Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Duster Edc Tanıtıldı (fark 1300 Avro)

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda ggunes tarafından 29 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Dacia iyi kötü benim işim olmaz ama @lostcoast konuda kimse dacia için motoru kötü demedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ggunes

ggunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    811
    Ad Soyad:
    GGUNES
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse araba için kalp kırmayalım da.
    Bilgi paylaşalım motor demişken;

Duster'ın 110luk DCI motorları Bursada üretiliyor. Romanyaya gidiyor. Dusterlara takılıp geri bize geliyor:)

Halil bunu beğendi.
  3. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

önceki mesajları daha dikkatli okumanızı tavaiye ederim.

Murat bunu beğendi.
  4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Şuan gözlerim çok ağrıyor akşama kadar kaynak yaptım

Ama dci motor gayet güzel motor ve emsallerde en az yakan motor.

lostcoast bunu beğendi.
  5. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:

işinizde Allah kolaylık versin. iyi akşamlar.

Murat bunu beğendi.
  6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @lostcoast duster içi gerçekten çok kötü, bildiğin çok fena, aşırı kötü, olmaması gerektiği kadar kötü.

ayrıca bu kişisel beğeni, sana iyi geliyorsa geliyordur, başkalarının yorumlarını beğenmeyince beyni bulanmış deme.

VVadam ve ihsan bunu beğendi.
  7. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konuyu sapıtacağım ama demeden de edemeyeceğim adam duster edc demiş altına traktör motorlu ,teneke, dandik vs yorumlar gelmiş adam dusteri tanıtmıyor halbuki dustere edc demiş...Forumda belli bir kesim var anca Hyundaiyi övüyor da övüyor tamam anladık arabaniz Hyundai ama bizimde bildiğimiz kullandigimiz marka yani gereksiz övgüler destanlar yazmaniza gerek yok bizde biliyoruz Hyundaiyi.Bu kesim nerde farklı bir markayla ilgili paylaşım yapilsa hemen orda bitip ortalığı karıştırıyor;burda kavga çıkmamasının nedeni de dusterin savunucusu olmaması.Konuyu açan duster sahibi arkadaşı da sabrindan dolayı tebrik ediyorum adamın arabasına demediginizi bırakmamışsınız.Sonuçta otomobil sadece bir araç ve hiçbir marka babanızın değil bu sebepten ötürü birbirimizi kırmaya gerek yok.

HakanTorbali ve oguzcalik bunu beğendi.
  8. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai'a teneke diyenlere laf söyleyenler Duster'a tek kalemde teneke diyorlar :D değil kardeşim teneke falan.Yolculuk ettim gayet ferah yüksek bir araç.Sorun yaşayanı da işitmedim.Her şeyi bir kenara bıraktım Dacia dediğin marka 38.000 liste fiyatına Sandero veriyor var mı ötesi ? Alırken pertten mi toplandı motorunda sorun var mı bir problemden dolayı mı satılıyor diye 2. el düşüneceğine adam sana sıfır araba veriyor 3 yıl -100.000 veya 2 yıl sınırsız kilometre garanti veriyor.Bugun Era 1.4 piyasası dayanmış 30.000 lere adam 38.000 diyor ya 38.000.Şurda dacia teneke diyenlere sormak istiyorum bana samimice cevap verin 2. el 1.4 era mı Sıfır sandero mu ? Fiyat performans olarak bakmakta büyük sıkıntı yaşanmış bu konuda.Şu noktaya kadar Dacia'yı savundum.Burda daciaya ya sallayanlar da sağda solda vw ciler hyundai'a sallarken çok tepki göstermesinler rica ediyorum.

Şimdi gelelim işin Duster bölümüne.Tutabilir ama ben çok pozitif bakmıyorum EDC li haline.Fiyatının üzerine 5.000 koymak demek Dacia bakan adam için çok şey demek.Bu arabaların piyasada bu kadar çok olmasının en büyük nedeni fiyatı.Bu araçtan yeni alacak olanlar yine fiyatına bakıp alacak ve ben EDC için o kadar fark vermem.Aklıma yatan tek mantıklı ihtimal şu bazı bayanlar yüksek arabaları seviyor.Onlar için hem yüksek hem otomatik otomatiğin de EDC si bu açıdan bakınca belki satar onun dışında çok şans vermiyorum açıkçası.

9. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Çok da şey yapmamak lazım.
    Araç Duster
    Az yakıyor.Piyasada en fazla şantiyelerde olmak üzere çok satan ve sorunu neredeyse hiç duymadığım bir araç.
    Lakin iç dizayn broadway ve symbol den hallice.IIHS testi yok.Euroncap puanı ise 3.Taaa 2003 Santa fe aslan gibi girip çıkmış IIHS ye.Bu da eksisi.Ama sonuçta fiyatı ucuz ve az yakıyor e bi de yerden yüksek.Vatandas istemez mi range e binsin..Vergi bile zamlaniyor.

Gelelim kişisel zevke.ben kişisel olarak tercih etmem ayar oluyorum cunku klimayi opsiyon yapmıştı bi ara
    Arka cam otomatiği sadece ful pakette falan var..Ne bilim insan bir iki bisey koyar arabaya.İntibaa dusuk oluyor.Ayni paraya Gider 2.El dolu araç almayı yeglerim düşük kmde ne bilim multimedya olur sunroff olur dokunduğunda bir iki yer yumuşak olur renk olur dikiş olur vs vs .Sifir takintim yok.Ve Renault Fiat grubunu hiç sevemedim.tercih etmem.Eden çok.Herkes de edebilir.Herkesin arabası kendine güzel :)

Son düzenleme: 2 Ekim 2016
  10. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Dacia ya az yakıyor deniyor habire... Bu sıralamada 60 araba yapmışlar bir ton volvo toyota Hyundai renault vs araba var hatta Nissan Qashqai bile var ama 1 tane dacia yok..adamlar Daciayı ya araba yerine saymıyorlar ya da şehir efsanesi https://a.msn.com/r/2/BBnF6n8?m=tr-tr az yakıyor bi zamanlarda C4 için aynı şey konuşuluyordu neredeyse bir petrol istasyonunun önünden geçsin mazot kokusuyla 100km gider diyeceklerdi o kadar az yakıyor masalı vardı,C4 sw si olan bir adam bir bir arkadaş sohbette adam aynı şeyleri anlatıyor şu kadar şu km gidiyor çok memnunum az yakıyor diye sonra hesap etmiştim standart bir yakıtı vardı..millet fukara ucuz diye alıyor dacia yı iyi diye değil..aynı muhabbetler Lada vega içinde geçerli ha duster ha vega aynı muhabbetler onlar içinde yapıldı..kullanıp tamirciden çıkmayıp sabah akşam sövende var hayatında ladaya binmeden aracı kötülemeyin çok iyi az yakar hızlı kaçar vs vs diyende var..
    UZ-AY'dan Gönderildi...✨

11. bacadir68

bacadir68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    74
    Ad Soyad:
    Bahadır Singin
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Ben bir zamanlar ciddi şekilde Duster almayı düşünmüştüm ve alıcı gözüyle inceledim bizzat. Bazı arkadaşların sadece internet sayfasından bakarak yorum yaptığı kanaatindeyim ya da çeplerinde para yok zaten alamayacağım sallayım durayım mantığındalar.

Şimdi soruyorum size. Neden Hyundai'nin eski modelerinden birini kullanıyorsunuz? Cevap basit, fiyatı uygundu bunu aldım. İşte Dacia'nın şu an ki pazarlama politikası bu yani Hyundai'nin bundan 10 yıl önceki hali. Hyundai grubunun ana şirketi, Dacia bağlı olduğu grubun en alt basamaktaki şirketi. 10 yıl geriden gelmeside gayet normal görünüyor.

Duster'a gelecek olursak, dedim ya almak için inceledim diye. O zaman o kadar param vardı 500 lira üstüne koy deseniz 1 kuruş çıkamazdım. Durum buydu açıkçası. Ben o zaman otomatik olmayışından ötürü vazgeçmiştim gerçekten. Edc güzel olacak Duster'a ve bence satış rakamları rahatlıkla 2 katına çıkar.

Ben 4x4 Laurente modeliyle ilgilenmiştim. Bildiğiniz gibi çekiş sistemi Nissan markasının tecrübesini taşıyor. Daha ne olsun! Motor işinde uzman Renault motoru, az yakması konusunda hemfikir herkes. Karoser olaraksa evet dandik Romen malesef. İç kalitesi eski clio'lar gibi, yani çağın gerisinde. Zaten sert malzeme kullanmasa bu fiyatları yakalayamaz, bu da gerçek olan kısmı.

Şu an kullandığım Clio 2009 model ve 325000 kmde. İş için kullanıyorum. İçi kötü dedim ya hani emin olun 98 model accent gt'mden daha iyi malzemesi var. En azından çatlamıyor.

Markanın sloganı nedir? "Kendi kendini satabilen tek otomobil." Eee slogan belli işte. Adamlar diyorki bu paraya başka sıfır araç yok. Yani mecbursun, alternatifi yok bu rakamlara. İşte ondan kendi kenini satıyor.

12. e_uzun

e_uzun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    329
    Ad Soyad:
    Ebubekir uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kimse hyundai daha iyi demedi ki (ama daha iyi) dacianin sadece Motoru var

Xperia ZL cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Bizimde bildiğimiz bişeyler varki konuşuyoruz haybeye arabanın arkasından atıp tutmuyoruz 1.5DCİ motor gerçekten çok ekonomik ve seri yanlız duster ilk piyasaya çıktığından beri dert Kapılarından yol sesi alır bagajından toz alır taban döşemesi çok kolay yıpranır ve altındaki izolasyon yetersiz motor sesi desen olduğu gibi içerde iç cam açma düğmeleri hep arza konusu virajlarda hayatta güven vermez bi mazot filitresi değiştirmeye ön sağ davlumbazı sökülür kaporta desen saçı çok ince bana göre böyle arabanın hayatta yanından geçmem bilme

14. madmax5901

madmax5901 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    semih
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    hadi bende katılayım muhabbete malum bende accent blue var yeğenim de duster aralarındaki fiyat farkı uçurum ama iş binip kullanınca işler ters oluyor o dandik dediğiniz duster accent blue dan 2 gömlek daha konforlu keyifli sürüşü var yol tutuşu daha iyi ve çok daha az yakıyor dikkat edin mış muş demiyorum. içini biraz afilli yapınca zannediyorsunuz ki malzeme iyi en son elentra dışında hyundai deki malzeme reno yada dusterdan iyi değil sadece şekil iyi bir hyundai kullanıcısı olarak duster her şartta alınır kullanılır eksiği yok (estetik dışında) ama artısı çok yüksek ferah ve geniş en son olarak daha da az yakar

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lostcoast ve bacadir68 bunu beğendi.
  15. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:

ben hala dediğimin arkasındayım. daha hayatında bir kez olsun dıster a binmemiş adam hyundai fanatikliği yapıyor..önceki mesajları iyice okuyan anlar dediğimi.hala lafımın arkasındayım. bazılarının hyundai fanatikliği beynini sulandırmış. bırakın duster a sandero bile i20 ye kafa tutar bizzat test ettim.

16. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:

dediklerinizin hiç birine katılmıyorum.saygılar.

gogo17 bunu beğendi.
  17. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Şöyle bir duster a şahsen ben hayır demem yani parasına ve yaşına göre gayet iyi bir araç tabiki beklentileri fazla tutmamak şartıyla

18. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Hocam + ve -leri söyler misiniz ? Nasıl sandreo bile i20den üstün ? Sizinki de biraz dacia fanligi olmuş gibi Sandreo da i20 donanımları yok.Yol tutuşu çok eksik i20ye göre.Ben de kullandim.Kaldi ki sandreo i20ye göre yüksek olması sebebiyle biraz sinif ayrımı var.

19. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sandero vs i20. Evet sulanmis beyin :)

Bazi arkadaslar bokunu cikardigi icin konu kilit, silerim bi sure sonra.

VVadam, Yusuf, ardaozdemir ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    1.5 Senedir Renault Symbol kullanıyorum (Bildiğiniz Dacianın reno logolusu) 90 la giderken arkada oturan ufacık bir hareket etse bile arabanın kıçı başı ayrı oynuyor. Zaten fren yaparkende heryeri ayrı oynaması ayrı konu. Araba hafifti çok iyi gidiyordu , sadece gidiyordu.

Şimdi 2013 model Lodgy kullanıyorum. 5.6 LT yakıyorum Trafik yok. Buda bildiğiniz gitmiyor , herhalde ağırlığından dolayı. iç malzeme vs vasat. Zaten yol tutuş , frenaj vs bahsetmiyorum.

Duster kullanmak nasip olmadı ama yol tutuşunun vs iyi olacağını hiç sanmıyorum :D Tüm dacialara bakınca bir yorum yapılabiliyor.

VVadam, ardaozdemir ve MSC bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş