Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Emsalsiz için gittigidiyor'dan 3,5 mm spor yay ve 4'lü cam kaldırma modülü

'Araç Aksesuarları' forumunda TurkSpace tarafından 12 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    cam kaldırma modülünü iki defa taktım aracıma birini 2 yıl diğerini 1.5 sene kullandım markası cenmax tı ikiside bozuldu camım aşağıda kaldı yukarı kaldıramadım kapı döşemesini söktüm modülü buldum uğraştım. şimdi cam modülsüz kullanıyorum cam modülüde varken dönüp arkama bakıyordum cam kapandımı diye yada inerken camları kapatıp iniyordum. kimseye tavsiye etmem. ama eibach 3.5 cm yayı her accent erası olana şiddetle tavsiye ederim 5 cm liği nasıldır bişey diyemem ama 3.5 olanı harika ben daha önce aracımın orjinal yaylarını presletmiştim 3cm düşürdüm yapan usta %15 konfor kaybı yaşarsın dedi evet yaşadım araç sert oldu. sonra araştırdım soruşturdum yay kullananlarla konuştum araçlarını test ettim farklı marka yay takılı olanları fk. aplexi. mişimoto . coil ex . hiç biri eibach ın yanına bile yaklaşamaz kimse kendini kandırmasın ve parasını çöpe atmasın. maddi durum olanak imkan meselesi herkesin bütçesi farklı ama eibach almanızı tavsiye ederim

TurkSpace bunu beğendi.
  2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz'te stok lastik ebatlarıyla Eibach ve Vogtland kullanmış biri olarak yorum yapmak isterim öncelikle ; 1.4 Benzinli manuel Getzte Vogtland marka yay kullandım berbat ötesi biçimde sert ve konforsuz yaptı arabamı. Düz yolda bu sertlik yol tutuşuyla beğenimi kazandı evet ama bazı asfaltta arabanın kafası yukarı aşağı sekiyordu. Hele akşam farlar açıksa Aman Allahım öndeki sürücülerle kavga an meselesiydi.

Dizel Getzimde orjinal lastik ebatlarıyla Eibach Pro Kit taktırdım. Aman Yarabbi, böyle güzel süspansyon bu arabada nasıl oldu dedim. Orjinal süspansiyondan çok daha harika hale geldi. 195/50/15 lastik taktım süspansiyon orjinal gibi oldu hiç rahatsızlık yaşatmadı, uzun yolda araba istihab haddi sınırlarında dahi kayıda değer rahatsızlık oluşturmadı. Mıcırlu köy yollardında biraz süspansiyondan taviz verir oldum. Sonra yayları çıkardım inanın arabamdan korkar oldum o virajlara yüksek hızlara çıkmaktan korktum.

Öncelikle ilandaki yay markası yada diğer tanınmış yay markaları Eibach yay markası yanında kalite olarak düşük değildir. SAdece kullanıma endekslidir. Pistte kimse Eibach yay kullanma taraftarı olmaz. Cadde yada günlük kullanımlar için kişiler yumuşak yay tercih ederler.

Aracın marka ve modeline göre yayların sunacağı şeyler farklılık gösterebilir, fakat Getz modelinde Vogtland yay taktım konfor harika derse yalandan ibaredir.
    Şu anda yayları Muratta kendi getzinde kullanıyor kendiside Eibach yaylarla tecrübesi paylaşabilir elbet.

Dip Not ; Tecrübe Parasız Olmaz.

TurkSpace bunu beğendi.
  3. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    merhaba arkadaşlar.

4'lü cam kaldırma modülü ürün elime ulaştı ama 3 tane elektrikçi gezdim hiç birisi önermedi çok sıkıntı çıkartır arıza yapıp açık kalınca normal cam kapatma düğmelerinden müdale edemezsin sürekli cama akım verir ve zamanla cam motorlarınıda zayıflatır ve arızalanmasına neden olur uzun vadeli kullanamazsın akünü bitirir falan gibi olumsuz şeylerden bahsettiler hep....

kafam karıştı sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim.

iyi günler.

Serdar.

4. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Getz aracimi 2 sene kullandim. Benden onceki sahibi ne kadar once taktirdi bilmiyorum. Ama ben sorunsuz kullandim.

...tapatalk...

5. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben bu zamana kadar 3 aracımda sorunsuz kullandım. benim taktığım kişilerden de sorunla karşılaşanı henüz duymadım. termikli modeller cama sürekli akım vermezler zaten röle seslerini duyabilirsiniz. yaklaşık 1-2 saniye tık tık şeklinde akım verirler. bunun da soruna yol açacağını sanmıyorum.

6. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Pzartesi takılıyor işallah malzeme+işçilik=125 tl

7. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    cam modülüm Allah nzarlardan korusun harika çalışıyor takıldığından beri sıkıntı yaratmadı hiç

8. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu markanın hem 5 mm lik hemde 3,5 mm lik olanını kullandım ve dün itibari ile çıkardım yaylardan yana sıkıntım olmadı benim açımdan ama hanım ve çocuklar için sıkıntı yarattığı için söktüm zıplama yapıyor diye8kadın dırdırı çekilmiyor) :).....isteyene satabilirim..

Bu Sayfayı Paylaş