Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

::Dizele Turbo :::

'Motor Modifiyesi' forumunda GeTz-DJ tarafından 26 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. 34_gm_4650

34_gm_4650 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serdar bey bu işin kolay olanı değilmi:)

2. 34_gm_4650

34_gm_4650 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ve birde biz 1.5 motor aldık ve 6 ileri passat şanzımanı aldık:D

3. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Turbo büyütme işlemine elbette girilebilir Türkiye de de bunun örnekleri var.. Fakat Turbo büyüttüm güç aldım diye birşey malesef saglıklı olmaz o yüzden saglıklı bir işlem yapayım diyorsanız 88ps getzden 160ps civarı almak yaklaşık 4 bin tl civarında tutar işçiliğiyle. artı fren sistemleri yol tutuş vs. geliştirmekte ayrıca eklenir..

Sadece chip tuning ile sıkıntısız 120ps alınabiliyor 88lik getzlerden. bu durumda fren sisteminde bir geliştirmeye pekte gerek kalmıyor ayrıca 0-100 ve sonrası performansı kendi sınıfına göre oldukça tatminkar oluyor maliyetide hyundaiclubtr üyeleri için araca özel yazılımı ile 300 euro..

4. LaNCeR_Tr

LaNCeR_Tr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanayide 206 gti sahibi birisi turboyu 5 zamanlı satın almış ankaradan.Konyadada taktırtmış ayar yaptırmamış motor rektefe istiyormuş ..

[Aslı varmı bilmiyorum bi arkadaş dedi.]
    herhalde bu ayar dediği motoru o turboya göre ayarlattırıyo.

5. GETzREADY

GETzREADY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Turbo için bişey diyemiyeceğim ama hyundailerin tuning parçalarını bulmak baya bi sıkıntı oluyor.Genelde custom yapılıyor ve maliyetleride yüksek.Ama bu işlerden anlayan bir abimiz dizel getzi olan bir arkadaşa intercooleri büyüt biraz fark eder demişti.E200 lerin coolerini önermişti.Aklımda kalan bu ne kadar doğru bilemiyeceğim hiç araştırmadım ama bi fikir olsun istedim.

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Custom yapmak istemiyorsanız mitsubishi teknolojisi üzerine kurulu alpha motor serisinden motorlu bir araç seçersiniz, mitsubishi parçaları oluyor. Sizin aracınız G4ED ise 4G15 'in parçaları oluyor.

Bu Sayfayı Paylaş