Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA BOYA ATMASI ( FOTOĞRAFLAR EKLENDİ )

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda krank tarafından 27 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. tarsus5000

tarsus5000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yazık olmuş arabaya. kötü şans

2. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bugün kenarları köşeleri inceledim başka yerde var mı diye.Bagaj kapağının alt kenarında ve bagajın oturduğu kısmın iç sağ ve sol iç kıvrımlarında da aynı atma var.Canım sıkıldı.

3. ERDEM689

ERDEM689 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçekten can sıkıcı bir durum....?

4. beyce

beyce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence teknik bir problem ise 2 bin TL ye kadar tüketici sorunlarınabakan ilçelerde kaymakamlıklar bünyesinde kurulmuş tüketici hakem heyetleri var, onun üzerindekilere mahkemeler bakıyor. Garanti kapsamında ise bir şekilde hakkınızı aramanız gerekiyor. Bilirkişi veya ilgili oda ayıplı mal olduğunu tespit etmesi durumunda ilgili firma karşılamak zorunda.

5. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah kahretsin ya dünyanın parasını ver olaya bak

6. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bahsettiğim arka kısımları boyattım güzel oldu.Tam içim rahatlamışken kaputun ön cama bakan kısmının da atmaya başladığını farkettim.Acayip canım sıkıldı, ekonomim düzgün olsa direk takasa bırakacağım ithal bir araba alacağım.

Kenarlar köşeler neysede ya tavandan,kapılardan,ortalardan atarsa işte o zaman tam hapı yuttum.

7. akin

akin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Firmayla iletişime geçtinmi, yoksa kendi cebindenmi boyattın?

8. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Atmalar ufak ufak olduğu için çok fazla tutmuyor.Cebimden yaptırdım.Attıkça boyatacağız şimdilik.

9. reis0538

reis0538 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım geçmiş olsun. bu arabaların demekki bazılarında bu sorunlar oluyor ben daha öncede duymuştum fakat bununla yapılabilecek tek çare siz cebinizden yaptırıp kaderiinize razı olmak değil.insanlara ayıplı hatalı mal satan koskoca bir firma ve reklamını yaparken türkiyede en çok satan araba diyor.bununla ilgili aslında hertürlü hukuki mücadeleyi yapmak lazım diye düşünüyorum.tşk

10. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Atan kenarlar,zımparalanıp boyandı.Şimdilik başka atan yer gözükmüyor.

Boyacının dikkatini çeken nokta arabanın boyasının genel olarak puslu gözükmesi.Tavanın bir tarafı daha mat duruyor mesela.Kapılarda bagaj kapağında da var çok güzel yansıtmıyor bulanık gözüküyor.Tahminimiz vernik atıyor ve araba bir süre sonra ladalar gibi yada tofaşlar gibi dalga dalga olacak.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

11. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Affederseniz söylediklerinize katılmıyorum günümüzde tamamıyle robotlar boyama işlemini gerçekleştiriyor ve başlarında insan durmuyor. Bunda pencere taraflarında çok hafif şekilde, silik az boya gelmiş. Robotişine benzemiyor.

12. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Boya zaten çok çok ince .Boyanın ya da verniğin uygulanmasında ya da kalitesinde bir sorun var.Ben başta sadece benim aracımda sorun olduğunu düşündüm ancak boyacıların dili çözüldü bordo ve grilerde rastladık daha önce diyorlar.Benim aracım 5. yılında,aradan bir kaç yıl daha geçsin bence tempralar,ladalar gibi dalgalı dalgalı eralar görmeye başlayacağız yollarda.

13. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Benimki de gri dediğiniz gibiyse işin başından birleşmemiz gerek diye düşünüyorum. Tek tek cepten ödemek yerine fabrika hatasını kabul etmeli yasal hakkımızı çiğnememeli.

14. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benzer bir durum benim 2007 STYLE de de mevcut. Arka camın alt kenarında yani bagajı açınca görülebilen bölgede. Oranın boyası bi tuhaf zaten verniği yok gibi metalik boya da değil gibi opak gibi altından astar çıkıyor gibi...gibi...gibi...

15. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de meselenin yıkamadan kaynaklandığını düşünüyorum aracım 40binde 2 yıldır eve girmedim ama en ufay sıkıntı yok boyasında ve yıkayınca ilk günkü gibi duruyor sık sık da incelerim taş sıçramasından kaynaklanan bir problem dahi yok. 1-2 ay oldu ankarada ceviz büyüklüğünde dolu yağdı sokakta doluyu yiyen araçların içinde son model focus, magane, passat, laguna da vardı hepsinin boyası attı delik deşik oldu arabam gitti diye gittim baktımki aracımda küçük bir nokta dahi oluşmamış. yıkamacılar işlerini kolay yapmak için fayans temizlediğinde fayansı dahi çatlatacak malzeme kullanıyorlar zaten özellikle aracın kıvrım noktalarının atması da buralarda yıkamadan sonra su birikmesi kurulansa dahi sonra kıyıdan köşeden akması olabilir. çok dikkat etmek gerekli ama nasıl yapacağız bilmiyorum çok geçmiş olsun.

16. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    piyasada 10 yıllık eralar var sapasağlam duruyor. onlar daha da ucuz satılıyordu bunlara birşey olacağını sanmıyorum. mümkün olduğunca pasta yapmayın yada yaptırmayın aracınıza boyayı inceltiyor. arexons, turtle wax ürünlerini tercih edin yıkama konusunda.

17. holiday40

holiday40 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üretim hatası. hakkınızı arayın

18. ademira

ademira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yıkamayla ne alakası var ya. Boya dandik işte uzatmanın manası yok. Yapabiliyorsak hakkımızı hukuki yollardan arayalım. Başka bir şekli yok.

19. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    geçmiş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

20. ismail_era

ismail_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim eramdada başladı boya dökülmesi arka camın sol dregınde atma war gttim servise genelde eralarda oluyomuş fabrika hatasıymış serviste boyancak ve zararımız giderilcekmiş ankara hyundai akbak servisi kadar İLGİSİZ-ALAKASIZ-MUŞTERİ MEMNUNİYETİYLE ALAKASI OLMAYAN İNSANLAR BİR ARAYA TOPLNMIŞ benım eradan önce fiat doblom wardı debriyaj balatasını degiştrmeye gorurmuştüm onun garantisi bitmişti ama eksik şeyleri garantideymiş gibi gösterip yaptılar tek amaçları müşteri memnuniyeti o servıste herhangi birini tanımıyodumda !!!

Bu Sayfayı Paylaş