Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra mercek modifiyesi

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda mursel_balci tarafından 2 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    farlara mercek için mercekleri gittigidiyordan çiftini 50 tl ye aldım. 50 tl de mercek kapakları ve angellara verdim. 50 tl de yapıştırıcı vs desen toplamda 150 tl. senin angelları taktığın yer far ayarını iptal etmeyi nasıl başardı anlamadım. ben mercek taktığım halde far ayarı iptal olmadı. çalışıyor. belki seninkinin motorlarını takmamıştır usta.

Aynaya sinyal çalışmasına da hiç para harcamadım. bizim karşıda tabelacı var tanıdık. ondan yarım metre kadar şerit led aldım kendim yaptım. ama sen yapmak istersen yarım metre amber sarısı şerit led. küçük bir parçada pleksi alman gerekir. yani kablosu vs toplasan 20-30 tlyi geçmez.

tabi bunlarda önemli olan işçilik. ben işçiliği kendim yaptığım için işçilik parası hiç vermedim. sen de yapabiliyorsan elin yatkınsa kendin uğraşabilirsin. ama dışarda bu işleri yaptırabilecek birini arıyorsan bayağı bir araman gerekebilir. bende konyada okudum. eşimde konya ereğli li. sen konyanın neresindesin merkezdemisin?

2. osmanblk34

osmanblk34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    OSMAN NURİ BALDIK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Abi mercek far yapımını istanbulda bir usta varmıs arastırdım.ama 350 tl diyor .aynalara gelince cok güzel söylüyorsun baya bir usta arıyorum kafama göre bir usta bulamadım.ama senın elin yatkın olunca usta problemin kalmamıs benım elim yatkın degil korkuyorumda beceremem abi ben .sen bana bunları yaptırmamda nasıl bir yardımcı olabilirsin abi.ben konya/meram abi osmanbaldik@kervansaraydagitim.com mail adresim burayada özelden mesaj atabilirsin.iyi aksamlar

3. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    elin yatkın değilse dışarıdanda iyi bir usta bulamazsan bu işe hiç bulaşma bence. çünkü kolay bir işlem değil. bazı ustalar yaparım filan der ama güzel bir şey olmayabilir. far görünüş açısından önemli. internette başka elantralara yaptıranlarda var ama onlar benim pek hoşuma gitmedi açıkçası.

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çalışma çok meşekkatli, vallahi bravo. Elinize sağlık.
    Sorum olacak;
    Mürsel bey, benim Elantra'nında far camlarında matlaşma var. Elle, silmeyle temizlenmiyor. Kılcal çizikler var far camlarında.
    İnternet üzerinde bazı solüsyonlar satılıyor, acaba bunlar iş görür mü? Denediniz mi?

Hepsiburada.com alışveriş sitesindeki ürünün fiyatı 83,59 http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-far-temizlemenetlik-bakim-kiti-851900/ProductDetails.aspx?productId=otm851900&categoryId=20035740

Ayrıcahttp://www.fartemizligi.com/inceleme için

Düzenleyen : vedatkanka

5. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
  6. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tam aradığım şey! Teşekkürler!

7. burex

burex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    elinize sağlık bende yumurtama yapıcamda şunu anlamadım mercegi fartasına nasıl oturtuyosunuz tasa vidalayıp arkadanda ısıya dayanıklı silikonla yapıştırılıyo galiba nasıl oluyor tam detaylı bi anlatır mısınız

8. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ben vidalarla tutturup ayar yaptıktan sonra patexin çift kompenantlı yapıştırıcıları var onlarla vidaların olduğu noktalardan sabitledim.

9. burex

burex Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşşekkürler yardımınız için

Bu Sayfayı Paylaş