Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dunlop lastik

'Sohbet' forumunda 35emrah35 tarafından 28 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  2. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    yanlış hatırlamıyorsam alman malı olması lazım.bir çok bmw nin üzerinde orjinal lastik olarak geliyor.

3. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bizzat lastiğin üstünde okumadıkça ismine güvenme...michelin olsun goodyear olsun Continental olsun..artık almanya-fransa-italya dışında en çok polonya ve slovenya da üretilmeye başlandı..daha yüksek kalite performans lastiklerini veya pahalı modellerini almanya vb yerde üretiyorlar diğer modelleri diğer ülkelerde satın aldıkları fabrikalarına kaydırıyorlar.

Continental tabi ki normalde alman firması...iyi lastik olduğundan da eminim..ama üstünde polonya yazarsa düşünmek lazım hangi marka olursa olsun..fabrikaları bu firmalar tabiri caizse daha dün aldılar..2-3 sene oturmasını beklemek lazım bence..türk malı pirelli yada goodyear polonyalı conti den belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama kullanıcı yorumu çok önemli tabi ki..benim ki spekülasyon :)

4. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bende michelin var üzerinde italya yazıyor.sadece sesinden rahatsızım sıcak havalarda ciyaklama sesi geliyor.michelini de tavsiye ederim.

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ama ciyaklıyorsa lastik fazla yumşak demektirve izmir gibi sıcak bir yerde iyi değil anlamına gelmez mi..ciyaklama yani sıcak asfaltta lastiği mahveder..durma performansını çok olumsuz etkiler

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende şu anda orjinal p6000 ler var..biraz sert lastik peformansı da fena değil..eskilerde yapılan çok olumsuz eleştirleri hak etmiyor bence..ama bir kez daha alınacak lastik değil elbet :)
    (p6000 ler pirelli nn sayfasından kaldıralı belki 1 yıl oldu..ama lastiğin kalıbı sabit ve yeni adetler üretildikçe lastik ucuzluyor malum. araba firmalarıda ilk lastik olarak maliyetten veriyorlar bu lastikleri)

kışın goodyear ultragrip7+ kullanıyorum süper lastik..p6000 lerin yerinede ya pirelli p6 cinturato yada goodyear exellence alacağım...goodyear ın yeni lastiği eficientgrip te favorim ama era lara uygun ebat yok..birde bakalım biz değiştirene kadar neler çıkacak neler :)

ama şuanda lastik değiştireceklere yukarıda bahsettiğim lastikleri tavsiye ederim. 13 ebat alacaklarada pirelli cinturato p4
    Düzenleyen : mdx78

8. ERÇİN

ERÇİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lassa caract ı galıba kuyllanıyorum cok memnunum kesınlşıkle tavsıye ederım lassa oldugunu kesın bılıyorum ama

9. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arabayı biraz sert kullanırım.yol tutuş ve fren konusunda sıkıntım olmadı ama dediğim ciyaklamadan biraz rahatsızım.dediğiniz gibi izmirin sıcaklığından kaynaklanıyor.
    Düzenleyen : mustafaemer

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Altına imzamı atıyorum.Benim araçta da dunlop var .Benden önceki sahibi taktırmış.İçeri çok ses alıyor.Sertliğinin dışında

11. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yol tutuşuna bir diyeceğim yok ama yolun her titreşimi içeri geliyor elimde imkan olsa hemen değiştireceğim.

12. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende yaklaşık 1 ay önce 195/60 14 lassa impetus 2 aldım. gayet memmunum aracın yuksek hızda yavaşlaması çok kısaldı, yer tutuşu hissedilr derece de arttı ve çukurdan geçtiğimde eski lastiklerine göre fark edilir derece hissitme oranım azaldı. lassa impetus 2 önerimdir.

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    pirelli snow kontrol bu lastiği tanıyanınız yok mu acep..ben kış lastiği düşünüyorum..

14. Misafir

Misafir Guest

İmpetuslar aslanı çakala boğdurdu, drag da 240hp'lik S2000 167hp'lik 306GTİ'ye geçildi...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ozaman beni geçenn geeçene desene https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

Bu Sayfayı Paylaş