Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era arıza yaptı!!!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 28 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    benim daha önceki aracımda başıma gelmişti.hiç öyle bir ses yapmadı bi anda yolda giderken aynı ravenin dediği gibi oldu,daha sonra zaten araç hareket etmedi.hemen servise.....

2. Misafir

Misafir Guest

Yok zaten tam tur yapıp kalkmadan belli olmaz, ara sıra test etmek lazım...

3. Misafir

Misafir Guest

Zamanla işaretli kısınlar aşınır ve içindeki bilyalat bu boşluktan atlar, bu süre varfında yani atlama gerçekleşinceye kadar sert kalkışlarda bilyalar meydana gelen boşlukta ses yapar, müdahele edilmezse sonunda çıkıntılar iyice aşınarak bilyalarboşa dönmeye başlar.

4. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu dosyalarda yazılanları servis sorumluları veya fabrika okuyor mu.? Çok merak ediyorum.HCTR içinde de danışabileceğimiz ve sabır ve sorumlulukla cevap verebilecek firma sorumluları olamaz mı?
    Ben o kadar hızlı davranıp era aldım ki hararet göstergesinin olmadığını bile yolda farkettim.Bu siteyi detaylı inceleyip hele servislerden ve araçlardan bu kadar şikayet olduğunu görsem focus alırdım. Şimdilik bir sorunum yok ama araç zaten yeni,pek te zorlamıyorum. Kızımın 2007 getz aracında trip kontrol ile dış ortam sıcaklığı yakıt sarfiyatı falan gözükürken 2010 era da sadece km sıfırlayabiliyorsunuz.Ozaman onu da koymasaydınız.70 model arabamda bile vardı yani km sıfırlayıp gidilen mesafeyi kaydetmek iş değil ki. bakalım beni ne gibi sürprizler bekliyor.
    Bu durumda ben yol tutuşu kötü,motoru her an yanabilecek,hoplaya zıplaya giden,servis hizmetleri çok dandik bir araç mı aldım .? Vay başıma gelenler ,vay...

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    RüçhanBey, siz daha iyi bilirsiniz; aracların donanım paketleri var. Kızınızın 2007 model getz inin donanım paketi sizin 2010 modelden daha fazladır. 2010 model Era larda aynı özellikler var. Sizin era nız team oldugu bir cok donanım yok. Mesela siz cam acma dugmelerinin hepsinde aydınlatma olmadıgının farkın da değilsinizdir? Silecek kolunda zaman ayarı için fasıla da yoktur. torpido da aydınlatmada yoktur. Her gecen gun donanbım olarak eksik bişiler farkedersiniz. Fakat bu su anlama gelmesin; araç kalitesiz ve sorunludur. Hayır, özellikle motordan yana piyasada ki en saglam araclardandır. Forumda ki sorunların belki %1 i motorla alakalıdır. O yüzden ölmezsem ilerde alacagım araba muhtemelen yine hyundai olucak ama B sınıfı bir araç değil. Donanımdan calınmamıs, yere basan bir araç ama yine Hyundai.

6. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    senin dediğin donanımlar benim 2007 team da hepsi var !

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    araçta bir derece göstergesi yok diye hiç araç kötülendiğini duymadım ancak era lar kaliteli araçlardır sitede era cılar anket yapsak inannınki %99 memnun dur aracından ben şahsen çok memnunum 2007 1.4 team lpg li era var ve çekişi çokta iyi ben çok memnunum hararet göstergesi dijital hararet çıkmaya başlayınca ekranda uyarıyor zaten ;) zaten hararetten bozulan era hiç yok nerdeyse o yüzden adamlar 2010 modelde kaldırmışlardır aracınızın çekiişi ford focusta bile yok neredeyse benim amcamda 2006 ford focus TDCİ diesel var ankarada elmadağ var baya dik bi yerde villa var yukusştan çıkarayım dedim arabaları ilkönce era yı çıkardım inannınki çok rahat çıktı focus la çıkıyordum o kadar çok patinaj çektiki era ya helal olsun dedim artık siz düşününhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : emre öğüt

8. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bu sorun aynen bende vardı. Sola kırıp yürüdüğümde lak lak ses geliyordu. Usta sağ aks değişecek demişti o anda. Ben de aciliyeti var mı diye sormuştum. Yok bişey olmaz demişti ve 1-2 ay öyle kullandım. İlk bakımda değiştirdim. ARaç daha 9000 km deydi bu arızayı verdiğinde. Ustaya uyup hemen değiştirmedim, Allah tan bişey olmamış. Ustalara güvenmemek lazım hemen değiştirmek lazım.
    Sanırım sorun zıplamayı görmeyip hızlı girmemden veya sağ tekeri kaldırıma kalkarken sürtmemden oldu.
    Düzenleyen : alpozturk2002

9. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Abi, hangi forumu okusan moralin bozulur. Forumlar, haklı olarak en fazla sorun paylaşımı için kullanılıyor. Misal, gitsen şimdi Honda forumuna, okuyacağın laf "HONDA, SORUN ONDA" olur. Ama bu demek değil ki Honda kötü araba.
    Aldığın araba da fiyatına göre şu anda rakipsiz bir araba. Üstelik fazla sorun çıkarmayan bir araba. Sorunsuzluk, sayıyla değil, toplam satışa oranla ifade edilir. Senede 10 araç atmış bir markadan 1 şikayet varsa. Hyundai senede 1500 araç satıyorsa 10 şikayet alıyorsa, bu Hyundai'nin diğer markaya göre başarısını gösterir.

Geçenlerde yine yazdığın bir yazıyı gördüm. Çok güzel bir yazıydı ve orada da moralin bozulmuştu. Bazen diğer arkadaşların aşırı olumsuzyorumlarına bu nedenle karşı çıkıyorum. Senin gibi hassas insanların moralini bozmaya yarıyor bu yorumlar. (Ben kaşarlandığım için bana etkimiyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif).Genç arkadaş hayalindeki istediği arabaya odaklandığı için bazen acımasızca eleştiri yapabiliyor, fakat olan sana oluyor. Dünya para veriyorsun sonra 2 yorum okuyup arabandan soğuyorsun.Yazık oluyor verdiğin parana da zevkine de. Haklısın abi, ne diyeyim.

Son olarak şunu söyleyeyim. Sen kafana takma abim, zevkli zevkli kullanmana bak.Şöyle, derin bir nefes al arabanda, sıfır kokusunu çek.

Düzenleyen : bsdera

10. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Ben de Rolls Royce a binmediğimin farkındayım ama ister istemez
    -kıl oldum abi- durumu ortaya çıkıyor.dertleşiyoruz işte. Hayırlı kandiller.

11. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Ah hyundai, ne olurdu 3'ün-5'in hesabını yapmaktansa, torpido aydınlatmasını, hararet göstergesini, 3-5 tane kapı düğmesi ledini, harita okuma lambasını koysaydın standart her araca. bunca eleştiri almayacaktın. sanki toplamda ne tutacaktı? 100-150 de fazla deseydin fiyata. yine tercih ederdik.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Bu Sayfayı Paylaş