2009 style 150 Hp Şuan acil bir sorunum yok yeni aldım ilerleyen günlerde rutin bakımlar ve arızalar için soruyorum
Yetkili servis için Tekirdağ merkez Hyundai gençlere gidebilirsiniz. Özel servis derseniz özelden bilgileri atarım
Çorlu servis yerine bende merkez gençlere götürdüm baskı balata değişimi için gerçekten memnun kaldım. Özel servis olarak gerçekten memnun olduğunuz bir hyundai ustası varsa bende tavsiyenizi özelden almak isterim.
2019 yılı Aralık ayında Hyundai İ30 1.4CCVT aldım, aldığımda 103000 km idi, şimdi ise 164000 km. Bu zamana kadar ortalama olarak her 11-12 bin kmde yağ değişimi için bakıma götürdüm. Ayrıca amortisör, ön balatalar ve ön disk, debriyaj baskı balata, bujiler bir kaç kez ve rutin yağ bakımlarını yaptım. Çorlu sanayide ustam var, aslında Renault özel servisi ama Hyundai de biliyor ve bakıyor. Ben çok memnunum. Ha özellikli parçaları bazen (debriyaj baskı balata ) ben alıyorum ve o sadece işçilik alıyor. Sonuç itibariyle geçen ay Gaziantepte Hyundai Ayıntap Yetkili servisine götürdüğümde motoru çok iyi bulduklarını söylediler. Ha ustam aman çok para değiştirip çok para kazanırım derdinde değil, ben çok memnunum. Senelerden beri bildiğimiz usta(daha önce çalıştığım özel hastanede bir çok doktorun arabasına da bakıyordu)
Keşan ,............. Keşan sanayisinde Hyundai özel servisidir. Diğer uzakdoğu araçlarına da bakar. Tüm bakım ve arızalarım için ona giderim. Tavsiye ederim.
Tekirdağ suleymanpaşa ........ oto.Sahibi Çorlu hyundai atmas plaza eski servis şefidir.Bizzat once ki 3 hyundaimin ve şuan ki mevcut 2 hyundai aracimin ustasidir.Bu bölgede iseniz iletişimini verebilirim.