Hyundai acent era 1.5 vgt team aracımda beyin değişiminden sonra başladı araçta bir sorun yok gibi yüklü iken dik yokuşta ilk kalkışta tıkanıyor sadece döngü motoru çalışırken hareket etmiyor Hata Kodu: [P2015] Intake Manf Runner Position Sensor/Switch Circuit Range/ Performance bank 1 3 yere gitti temizlenecek dendi sonuç çıkmadı adaptasyon yapılacak dendi yapacak kore beyincisi bulamadım bir çözümü olan varmı
emme manifoldu kirli olabilir, eğer temizlik kurtarmazsa ve tesisatta problem yoksa klape motoru değişmeli.
Klape motorundan gelen değerler ölçülmeli . Tam açıkken 12 volt daha az açıklen farklı voltajlar vermeli. Üç direnci de ölçülmeli.
Bunu denediler bugün klepe motoruna hiç akım gelmiyor ama nedenini bulamadılar beyin uyumsuz olabilir dediler adaptasyon dediler başka bir güne kaldılar sökülen beyinin aynı kodunda araştıracaklar sonucu yazıcam teşekürler
Klepe motoru test edildi çalışan bir araçtan alınan takıldı bendekide o araca takıldı bendeki yine çalışmadı benim klepe motoru diğer araçta çalıştı sorunsuz
Beyinden gelen sinyal hattı kontrol edilecek . Çok basit bir soket arızası temassızlık vs de yapabilir. Beyinden ise iyi bir elektronikç.halleder
Evet sonuç beyin servisin yanlış müdahalesi sonucu yanmıştı yerine takdıkları beyin başka bir modele aitmiş yani sisteme %80 uyum göstermiş dolayısı ile bazı özelikleri çalıştırmam orjinal beyin takıldı tam uyum sağladı başka hiç bir müdahaleye gerek kalmadan Araç testlerinde tüm özellikler çalıştı %100 sonuç aldık bilginize yorumlar için teşekürler
O servisi Assan'a şikayet eder misin lütfen. Beyni yanlış takmışlar . Daha büyük sıkıntı açmayacağını nereden bilebilirsin ? Enjektör bozulsa , turbo fazla basınç üretse vs vs . Olur da uyumlu çıkar bunları yaşama ihtimalinde var. Bende diyorum parçayı kontrol et. Parçaya gelen sinyali düşünmüyorum .