Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA BOYA ATMASI ( FOTOĞRAFLAR EKLENDİ )

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda krank tarafından 27 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eram boyasını atmaya devam ediyor. Bagaj kapağının alt kısmına ilave olarak arka camın yan taraflarının fitil-sac birleşim yerlerinde de atmalar var.Çok can sıkıcı.Pişmanlık duymamak mümkün değil.HYUNDAI insanları daha fazla pişman etmemelidir.Bu ve bunun gibi kronik ve genel problemlerin bir çözümünü bulmalıdır.Bulmazsa 5 yıl sonra araba satacak müşteri bulamayacaktır.En azından beni bulamayacaktır.

2. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yani yuh demek zorundayım. Kusura bakmayın...

3. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    10 yıllık ERA'mı?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gifSize de yuh demek zorundayım. Siz de kusura bakmayın...
    Düzenleyen : ademira

4. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ademira arkadaşım
    servise başvurduğunuzda sizene diyorlar merak ediyorum

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence malzeme kalitesiz olsa her araçta aynı sorunlar olur, bence işçilik veya kalite kontrol yeterli olmayabilir. bazı araçlar iyi boyanırken bazıları kötü boyanıyor olabilir, kontrolde yeterli olmayınca alanın elinde kalıyor
    şöyle bir durumda olabilir, birkaç farklı çeşit boya kullanıldıysa bazıları bu sorunu yapmış olabilir, sonuçta boyayı birkaç farklı tedarikçiden alıyor olabilir

6. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Boya atan yerlerde astara düzgün zımpara atılmamış boya o yüzden atıyor, gelin rütuş yaparız geçer diyorlar yani geçiştiririz diyorlar ama ben yemiyorum tabi. Dava edicem HYUNDAI'i.

7. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi sizde var heralde bu sorun herkesi yuhlamışsınız ama herkeste olacak diye bişey yok veya herkes pişmalık duyacak diyede bişey olamaz.gerçektende normal bişey değil bu,ya fabrika hatası var yada 2.el aldıysanız önceki sahibinden kalan bir hata olabilir

8. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    eski çalıştıgım yerde sıfır kiralık eralar geldi bitanesinde gözüme takıldı stop lambasının oldugu yerde balık pulu şeklinde dökülme vardı boyada

9. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu ön kaptta benimde taş çarpmları var.. mıcırlı yolalrda seyhat ederken önüme kırıp hızlı giden araçaların fırlattıkları mıcırlar bazı yerlerde boyayı deldi ancak ben arabayı gecen sene servsie verdiğimde hiç bi işlem yapmamışlar. bunu benim mi söylemem gerek onlara ? ayrıyetten bir para alıyolar mı ? rötüuş dediğimiz olay orayı boyamaları mı ? gerçi ben en az 6 ayda bir cilalıyorum arabayı ama ?

10. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaş yuh çekmiş çünkü yollarda 10 yıllık era yok..yanılmıyorsam 2006 yazında 2007 model olarak piyasaya çıktı :)

11. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Başlığı ben açtım ve başka arkadaşlarda da aynı sorunlar olduğunu gördüm.

Aracımın ilk sahibiyim,hiç bir yeri sonradan boyanmadı,asit dökülmedi,taş sıçramasından filan bahsetmiyoruz.

Aracın kapı,kaput gibi parçalarının kenarları atıyor.Attıkça cepten boyatıyoruz olay budur.Bazı araçların tavandan kaputtan ortadan attığınıda söylediler serviste.Malına güvenen firma zaten 2 yıl boya garantisi vermez.

Atmanın yanı sıra boyada matlaşma ve bulanıklaşma da var.Vernik gidiyor.Büyük ihtimalle dalga dalga olacak bir süre sonra tıpkı tempralar,ladalar gibi filan.

12. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Olay tam bir rezalet... Hyundai fiyaskosu başka hiç bir şey demiyorum.

13. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Aracı incelettiniz mi.Makineyle ölçüm yaptırın bakalım ne sonuç çıkacak.Fabrikasyon harici sonradan bir boyama olmadan böyle olmaması lazım incellettirme sonucunuzu bekliyorum

14. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımda sonradan boyanma yok.Üzerindeki mevcut fabrika boyası tüm eralarda olduğu gibi zar gibi ipince.Zayıf olan kenarlar kaputun cama bakan üst kenarı,bagaj kapağının yere bakan alt kenarı, arka çamurluğun bagajla birleştiği kıvrımlar,ve arka çamurluğun arka camla birleştiği kıvrım üstündeki boyalar pul pul dökülüyordu.Altından macun gözüküyürdu.İki defa farklı bögeleri boyattım şu anda bir ilerleme gözlemlemiyorum.Satıp yenileyecek ekonomik durumda değilim yoksa hyundaiden tek kelimeyle tiksindim,bir daha yanına yanaşmam.

15. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu ilk gelen modeller yerli mi ithal mi...2006 select yazmışsınız arabanıza

16. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yerli.

Duydum ancak koreden gelen orijinal era görmedim.

17. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah Allah forumumuza üye olan hyundai sahiplerinden kaçında böyle bir boya problemi var acaba yani 3-5-10 kişilik bir sayımıdır yoksa çok daha büyük bir kitlemidir bu boya sorununu yaşayan acaba merak ettim doğrusu bu arada çok geçmiş olsun

18. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende ne duydum ne gördüm böyle bir sorunu....Şans işi hepsinde olacak diye bişey yok....bu arada 2006 ilk yarısı ithaldir eralar....Camlarından anlaşılabilir bu durum..

19. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımı Nisan 2006 da aldım ve camları yerli. 2006 ilk yarısı ihtal derken zaten era hangi ay satışa başladı ki?

20. atmaca01

atmaca01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim erada da aynı sorun var 2007 selec ön camın kenarlarında pul pul döküntüler geçen yaz servise götürdüm rütuş yapıldı, ancak iki ay önce baktım rutuşlarda tekrar döküldü.
    [​IMG] Hizliupload.com">
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/<a href=[​IMG]</a>%20Hizliupload.com" width=28 height=30>https://www.hyundaiclubtr.com/forum/<a href=[​IMG]</a>%20Hizliupload.com">
    Düzenleyen : atmaca01

Bu Sayfayı Paylaş