accent blue prime donanımında bulunan bi zenon led li farlarda drl özelliği var mı? sigorta kutusunda yeri ve sigortası var fakat çalışmıyor acaba beyinden falan kapalı olabilir mi? serviste açılabiliyor mu? 7 85 Bakım Gösterge paneli (Sürücü tarafı sigorta paneli) Tanım Sembol Sig. değeri Korunan parça ELEKTRİK PRİZİ 15A Priz ÇAKMAK 15A Çakmak AKSESUAR 10A Radyo, BCM, Akıllı Anahtar Kontrol Modülü, ATM Vites Kilidi Kontrol Modülü HAVA YASTIĞI GÖSTERGESİ 10A Gösterge paneli (Hava Yastığı GÖST.) HAVA YASTIĞI 10A SRS Kontrol Modülü DÖNÜŞ SİNYALİ 10A Dörtlü Flaşör Düğmesi MDPS 10A EPS Kontrol Modülü ARKA SİLECEK 15A Çok Fonksiyonlu Kol, Arka Silecek Motoru 3YEDEK 3SPARE 15A - ARKA SİS LAMBASI 10A Arka Sis Lambası Rölesi ÖN SİS LAMBASI 10A Ön Sis Lambası Rölesi GÜNDÜZ YANAN FARLAK 10A Tahsis edilmiş GÜNDÜZ YANAN FARLAR STOP LAMBASI STOP LAMP 15A Stop Lambası Svici, Akü sensörü, Stop Lambası Rölesi, Akıllı Anahtar Kontrol Modülü, Veri Bağlantı Soketi ATM Vites Kolu Svici, Anahtar Kilit Solenoidi GÖSTERGE PANELİ 10A Gösterge Paneli, BCM
@Brendon Aslında benim de merak ettiğim bir konu. Getzlerde de DRL için sigorta var. Tabloda gösteriyor. Test edemedim üşengeçlikten. Aktif mi pasif mi merak ediyorum. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün kütahya erdem servisine periyodik bakım için gittim oradaki yetkililere sordum malasef beyinden olmuyormuş. Garanti bittikten sonra farklı bir devre ile yapabilirmişiz.