Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra mı?Civic mi?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Hakan G. tarafından 24 Haziran 2013 tarihinde açılan konu

1. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    C.tesi BRC Lpg kiti taktırıyorum 17-18 kuruş mükemmelmiş :RpS_love: Bundan sonra bende az yakacağım :cool:

2. Mete_han

Mete_han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Metehan E. Özbey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Taktır tabikide. İkinci test sonucum: 660 km - 55 lt lpg ile yani kmde 8,3 lt lpg. Kmde 19,5 kurus.
    460ı uzun yol... 200ü şehiriçi... Bunun %80ninde klima açık. Uzun yolda basıldı öyle 90-100le gidilmedi 120nin altına düşmedim.

3. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Valla Metehan Hocam taktırdım 1 depo doldurmuştum 42 litre aldı 105 tl ye şuan 413 km gitti ve son ışık yanıp sönüyo bakalım daha ne kadar gidecek :) Daha gaz bitmedi ama şuanki değere göre 10,16 litre lpg 100 km deki değeri 100-120 km si şehir içi :) Tahmin ediyorum 500 ü bulacak :) km de şuan 0,25 krş yakmış oluyor ki bu benim Hyundai Accent'de ki yakıt tüketimim :) Şuan için çok memnunum maşallah aracıma :RpS_thumbup:

4. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Valla XD2 kasa için yorum yapmak istiyorum..Mahallemizde birinde 2005 model ES donanım sunrooflu falan bir civic var..Geçen arabasına cila falan atmış araba parlıyor..O günde bende cila atmıştım, civicin yanına çekmiştim,
    Valla civic sanki etrafa beni kurtarın bunun yanından, Elantra ise ''otur ulan oturduğun yerde'' der gibi bakıyor aynı..:RpS_cool:
    Bu sözlerim de 2005 elantra vs civic arasında kalanlar için gelsin

Murat bunu beğendi.
  5. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Sizinkisi biraz "kuzguna yavrusu ceylan gorunur" bakis acisi olmus biraz. Ben de kendi aracimi digerlerinin yaninda hep oyle gorurum. :) :) :)

Ama konuya daha objektif bakildi mi birbirine cok yakin araclar oldugu kesin. İkinci elde hondanin bir ustunlugu soz konusu olabilir biraz daha. Arkadas zaten kararini vermis, hayirli olsun demek duser bize

6. Epgo

Epgo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yalçın Bayazıt
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Civic eski civic değil. Kardesimde 2001 model civic 1.6 is vardı yeni kasa civiclere yolda nal toplatiyordu. Gelelim hyundai elantra modeline. Hyundai eski hyundai değil heleki elantra hiç değil adamlar gidip önünde wv amblemi olan her yeri bosline olan arabalara 60 yetmiş bin veriyolar. Ya abi artik kalitesiz araba kalmadi. Ha civic mi elantra mi. Civic cok tipsiz. Elantra ise tasarim manyağı. Civic b kasa elantra c kasa. Ama ikiside güzel ve hoş arabalar . Yapmaniz gereken lamborghini yada ferrari almak ise dusunmeniz gerekmez gidin birini alin ikiside sonuna kadar araba

7. jrheki

jrheki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Haluk Hekimoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Civic B kasa değildir, C kasadır yanlış bilgilendirme olmasın. B kasa Jazz'dır.

8. Epgo

Epgo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yalçın Bayazıt
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Pardon ama civicler b kasa diye biliyorum. Şu 2001 kasa ve 2005 vtec kasalar c kasami

9. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Civic'ler C segmentidir, aksi halde Accent'lerle aynı segmentte olurlardı. T dünyada en çok bilinen C segmenti modellerden birisidir Civic'ler.
    Astra, Elantra, Corolla, Jetta/Golf, Civic, i30, 308 vb araçlar hep C segmentidir.

Bu Sayfayı Paylaş