Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era bir depo benzinle kaç km gider

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda AhTeke tarafından 3 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sonuna kadar katılıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

2. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

arkadaşlar yakıt konusunu zevk olsun diye açmıyorum antalyaya gidicem ona göre tedarikli davranmak istiyorum o yüzden konu açtım era ile hiç uzun yola gitmedim daha yeni aldım.Yakıt konusu baydıysa konuyu açıp pkumazsınız olur biter lütfen saygı amaç bilgi edinmek

3. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araban kilosu kaç getz 1185 kg kilosu aynıysa zannetmemm tabiki benim verdiğim rakam bagaj dolu arabada 4 kişi çocukla birlikde

4. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım teşekürler hocam ben tek gelicem araç kilosu 1133 kg.ben az buçuk fikir sahibi konuyu uzatmayalım bazı arkadaşlar her yazılanı okumak zorunda kalıyor galiba o yüzden rahatsız oluyorlar o yüzden konuyu kapatalım yardımcı olan arkadaşlara teşekür ediyorum fikir sahibi oldum

5. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    sayın Ali bey;konuyu kapatalım derken,bazen öyle bir hal alıyorki artık kuruş hesabına indirgeniyor demek istediğim şudurki araçların bir yakıt spektleri vardır+sürücü,yol,yük,hava gibi faktörleride eklersek hiç kimse gerçek bir rakama ulaşamaz,haaaaaaa şöyle olur örneğin 100km.de 5 lt.yakarken aynı şartlarda 7 veya 8 litrye ulaşırsanız bir gariplik vardır,bunun içinde önce gözle yakıt donanımını kontrol edersiniz sorun yoksa forumdaki arkadaşalara sorarsınız ve şüphesiz herkez yardımcı olacaktır.Bu şekilde bilgiler paylaşılsın istedim.Saygılarımla

6. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    6.x lt 120 ile gidersek anca yakar.90km yi geçmeden sakin sakin gidersek yük durumuna,klima durumuna göre 5.3lt-5.7lt arasında yakar.

7. realist44

realist44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben denedim 4.depom 430 ile 440 arası lamba yanıyor. 15 km gidiyorum 39 lt benzinle depo doluyor şehir içi kullanım 1.4 era benzinli

8. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    45 litre depo ile ortalama 500 km gitmesi gerekir

Düzenleyen : escetins

9. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende 2009 model team var gecen yaz istanbuldan kuşadasına gittim toplamda 700 km yaptım,tam bir depo yakıtla.Ama 100-110 km arası kullandım haberin olsun.

10. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir depo ile şehir içinde kırmızı ışık yandığında alındı 41 litre ile 418 km gitti daha sonraki kırmızı ışık ynadığında ise 40 litre aldı ve 413 km gitti şehir içi kullanım.

11. dada

dada Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 era'yla şu an ışık yanmamış durumda ama zannederim yakındır yanması.435 km yapmış durumda.Genelde bu seviyedeyken benzin alırm ve 33-35 lt. alır depo bu demektirki içerde 10 lt benzin var bu da hiç olmazsa 80-100 km yapar.toplamda 550 km'ye kadar götürür beni heralde.

Bu Sayfayı Paylaş