Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra aks kafası

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda syusufd tarafından 3 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

  1. syusufd

    syusufd Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2008
    Mesaj:
    16
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Türkiye
    Arkadaşlar merhaba, 2004 elantra aracımda ara sıra gelen bir ses var. Özellikle rampa çıkarken sağa dönüşlerde tıkır tıkır bir ses geliyordu. Ustama götürüp baktırdım bana aks kafasından geldiğini ve yolda bırakacak bir sorun olmadığını söyledi. Yalnız araç abs li olduğu için ben aksı bozmaktan korkuyorum ve bu parçayı değiştirmek istiyorum.


    Beni bu konuda bilgilendirirmisiniz? Ve bu parçanın fiyatı ne kadardır?
     
  2. Misafir

    Misafir Guest

    Bir an önce değiştirmekte fayda var, Allah korusun kopartırsa takla bile atarsın, ihmal etme...
     
  3. t.capar

    t.capar Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2008
    Mesaj:
    304
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Türkiye
    Benim de buna benzer bir sorunum vardı.Arka sağ tekerden bozuk yollarda takır tukur ses geliyordu.Götürdüm burçlardan dedi.Sıktı düzeldi.
     
  4. syusufd

    syusufd Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2008
    Mesaj:
    16
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Türkiye
    Arabanın kronik sorunu haline geldi. 60bin bakımında ön takımlara baktılar, bütün parçaları sıktık ses yok dediler. gerçekten bir kaç gün ses gelmedi ama şimdi yine tıkırdamaya başladı. Başka bir sorunum daha var acaba bununla mı ilgili diye düşünüyorum. Arabamda direksiyon hidroliği yağ eksiltiyor muhtemelen boruların birinden kaçırıyor. ne zaman bu yağı maximum çizgisine kadar doldursam ses kesiliyor eksildikçede ses başlıyor. Bununla bir ilgisi varmıdır????
    Ne yetkili servis nede özel servisler beni tatmin edecek bir cevap veremiyor, anlamadım gitti!!!
    Düzenleyen : syusufd
     

Bu Sayfayı Paylaş