Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elektrikli Era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda MSC tarafından 27 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aslında atomla çalışacak bir araç yapıcaklar ne benzin derdi kalır ne birşey hız desen iki kat artar herhalde ama ben bu araçları türkiye'de düşünemiyorum abi bu kaçırıyormu dur bir çakmakla bakayım çalışmıyorsa vurduralım abi vs vshttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.giftürkiye'ye atom bombası atmalarına gerek kalmaz herhalde biz havaya uçururuz memleketi.

2. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    elektrikli araç tezimi yaparken bu firmadan yardım aldım. 20000 tl dönüşüm fiyatı olacak yaklaşık.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,022
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çıkan parçaların fiyatı 10.000 eder, yani 10.000 ilave ile çevrilebilir, ticariler bu konuda tereddüt etmez, 3-4 ayda amorti ederler tutarı.

4. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Şarj istasyonları yeterli değil önce altyapı halledilmeli aracı elektrikli yapmak kolay.

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şarj ve menzil ben önceden taksi işine girdim plaka kiralamışdım birde arkadaşla ortak araba aldık ikide sabahçı ve akşamçı şöförümüz vardı araba bir yılda 370 bin km ye geldi.. 24 saat çalışıyordu

180 km menzilli hangi araba hangi batarya bu km ye dayanabilir.. çok zor hata bana göre imkansız kaldıki takside vakit nakittir araç durmaz bu her 180 kmd ebir yarımsaat durup şar ederse vakit ve nakit kaybı olur..

Düzenleyen : panzer

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,022
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    ankara da odtü lü ler normal araçlara takıyorlar....aracın hiçbir parçası sökülmüyor...sadece önden çekişli ise arkaya arkadan çekişli ise ön akslara motorları aküleri de sanırım bagaja koyuyorlar...aracın kendi motoru rölantide sürekli çalışıyor,motora ayrı büyük bir dinamo takmışlar bu da aküleri sürekli şarj ediyor...istanbul a iki litre mazot yakmış söylediklerine göre...araç hiçbir yere bağımlı değil...sadece gidiyosun mazotunu veya benzinini alıyosun...basıyosun marşa devam...tabi 450 km de iki litre yakıt gayet makul...hatta direk elektrikli araçlardan bile ucuza geliyor...

8. selmand

selmand Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    selman
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    en güzeli hibrit otolar aslında ve birde hidrojen teknolojisi ama bunlara zaman daha çok var en az 5-6 sene geçmesi lazım sanırım.

9. BAZAARAN

BAZAARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Nedir bu konunun aslı ya..? Asıl kaynakta biraz yalan olunca merak uyandırdı işin aslı bende???

10. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    arkadaşlar işin en can alıcı noktası 100 yıldır var olan bir alışkanlık. araç yolda gider yakıt azalır petrole gidip max 5 dakika içinde depo full doldurulur 600-700 deposuna göre arabasına göre yol alınır. Şahsen elektirik arabalarını geleceğin aracı olarak görmüyorum ve bu petrol firmaları ve sömürgecilik devam ettiği sürece dünya üzerindeki hiç bir araba firması benzin dizel vs. dışında çalışan araba yapamaz. yapamazdan kastım her istasyonda bulunabilecek 5 dk içinde ikmal yapılabilecek vs. vs. birde benzin vs ucuz olacak ? arkadaşlar yaptırmazlar. hadi diyelim oldu bizde 1 (bir) kuruş olsa litresi 4 lirada vergi alırlar :D

11. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    hyundai ix 35 hydrogen var. bence gelecekte hidrojen kullanılacak.

Bu Sayfayı Paylaş