Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA 1.4 TEAM BAGAJ AÇMA

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ercan585 tarafından 6 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Evet ben Hyundai'inin ortağıyım.Gecemi gündüzüme katıp uykularımdan feda edip aldığım aracımın markası için laf söyletmem heleki sizin gibi ne dediği ve ne istediği belli olmayan insanlara...........
    20 bin lira verip 40 bin liralık beklentilerdesiniz ve aracı kötülüyorsunuz,ayrıcada biz söyleyince kızıyorsunuz.. Ondan sonra Hyundai kötü marka oluyor.Kardeşim senin kafana silahmı dayadılar bu aracı zorla alacaksın diye.. Herşeyin bir usulü vardır gider bakarsın beğenirsin alır gelirsin..
    Ya ben anlamıyorum, yada siz çok biliyorsunuz.. Bakkaldan domates bile alırken alıp bakarsınız çarığı çürüğü varmı diye..Siz nasıl bakmadınız bu aracı alırken şaşıyorum...Son kalkıp burada orası böyle burası böyle diyorsunuz..Karpuz değilki bu içini bilmeden alasınız......
    Anlayana.....

Düzenleyen : IRCotaimer

2. Misafir

Misafir Guest

Üstad, eleştirilerinizi veduygularınızı ifade ederken "özellikle yeni üyelerimize karşı"biraz daha ılımlı yaklaşmanızı rica ederim, böylece arkadaşlarımızda bir dahaki mesajlarında daha dikkatli olurlar.......Teşekkürler....

3. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Kusura bakma abim böyle saçmalıkları kaldıramıyorum..Tekrardan kusura bakma...

4. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler dostum....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. ercan585

ercan585 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burda marka kötüleme yok.....eksiklikleri garanti düşmeden nasıl giderebiliriz diye konuyu açtım...ama gerek kalmadı............ yazacak da bi şey yok.....
    anlayana..

6. YUSUFURAS

YUSUFURAS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok merak ettim siz aracınızı alırken cam kilitleme düğmesine basıp sürücünün diğer camlara müdahele edip edemediğini kontrol ettinizmi? yada aldıktan sonra fark edip "Benim için önemsiz bir sorun" mu dediniz? İlki gibiyse fikrinize sonuna kadar saygı duyarım. Ama ikinci gibiyse bu sorunu önemli gören insanlara saygı duymalısınız. Bunları neden yazıyorum, çünkü bu tamamiyle tasarım hatasıdır. o kilitleme düğmesinin sürücünün müdahelesini engellememesi gerekir. Sorunun önemli olup olmaması ise görecelidir.

Bu Sayfayı Paylaş