Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

elantra vurmuşlar 2012

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda MehmetHan tarafından 8 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    aracı siz vurmuşsunuz, yani bir kaza olayı var, garanti söz konusu olmaz bence, cepten yaptıracaksınız. Gördüğüm kadarı ile boyada hasar yok, derin çizik te olmamış, sadece içeriye doğru ezilme var. Bence boya gerekmeyebilir. Dışarıya doğru kaportayı çektirerek düzeltme yapan yerler var. Adı bilinen oto kuaförler bu uygulamaları yapıyorlar sanırım. Reklam olmaz ise, ben 2 sene önce boya koruma yaptırdığım zadex vardı altunizade köprüsüne inmeden yol üstünde hemen sağda, orda yapıyolar diye biliyordum. sonax ta falan da yapılıyor galibaa. Netten bakabilirsiniz ilk etapta.

Bence, önce servisine giderek, çekerek yapılırmı, boyasız halledilirmi fikir ve fiyat alın. Sonra dediğim yerlerden birine giderek fikir ve fiyat alın. Mutlakaa yapılması gereken ortaya çıkacaktır bu şekilde, bir fikir oluşacaktır kafanızda.

2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Trafik sigortasının bunu yaptıracağını pek zannetmiyorum...

3. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    herkese cevapları için çok teşekkürler ... bütün bu yardımlarınızı arkadaşıma bildireceğim... ayrıca ilk duyduğumda ben de şok oldum öyle bir arabaya kasko yaptırılmaması...

4. gunrey

gunrey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Ergun
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Arkadaşlar Dün aracımın Yağına, suyuna vs. bakarken birşey dikkatimi çekti, Kaportasında, kaput altındaki, amatisör bağlantıları civarında, kaportanın saclarının birleşim yerleri silikonlu gibi, sanki üstünkörü yapılmış gibi, fabrikasyon değil gibi, aracı aldığımda ekspertize sokup almıştım, kaporta ile ilgili bişey çıkmamıştı, görünce kafama takıldı, sizinkilerdemi öyledir, yoksa sonradan tamirmi görmüştür?

Resimleri ararken Benim Lpg montajımı yapan firmanın reklamında, benim aracın resimlerini buldum, diğer resimlerede baktım, hepsi silikonlu gibi.

http://www.lpghaber.com/montaj-gale...lpg-servisi-atiker-sirali-lpg-montaji-23097/3

5. gokhandokumcu

gokhandokumcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gökhan dökümcü
    bak ne yaparsın araca kasko yaptırıp ondan sonra bir kaza tutanağı tuturup olayı kapatırsınız ama en mantıklısı yağlı çekiç dediğimiz olay
    [​IMG] öncesi
    [​IMG] sonrası

boyasız göçük düzeltme

6. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yorum için tebrik ediyorum sizi.....
    eğer arkadaşın dediği gibi olsa kimse kasko yaptırmazdıki !!!!! arabayı vur pert et sonra garantiden iste ..düşünmesi bile komik......

kardeşim senin yapacağın iş ilegal yoldan bir araba bulursun vuruşursunuz sigortadan almaya çalışırsın , yada ben haram yiyemem dersen paşa paşa cepten yaptırmak! Geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş