Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era 2011 Otomatik Dizel 2.sahibiyim Kaç Lira Eder Acaba?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Derya Deniz tarafından 29 Ağustos 2024 tarihinde açılan konu

1. Derya Deniz

Derya Deniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Derya Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Selamlar aracın 2. sahibiyim. 2014 basından beri ben kullanıyorum. 166 ooo km de. Aracıma 500bin teklif edildi. Bendeyken sağ kapıdan trameri var biri geldi direkt sağ kapının ortasından aracıma vurmustu düzeltildi boyandı.Bunun dışında on uc yıllık arac arka tamponda boya var.Biliyorsunuz plastik bir parça orası da. . Bunun dısında İstanbul trafiginde çizikler hafif çökme(minimal) cizikler olan yerler var. düzelttirsem boyanacak ben de acıkcası temizlik boyası ismi altında boyatmayı hiç istemedim. Arac neyse o orjinali gorunsun istedim. km olarak orijinal kmsi bu ama aracta 85ooo gorunuyor. Aracı aldıgım yerle alakalı ben dert etmedim aldım. Satan firma ilk sahibinden ve buyuk bir otomotiv firması verdikleri satıs evragında asıl km var yazıyor. umarım anlatabildim. acık acık yazdım her seyini. Bu aracıma face de 450 veren oldu reelde 480 -500 veren de oldu . Ama fiyatlara baktım ben 500e satsam ikinci sahibinden bir aracı 500e alamıyorum gibi:) bir de benim gibi acık acık dogruları da soylerler mi bilemem. ..sarı sitede durum bu. ne diyorsunuz 500e satayım mı yoksa 550 -560 eder mi aracım? degerli yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla.

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    22,909
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Aracınız iyi güzel de km nin böyle muvazaalı olması iyi değil , aracına herkes bir değer biçer ama bir de güncel gerçek piyasa var. 2. Elde düşüş mü diyeyeyim durgunluk mu diyeyim devam ediyor , önü malum sonbahar kış , tatil mevsimi bitti. Alacağınız teklifleri iyi değerlendirerek satabilirseniz yeni araca kavuşmak için zamanınız boşa geçmez. Piyasa üç aşağı beş yukarı belli
    İken fazla fiyat satışı geciktirir hele böyle ortamda kalır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,815
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    578
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Piyasası nedir bilmem ama sattığınız fiyata tekrar üzerine en az bir yarısı kadar koymadan yılı yeni, daha düzgün başka bir araç alamazsınız diye düşünüyorum.

Aracınız kötü anlamında demiyorum. Aracı satınca model olarak düşürecek araç almak mantıklı değil bence. Zorunluluktan olur ona birşey diyemem ama aracım iyi ama modelli birşeye bineyim derseniz zor birşey.

Ben 2022 eylülde 125.000'e 98 vectra aldım. Araç yağ yakıyordu 1 yılı geçkin öyle bindim. 2023 aralığın son haftası aracın motorunu yaptırıp bineyim satarsam da kimseye dert anlatmam derim dedim kendi kendime. Araç bindiğim sürede şükür asla sorun çıkarmadı. Sadece arıza lambası yanıyordu. Herkes lpg kaynaklı dedi. Lpgciler, ustalar. Neyse 1 ocak 2024'te aracı yapılmış halde aldım. Boya yanıkları vardı.

İlan sitelerinde motoru yapılı boyanmış arabayı 400 yazanda vardı 350 yazanda. Ama yapıldıktan 13 gün sonra müşteri denk geldi adama herşeyi anlattım 267 de anlaştık verdim gitti.

Sattıktan birkaç ay sonra sitede o fiyata verilen ilanlar duruyordu hala. Sonra öğrendim vectralar saatli bomba ne zaman arıza verir belli olmaz dediler. Şansıma demek ki sıkıntı yaşamadım hiç. Alanda inşallah yaşamaz biner.

Üstüne 200 daha koyup 475'e yaris aldım. Aldığım araç bacanaktaydı. Alırken ki durumunu biliyorum. Sonraki durumunu da bildiğim için piyasanın az bi üstünden aldım belki ama düşünmedim hiç. Ben 3. Sahibiyim.

Bu Sayfayı Paylaş