Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era daki denge çubuğu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda rsm-17 tarafından 13 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    valla bilmem, in arabanda yat diyorum. gercekten mi deyip mutlu oluyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

2. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bozulmuş bile..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. ayavuz38

ayavuz38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Era'bam Vé SEDa'mhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley27.gif

4. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    <div id="ctl00_ekoIcerik_HaberBaslik" haberBaslik="haberBaslik" style="font-family: Arial; font-size: 28px; font-weight: bold; color: rgb(73, 60, 35); ">Toyota Corolla sahipleri dikkat! <div id="ctl00_ekoIcerik_HaberOzet" haberOzet="haberOzet" style="font-size: 16px; color: rgb(113, 97, 66); margin-bottom: 5px; margin-top: 5px; ">Toyota otomobillerini yine geri çağırıyor <div id="ctl00_ekoIcerik_HaberTarih" tarih="tarih" style="color: rgb(159, 105, 0); font-size: 9px; ">28 Ocak 2010 Perşembe, 10:42 <t></t><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" style="margin-bottom: 15px; "><t><tr><td><div id="ctl00_ekoIcerik_HaberMetni" haberText="haberText" style="font-family: Verdana; font-size: 12px; color: rgb(61, 61, 61); margin-top: 15px; "><div style="width: 296px; height: auto; : left; margin-right: 6px; margin-bottom: 6px; "><div style="width: 290px; : left; ">[​IMG]

<htt face="Verdana"></htt>Japon otomobil üreticisi Toyota, ABD'de gaz pedalında sorun bulunan 1,9 milyon aracını daha geri çağırıyor.

<htt face="Verdana"></htt>Şirketin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, araçların gaz pedalı mekanizmasının aşındığı, bazı durumlarda takıldığı için geri çağrılma kararı alındığı ifade edildi.

<htt face="Verdana"></htt>Geri çağrılan araçların 2009-2010 yılı Corolla, Venza, Matrix ve Pontiac Vibe ve 2008-2010 yılı Highlander olduğu belirtildi.

<htt face="Verdana"></htt>Şirket, Avrupa'da da teknik sorunlar nedeniyle araçlarının geri çağrılacağını açıkladı.Şirket sözcüsü Paul Nolasco, yaptığı açıklamada, hangi modelin ya da kaç adet aracın geri çağrılacağını bilmediklerini söyledi.

<htt face="Verdana"></htt>4 AYDA ABD'DE YAKLAŞIK 8 MİLYON ARAÇ GERİ ÇAĞRILDI

<htt face="Verdana"></htt>Toyota geçen hafta, ABD'de gaz pedalında sorun bulunan 2,3 milyon aracı geri çağırmıştı.

<htt face="Verdana"></htt>Şirketin sözcüsü Brian Lyons, şirketin bu sorunla ilgili henüz çözüm bulmasa da geliştirmeye çalıştığını belirtmişti. Lyons, Toyota'nın söz konusu modellerinin diğer ülkelerde çağrılıp çağrılmayacağına ilişkin bilgi vermemişti.

<htt face="Verdana"></htt>Geçen sonbaharda da Toyota, ABD'deki 4,2 milyon aracını uygun olmayan zemin döşemesinin gaz pedalının sıkışmasına, bunun da aracın hızının artmasına ve aracın durmasının zorlaşmasına neden olduğu gerekçesiyle geri çağırmıştı.

<htt face="Verdana"></htt>Şirket geçen yıl Ağustos ayında da Çin'de, elektrikli cam anahtarlarındaki arıza nedeniyle 690 bin aracı geri çağırmıştı.

<htt face="Verdana"></htt>Dünyanın en büyük otomotiv şirketi Toyota, böylece son 4 ayda ABD'de yaklaşık 8 milyon aracını geri çağırmış oldu.

<htt face="Verdana"></htt>AA

kimse Era mükemmel araçtır demiyor.... Verdiğimiz paranın karşılığını aldığımızı düşünüyoruz. Her araçta problem olabilir.. Ne problemleri nede diğer araçları abartmamak gerek... </td></tr></t></table>

Düzenleyen : orca_as

5. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en azından adam malının sonuna kadar arkasında duruyor. ERA GİBİ BU MODELLER BÖYLE DİYE SACMA ACIKLAMA YAPMIYORLAR, insan hayatına değer verip gerekeni yapıyorlar bu yüzden dünyada bağımsız test kuruluşlarından dünyanın en iyi markası ödülünü alıyorlar.

6. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ah be kardeşim yargısız infaz yapıyorsun resmen.
    era'daki eps hatasını hyundai de giderdi.
    hatta sorun çıkarsa diye ömür boyu garanti koydu.

birde sözüm meclis'tan dışarı era da olmayan bir amortisör sorununu ben bu forumda gördüm.
    arkası zıplıyormuş, hopluyormuş.
    ben era ile 5800 km yol yaptım, 200km sürati gördüm benimkinin arkası niye zıplamadı, özel seri mi?
    yapmayın Allah aşkına!

7. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kentaur kardeşim ben başımdan gecenleri anlatıyorum zaten ben anlamadım bu işi hatalı bir seri süspansiyon takımı mı cıktı nedir istanbul içi bdüzü tarafına yolun düşerse aracımı bir kullanmanı isterim nedir bu diye şaşar kalırsın. dün başka bir servise gittim servis sorumlusuda şaşırdı haftaya aracı bırakıcam belki çözerler... asgundüzlere gittimde bu modeller böyle lafını duyunca birde üstüne yol testine cıkıp bişey yok diyince insan haliyle infaz ediyor. tek bir olay da değil esp de hata yaptılar evet ama bunu kabullenene kadar kac kişi ilallah dedi, kul yapısı tabiki de bozulacak hatalı olucak ama kabul etmek önemli.

8. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben hyundai ye düşman da değilim bu aldığım 4. hyundai tüm kasalarına sahip oldum hepsinde hyundai markasına daha da bağlandım ama era ya binince tüm fikirlerim değişti.

9. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Toyota ile Hyundai arasındaki fark şu: Toyota aracında hata olursa geri çağırıyor, Hyundai sorunu tamir etmeye çalışıyor, edemeyince de bu araçların yapısı bu diyor:)
    Toyota ile Hyundai yi karşılaştırmak abesle iştigal olur.

10. serkoch

serkoch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Burada bir virgül koyalım.
    Sevgili Kentaur (Yaşınızı bilmediğim için Arkadaşım diyemedim) https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Ben de forumda amortisör problemi ve salınımların olduğunu söyleyenlerdenim.
    Bu benim kullandığım bilmem kaçıncı araç.Makaslı otomobiller haricinde böyle bir salınımı ben bindiğim diğer araçlarda inanın görmedim.Bozuk yollarda gelen,servisin bile teyit ederek "yapacak bir şey yok,bunlar böyle"dediği amortisör sesinin varlığını tartışmak bile inanın istemiyorum.
    Buraya HyundaiclubTr'ye aracımı sevdiğim için üye oldum.böyle bir sorun var mı var.Belki sizin araçta olmayabilir.Ya da farkında olmayabilirsiniz.Veya başka bir sebep.Servisin dediği mesela dizellerdebu ses daha azmış.Motorun ağırlığından.
    Değerli Kentaur,tüm yorumlara saygım var elbet.Ama kafama yatmayan bir şey olursa tüm nezaketimle söylerim bunu.
    "Böyle birşey yok,Yapmayın Allah Aşkına" farklı bir yere gider.Benim ehliyetsiz de kullandığım yılları sayarsak 1992 denbu yana gerek uzun gerek ş.içi 18 yıldır araç kullandığımı da eklemek isterim.
    Sağlıcakla kalınız.
    Saygılar.

11. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    katılıyorum size. Amörtisör sorunu için defalarca konu açıldı. Ben de katıldım bu kervana.

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,003
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yaklaşım ve üslûbunuzdan dolayı sizi tebrik etmek isterim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

13. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    beyler bende yanlış anlaşılmak istemem bu arada yaşım 26 ama her gün bu forumda era'nın amortisörleri konuşuluyor.
    era'nın süspansiyon sisteminin sert olduğu bilinen bir gerçek.
    ve inanın bu aracı almış olmamın sebeplerinden birisi 1.4lt motora 97hp koymaları ve amortisörlerinin sert olmasıdır.
    ben bir araç aldığımda konforu 2. plana atarım.
    ama inanın sizin dediklerinizi ben sadece bozuk yollarda rastladım(toprak yol, servis yolu).
    e-5 çıktığımız zaman yeni yapılan sessiz asfalta araba kullanmaktan büyük bir haz alıyorum gerçekten.

neyse diyeceğim şu ki benim aracım 2009 expo ve yurtiçinde satılan normal era'lardan farklı bir amortisör mü kullanılıyor?

Bu Sayfayı Paylaş