önce piyasada olmayan Expo ya istedikleri fiyatı koyabiliyorlar ama en yakın modelle özellikleri kıyasladığımızda;daha az özelliği olduğu için daha ucuz olması gerekirken daha pahalı oluyor. Mart ayı fiyat farkı 1250 TL iken,Nisan ayında 700 TL oldu( özellikleri değişti herhalde)

1.4 start klm 1.4 start exponun fazlalığı
    Merkezi kilit çamurluk paçalıkları
    Radyo kasetçalar
    Içeriden açılabilir bagaj kapağı
    Gövde rengi yan koruma çıtaları

Müşteri hizmetlerini aradığımda expoların yeni spek olduğunu onun için fiyatlarınında farklı olduğunu söyledi.Fakat 1250 TL lik farkın neden kaynaklandığını açıklayamadı.

Pazarlama taktiği bu olsa gerek…

10. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kardeş hayırlı olsun da alırken özelliklerini detaylıca öğrenip öyle karar verseydiniz...
    19bin lira ödeyip de merkezi kilidi olmayan araç almak ne kadar mantıklı acaba...
    ESP gibi önemli bir ayrıntının 19 binlik versiyonda sunulacağı tamamen kandırmaca...
    size böyle bilgi vermişlerse lanet olsun firmaya!...
    keşke teslim almadan başka modelle değişseydiniz..

11. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence ordaki yanlış esp diye bayiye aksettirlen sistemin normalde eps yani elekrtik sistemli direksiyon olması. Sanırım expolarda eps mevcut esp değil

12. Misafir

Misafir Guest

1.4 Expo'lar hidrolik, 1.6 Expo'lar EPS....

13. necati

necati Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,
    bende 1,4 start expo aldım Manisa Mesirden.Sadece teyp yok ama biz takacağız dediler.Banada merkezi kilit olmadığı söylenmedi.Söylenseydi almazdım zaten.Bunu fark edip durumu kendilerine ilettim.Aracın merkezi kilt takmaya uygun olmadığını söylediler.Daha sonra İzmir Yükseliş bayiside gittim.Aynı araca merkezi kilit takarak müşterilerini memnun etmişler.Banada 300 tl ye uzaktan kumandalı merkezi kilit takabileceklerini söylediler.Zaten aracı aldığı bayi çözüm bulmazsa tüketici mahkemesinde dava acacağım.

14. fenci

fenci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    necati bey bende izmir çakırlardan start expo aldım.merkezi kilit olmayacağı söylenmişti ama kendilerinin bunu takacağını söylediler.fakat teybi kendimiz taktırmak zorunda kaldık.araca merkezi kilit tabiki de takılabiliyor.sizinde dediğiniz gibi hakkınızı aramanız lazım.bu arada teybi servise taktırdğıma pişman oldum.bize 275tl fiyat verdiler.aynı teyp internette 169 tl idi.sonradan gördüm.bilginize olsun.

15. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır Coşkun abi

1.4 ler de EPS li
    benimkindede EPS var çünkü (1.4)

16. Misafir

Misafir Guest

Uçar otomotivsatış temsilcisi bana öyle söyledi....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

17. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kontağı açınca eps ışığı yandı benim, galeride bakarken https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    aracı yarın alıcam kısmetse, alınca tekrar yazarım,
    bu arada araç 1.4 team abs expo, startlarda belki olmayabilir, belli olmaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hadi hayırlısı hocam.
    umarım yarın alırsında kazasız belasız sürmeye başlarsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    inşallah kardeş,

sen nen yaptın? memnun musun araçtan? tüketimi, çekişi, rahatı nasıl aracının?

20. Misafir

Misafir Guest

Gold 1.4 Otm Donanım Listesidir

Yükseklik Ayarlı Direksiyon
    Motor Destekli Elektrikli Direksiyon
    İçeriden açılan bagaj kapağı
    içeriden açılan depo kapağı
    keyless entry function b alarm
    renkli ön ve arka camlar
    ısıtmalı ve renkli arka camrı
    siyah renkli kapı tutamaçları
    gövde rengi tamponlar
    ön ve arka çamurluk paçalıkları
    3.cü stop lambası
    gövde rengi kapı çıtaları
    koltuk kafalıkları
    ön koltuklarda yükseklik ayarı
    sürücü hava yastığı
    yolcu hava yastığı
    yolcu hava yastığı on/off düğmesi
    ön sis farı
    4 hoparlör
    fasılalı ön silecekler
    gecikmeli sönen kabin ışığı
    uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm
    elektrikli ön ve arka camlar
    sürücü otomatik cam açma butonu
    gövde rengi elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
    ön koltuk arkalarında cep
    arka bardak koyma yeri
    kol dayama
    harita okuma lambası ve gözlük saklama bölmesi
    manuel klima
    14" çelik jant (Listede var ama aleminyün alaşım jant)
    185/65 r14 lastikler
    bagaj içi filesi
    sürücü kol dayama....

Platinyum Plus İlave Donanım

USB, MP3 ve CD Çalarlı Müzik Sistemi
    Tam otomatik Digital Klima
    Gövde Rengi Kapı Tutamacı
    Digital Bilgi Ekranı (Yol Bilgisayarı)
    ABS
    Metal görünüm ön Konsol
    Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu
    Aydınlatmalı Güneşlik.

Daha önce yazmıştım. Şimdi buraya da yazmak istedim...
    Bilginize.

Bu Sayfayı Paylaş