Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era arıza yaptı!!!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 28 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun üstad. Ben diyorum ama maalesef özellikle bazı arkadaşlar anlamak istemiyor. Servis ve müşteri hizmetleri Kocaman bir 0... Hepsi bundan ibaret. İnşallah bende kurtulurum en yakın zamanda. Bu kadar büyük zarar edecek olmasaydım ki dakika beklemezdim ama neyse...haram ettim hakkımı bi kere...

2. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar aslında çok haklısınız bu servisler konusunda fakat diğer markalarında servisleri pek farklı değil. wv mercedese audi gibi üst düzey markalardan bahsetmiyorum yada honda gibi. Ama ford peugeot renault fiat servisleri hyundai servislerinde hiç farklı değil bilmenizi isterim. Ama ne olursa olsun mağduriyet var ortada ve size sonuna kadar katılıyorum!!!

3. kanky67

kanky67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya adam sonuna kadar hakli 5 yil garantili ve orta sinif arac parcasi yok diye vatandas bekletilmemeli anladigim kadariyla arac istanbulda bir serviste ve parca bulunamiyor eeeeeeee anadoludakilerin basina böle bisi gelse demekki kafadan 10 gün salliyacaklar vallahi yaziklar olsun

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya hocam 5 yıl havadan garanti. Ne garantisi. Herşeyi garanti dışı deyip sallıyorlar. Heleki hakkından gelemezseniz yandınız walla... Ben bu şekilde aracıma ömür boyu garanti veririm ne olacak...

5. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    soğuttunuz arkadaşlar arabadan beni

korktum gerçekten, bizimde başımıza gelebilir, çok sinir bozucu bişey olsa gerek

geçmiş olsun ve kolay gelsin diiyorum...

6. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşım benim aracımda meydana gelen arıza çok nadir rastlanır bir arıza olduğundan ellerinde parça yok ama sipariş verildiğinde fabrikadan hemen gönderiyorlarmış. Ne talihsizliktirki bu durum bayram arefesinde meydana geldi. Hyundai nin sıfır araç sahibi bir vatandaş böyle bir durumda umurunda değil... Benim kızgınlığım buna. Hyundai den bir anda soğumamdaki nedende sadece budur.Aracınızdan soğumayın bence araç fiyatına göre çok iyi...

7. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    herkesin aracının başına gelebilecek bir olay.. işte tek şansızlık bayramdan önceye denk gelmesi ve anladığım kadarıyla raven arkadaşımızın servise bir kızgınlığı var.. aracını seviyor..

Allah daha büyük sorunlardan kazalardan korusun.. bu da nazar boncuğu olsun umarım sorun hallolur ve başka bu tarz problemler çıkıp ta servisle muhattap olmak zorunda kalmazsınız

8. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende okurken tam diyecektim ki raven yazmış zaten..sorum şu olacaktı.neden arçatan soğuyorsunuz ki..aks sıyırma oranı nedir..kaç araçtan kaçının başına gelir diye soracaktım..oldukça nadir olabilecek bir şey. nöbetçi eczane gibi fabrika da birileri vardır illaki ama ilgilenilmiyor demek ki.

9. Misafir

Misafir Guest

Evet benimde söylemek istediğim bu. Yoksa araç çok iyi ve memnunum. O kızgınlıkla gidip 4 gün için 350 ytl ödeyip Fiat Linea 1.3 mjet kiraladım. Bunu bana reva gören Hyundai ye binlerce kez yazıklar olsun diyorum. Eğer onlara hakkım geçmişse helal etmiyorum.
    Bu arada eğer Linea nın 1.6 mjet i çıkarsa kesinlikle değiştireceğim. 2009 başında çıkacağı söyleniyor. Gerçekten çok konforlu ve çok oturaklı bir araç. Sadece 1.3 mjet motor ile Era daki serilik yok. Hızlanmak biraz zaman alıyor...

10. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Linea'larda Bravo'daki gibi 1.6 120 hp dizeli kullanırlarsa süper olur. Bu motor şu anda fayda-maliyet oranı en yüksek motor durumunda...

11. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aynen katılıyorum . opel , woswogen , bmw mersedes , honda bunalrda garantı verıyor ama adamalr garantıden herseyı degıstırıyor. bır kere olsun kullanım hatası vay boyle vay soyle yan yattı camura battı cart curt demıyor bunu yapanlar hep bellı reno, hyundai , fiat gıbı servisler yapıyor az kaldı yakında ben kurtulucam arabamı satıp darısı sızın başınıza.

12. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Walla geçende yazmıştım. VW Golf aracımın şanzımanında sorun vardı. Garanti bitimine iki gün kala teşhis koydular sipariş geçtiler 20 günde geldi. Garantim bitmişti ama teşhisi garanti süresinde koydukları için tek kuruş ödemedim. Hyundai olsa iki gün bekletir sonra paramla bile beni süründürürdü walla... Helal olsun adam akıllı servislere... Özlüyoruz hocam değer göreceğimiz günü...

13. Misafir

Misafir Guest

İşte hocam koşulsuz müşteri memnuniyeti budur. Herkesin ağzına yakışmıyor demekki. Hele Hyundai nin ağzına hiç yakışmıyor. Dediğini yapacak çap lazım. Sadece konuşmakla olmuyor.
    Birde serviste bir afiş gördüm yahu bu kadar olur dedim. J&D powers diye bir şirketin yaptığı araştırmada hyundai markası en güvenilir marka seçilmiş. Toyota bile 3. sırada kalmış. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Allah allah sanırım baskıda filan hata yaptılar afişi basarken. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

14. kanky67

kanky67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    avrupa arabalarin genelde pazar sorunu olmamasinin baslica nedeni müsteri memnuniyeti araci aldiktan sonra yasanilacak sorunlari amorti edicek alt yapilari var rakam ve aracin donanimi belki bazi araclarinda orantisiz gibi duruyor ama kalite ve saglamlik acisindan farki kapatiyolar

15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bravo üstadhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif. İşte anlatmak istediğim bu. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Ben köfteyi bol istesemde illaki tek tek sorunumu anlatacam. Arkadaşlar kızmasın ama özellikle Hyundai ile beraber VW kullanıcısı olduğum için söylüyorum. Adamların standartları belli. Sen istesende çıkamazsın bu standartlardan. İşte bu markalardaki servisler bu yüzden pahalıdır ama güvenli sayılır Hyundai'ye nazaran. Walla ben bakımda asla aracımın başından ayrılmam. Yok derlerde başka yere giderim. Döndüğümde bir sakatlıkla karşılaşmak istemiyorum çünkü...

16. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    oyle bır anket yapsalar hyundai servsıler sondan 1. gelir :)

17. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yok hocam olur mu hiç:))) Listeye girerse itiraz ederim walla...:)))

18. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif:)

19. Misafir

Misafir Guest

Yok hocam Hyundainin dünya çapında tanınmış güvenilir bir marka olmak gibi bir niyeti varsa, şu servisleri standart hale getirir. Ne bakım ücretleri birbirini tutuyor, ne teknik personelin teknik bilgisi birbirini tutuyor. Birinin ak dediğine bir diğeri kara diyebiliyor. Personelin sıkı bir eğitimden geçmesi şart. Servislerin birçoğu çiftlik gibi. En iyi uyguladıkları kural aracın yanına girememeniz.Yazık gerçektende...

20. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam etkiye tepki. Sen aracımı görmeme izin vermiyorsan bende sana servise gelmiyorum bu kadar basit. Olmadı al parçaları git abicim kendin tak değiştir. Ben yağ değişimi dışında bir işlem yaptırmayacam servise artık. Kendi elimle filtreleri değiştiririm. Zaten başkada bişey yapmıyorlar... 30 dakikalık iş için bide adamı 4-5 saat bekletiyorlar. Ayrıca lütfen herkes dikkat etsin. Servise gidince mutlaka iş emrinizi alın, eksik bilgi varsa tamamlayıp imzalayın. Sonra lazım olabilir. Walla nerdeyse garantiden çıkmasını göze alacam aracın. Allah'tan 2 senede tamamlarım 100.000 km yi. Yoksa hayatta çekilmez ya... Karar verdim, ahanda açıklıyorum. 2008 Hyundai Accent Era 1.5 CRDI Team ABS Gri renk, 20.000 km aracım satılıktır. Aracın ön tamponunda sadece rotüş boyası var yoldaki taşlardan ötürü. Ayrıca lastikler ve jantlar problemli.Ayrıca son dönemde frene basınca ön düzenden ses gelmeye başladı. Başkada bir akarı kokarı yok. Varsa alıcı oturalım masayahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. Şaka bi yana bu haliyle alacak kişiye acımasam direk satardım ama sonradan küfür yemektense böyle olsun daha iyi.

Bu Sayfayı Paylaş