Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era almalımıyım yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda style plus tarafından 21 Temmuz 2008 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sanmıyorum o araçların kolay kolay yıpranacağını ama ne olursa olsun alırken ince ele sık doku ön ızgaradan gir egsozdan çık :) neticede 100000YTL eski TL değil . bi kardeşin olarak uyarıyorum seni kontrol kontrol kontrol yaşım 22 saygılar abicim ( hummer alırsan beni gezdir mutlaka küserim sonra bak )

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    dizel almanı tavsiye ederim..1.4 sakın alma..boyut daha çok öne çıkıyorsa size dizel getz almanızı daha çok avsiye ederim..hatta 2. el bile olabilir..
    tüm cevapları okumadan yazmıştım hem suv alacağım diyorsun hemde baştan era yı soruyorsun..neyse

wv tigiuan mı ne çıktı 62 000 ytl yada yeni çıkan ford kuga falan al madem maddi sorun yok gibi anlaşılan

ama illada ufak kıvra ş.içi araba arıyorsan, dizel fiat grande punto var 90 bg liği herhalde.(birde 75 lik var gerek yok ona).oda büyükse hyundai dizel getz derim tekrar
    Düzenleyen : mdx78

3. tiger

tiger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla Allah nasip ederse bundan sonra sıfır almıyacam sadece kelepircilik yapcam nasılmı birisi aldı krediyi ödeyemedi ve daha 1000 - 2000 vesayire km değerinin 3-5 bin altına alcam bu fırsatçılık değil sadece yardım alacağım araca gelirsek yeni kasa jetta yada passat ama bu araçlarda çok hantal ve masrafıda bir okadar ağır en iyisi ben bir 98 e200 komprasör alayım 25bin ytl civarı bulurum ama benim era bir 2013 e kadar felan kalır bende yada yeni nesil motorlar ve yakıt çıkarsa ondan alırım

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    e200 alacaksan komprasörün dışında almanı tavsiye etmem komprasör dediğimiz süperşarjdır düz bir e200 140 hp civarı komprasör ise 180 takıtı daha az yanlız 25 bine temiz komprasör bulman çok zor hatta mümkün bile değil :) alırsan mutlaka elegance-2 (e-2) paket al

5. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adam biliyo yani sanki mercedes kendisinin :D

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    mercedes yetkili servisinin sahibi çok yakın arkadaşım kaptık bişeyler
    :)

7. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    belli oluyor abi zaten...

8. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    valla benim o kadar param olsa alırımhangi otomobilşirketi 32 milyara 8 tane airbag veriyohttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence al style accenti

10. tokdemir

tokdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende Hyundai 1.6 Select 2009 almayı düşünüyorum yalnız forumlardan okuduğum kadarıyla bu araçlardan o kadar memnun kalmıyorlar konfor bakımından. Ben dün gittim konuştum bu hafta içi de gidip almayı düşünüyordum. Bende bundan önce Ford Connect GLX vardı 1.9 110 beygir sizce ondaki rahatlıgı bu era da bulabilirmiyim....

11. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş ford connect de güzel araba ama konfor için onu alcaksan era al.bizim akrabada var.motoru 90 bg ve eradan çok yakıyor.ayrıca konfor olayıda era daha iyi.zaten ticari araba ne kadar konfor bekliceksin.

12. tokdemir

tokdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ford cok guzelbir arabaydı bendeki kendi sınıfının en lüx olanından dı. bu era ile ilgili amaortisor sorununu cok duydum ve tıkırtılar ne yapmalıyım kararsız kaldım simdi. birde bu eralar da abs yokmu ?

13. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cok ıyı anlattın gercekten şiir gıbı sec beyen alayım sana bır tane demek geldı ıcımden :)

14. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ticari araçla binek araç kıyaslanamaz.tabiki connectteki rahatlığının kat kat daha fazlasını erada bulabilirsin.zaten sloganıda "yüksek konfor aracı"dır.

1.6 selectide tavsiye ederim.her türlü donanım var.servis maliyetleri ve parça fiyatları olarakta forddan kat kat daha iyidir ucuzdur.

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    alacağın select modelinde yol bilg,abs,çift hava yastığı,dijital klima v.s mevcut.ayrıca biçoğumuzun aracından tıkırtı falan gelmiyor ben nerdeyse 100.000 km yi devirdim ses yok o duydukların istisna....
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

16. Misafir

Misafir Guest

Bence konfor,rahatlık ve iç mekandan dolayıConnect i çok ararsın arkadaşım...
    Düzenleyen : raven

17. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    puahpuah güldürme beni cornet bizim akrabada var kanı gibi rahatlık hiç yok bana göre era kat kat iyi ve rahat

18. Misafir

Misafir Guest

İstediğin kadar gül hocam sorun değilde, Kullandığınız Connect in TDCi olmayan motorudur kağnı gibi giden. Birde TDCi olanını kullansan, ki arkadaşta ondan bahsediyor. Hani bir söz vardır son gülen iyi güler diye. Hatırlatmama bile gerek kalmazdı.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

19. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    raven yıllarca ticari araç kullandım connect doblo türü araçlarıda kullandım.şimdi senin "ticari araç binek araçtan daha konforlu"demene bir anlam veremedim...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifbu tür araçlar yük taşıma amaçlı üretildiği için,binek araçtaki rahatlığın %10'nu bulamazsın.

20. Misafir

Misafir Guest

Connect'yi bir arkadaşım kullanıyor, Ford servisinde yol yardımı olarak, aşırı yakıt tüketiyor...

Bu Sayfayı Paylaş