Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra 1991 Model Aracıma Turbo Taktırmak Istiyorum.

'Elantra Forum - Club' forumunda elantra91 tarafından 24 Haziran 2018 tarihinde açılan konu

1. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    işin ciddi zor.şimdiden kolay gelsin

2. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Arkadaslar nasil yaptigim hakkinda video cekcektim ama unuttum yine bir sekilde anlatmaya calisacagim video ile ve soketlerin de yerini gostererek...
    bugun gucum yettigince pasta cila yaptim son hali bu da ancak kesinlikle aracin bastan sonra ciplak halde boyatcam motoru tum tesisati cikarark tekrardan kaporta ve boyaya sokacam

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Düzgün park yapılmış ya. O çok güzel işte, buralarda arayıpta bulamadığımız bir park etme disiplini. Hoşuma gitti

4. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    hic gulesim yoktu tesekkur ederim.. evt cok dikkat ederim ozellikle kolona o kadar yapisirim ki kapi acmalarinda carpmasinlar diye

5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Aynı ben:)

6. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    bu araclara vurmak artik cok sakat bir durum 10 senelik araba olsa ya da yeni araba olsa bir sekilde parcasi bulunur.. Ben klima bilyasini bulacam diye tum konyayi arastirdim maalesef hepsinin agzinda tek cumle “hocam eskisini getir meniz gerek” arka tampona cocugun teki vurdu panik oldu ehliyet de yok sirf cocugun psikolojisi bozulmasin diye bir sey yok dedim ama arka
    tampon sol kosesi parcalandi simdi sirada o var anlayacaginiz arabanin biraz daha hem paraya hem de bakima ihtiyaci var hayirlisi:))

umutd07 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. sleyman_20

sleyman_20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    96
    Ad Soyad:
    Süleyman
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    klimayi takma islemlerinden bahsedermisiniz? benim 2001 accentde de yok klima,1.6 rover arac var hurda klimali,onun klima duzenegini uydurabilir miyiz ki?

8. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    mantik ayni olsa da her aracin farkli calisma mantigi olabilir o yizden size tavsiyem accent in tamir katalogunu bir yerden bulup ona gore islem yapmanizdir.. ornegin ben asagida verdigim semaya gore klima isini hallettim..4 boru, bir klima icin icerideki petek, kompresor, radyator petegi, nemlendirici, klima fani ve son olarak tesisat... acikcasi beni bu ise sevk eden sey konsolu sokunce 6 tane soket vardi sadece ikisi kullaniliyordu..klima tesisati, cruise kontrol ve sis farlari icin tesisatlari hazir duruyordu acaba dedim bunlar motorun orafaki soketlerle haberlesiyor mu dedim rolelerine kadar kontrol ettim ve sonuc super hepsini multimetre ile bipleme moduluyle kontrolunu sagladiktan sonra ise giristim.. ilk tetikleyici fan motoru sonra dugmeye basiyoruz nemlendiricide basinc oldugunu anlayan switch, roleye haber veriyor kompresor e emir veriyor kompresor calismaya basliyor ve sonunda calismaya basliyor ancak benim aracta asagiya koydugum petekte surekli tik tik ses geliyor ayni buzdolabi calismaya basladiginda tirrrrr diye calismaya baslar ya aynen oyle bir ses sonra da motordan guc kesme basliyo sanki kompresor calisiyor birakiyor.. petekteki sensore gore zannedersm calistiriyor ama 10 sn de bir yapmasi biraz can sikici bir durum...[​IMG]

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. sleyman_20

sleyman_20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    96
    Ad Soyad:
    Süleyman
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    o zaman olay roverin komprosorunu v kayisina baglayabilmekte bitiyor.Siz parcalari nerden temin ettiniz?

10. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    konyadaysaniz ilani var sahibindende oradan temin ettim..elinde 3-4 tane elantra var bircok parcasi mevcut...

11. elantra91

elantra91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Arkadaslar selam 4g61 motoru turbo takmak yerine 4g63 yani 2000 motora dousturmeye karar cerdim arac yag yakiyor su anda yaptirmak 5.000 tl i bulur onun yerine sonata motoru almayi dusunuyorum, sizce bunu nasil tescil ettirebilirim ya da muayenede ne gibi sikinti yasarim 4g63 motorla ilgili bircok kaynak var o yuzden fikrimi degistirdim..

Bu Sayfayı Paylaş