Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era direksiyonun rengi soldu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda lecoq17 tarafından 17 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    orjinal deri direksiyon fiyatı mı bu? ben daha fazla bekliyordum.

2. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    evt orjinal ama fiyat değişmiştir uzun zaman önceydi
    spoileri bile 400tl demişlerdi 2-3 ay sonra 190 TL fiyat wermiştim
    orjinal maun kaplamayada 100 TL fiyat aldım

3. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi Akşamlar Erkan Bey,

Direksiyonunuzda gördüğünüz beyazlaşma iki nedenle oluşabilir;
    ilki güneş ışığı ve sıcak. Güneş ışığının ultraviyole kısmı genel anlamda platiklerin (yani polimerlerin) baş düşmanıdır ancak normal bir camdan geçerken absorbe edilir (süzülür). Sizde böyle bir durum yok ancak arabanız yansıtıcı kartonları koysanız da yazın ısınacaktır. Bu durumda sıcaktan çok amaçok uzun bir süre sonra etki beklerseniz, hemen değil.

İkincinedeni de sürtünme nedeni ile olan erozyondur.Elinizdeki nişan veya başka bir yüzük sürekli direksiyona sürtünüyorsa zamanla sert cismin sürtündüğü yüzeylerbeyazlaşabilir. Bu nedenle beyazlaşan direksiyonu önce sulu bir süngerle kuvvetlice bastırarak temizleyin, eğer toz ise çıkacaktır. Çıkmıyorsa önce sadece bir bölümünü CİF veya benzeri (içinde 5 mikrometre veya daha küçük aşındırıcı toz olan) beyaz krem temizleyici ile (çamaşır suyu katkılı olanları sakın kullanmayın!) sulandırmadan bir bez parçası ile ovalayın. Bu yüzeyden kalkmış polimerler parçacıklarını mikro düzeyde zımparılayarak alacaktır. Tekrar sulu bir süngerle silin ve sonuca bakın. Etkili oldu ise her tarafına uygulayın.

Eğer etkili olmadıysa direksiyonun imal edildiği polimerin katkıları eksik veya formülasyonu çok ekonomik (!) demektir, yan sanayi bile olsa bu tür yıpranmaların yıllar sonra gözlenmesi beklenir. Ben şimdiye kadar kullandığım farklı marka -kuş serisi dahil- arabalarda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. İnşallah neden kalitesiz/yanlış bileşim değildir. Ama olsa bile garanti kapsamındaniteliksiz ürünün değiştirilmesi gerekir.

Selamlarımla.

4. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen bide urfanın sıcağını düşün 42 derece gölgede güneşte rahat 55 dereceyi buluyor arabanın anası ağlıyor bende çadır çekiyorum üstüne

5. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    maun kaplamayı döşemeciden 90 liraya yaptırdım 23 parça.

6. 23_dv_080

23_dv_080 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım hemen servise git ben elazığ dayım 2008 eram var full öle bir solma oldu hemen gittim resimlerini çekip genel müdürlüğe gönderdiler 1 hafta sonra direksiyon ve vites topuzu geldi değiştiler bu arada 2 parçanın fiyatı normal satışı 1250+kdv

7. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    @sarhonos maun kaplamayı nerde yaptırdın ben servisten 95tl+kdv fiyat aldıım
    karbon için de 114 + kdv fiyat aldım
    karbonun 2-3 tür çeşidi war... serviste ...
    1 gri renk olandan
    2 siyah desenlı olanında
    3 titanyum desenli benekli olnanında war

açıkcası ben şuan titanyum desenınden dusunuyorum
    ama kaç parcadan oluşuyor onu bilmiyorum sormayı unuttum....

@23_dv_2008 1250TL+kdv olması imkansın 0 direksiyon fiyatı 224 tl baslıyor vites ne kadar onu bılmıyorum top çatlası 400 lira tutar serviste

8. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bayağı pahalı imiş 1250tl ise

Bu Sayfayı Paylaş