Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dizel tutulmuyormu???

'Accent Forum - Club' forumunda ermec tarafından 8 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bende bunu anlatmaya calıstım da inanmadılar işte. Bende anlamadıgım bir sekilde herkes 3 silindir yerine 4 silindri benzinli al dedi. Sorunlu mu? hayır. Kötü mü? hayır. Niye tutulmuyor? Bilmiyorum. Ama ortada yalan yok. Eger alacak kişi pazarda arastırma yaparsa bir cok kişi alma diyor. Cok vuruntulu diyenler vardı.

Kısaca olay "dizelin tutup tutmaması" değil, "1.5 3 silindir crdi admira" lar tutulmuyor.

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bizde 2 adet taksi vardı dizel admire 300 bin kmde satıldı motor olarak sorun açmadı ama taksici için masraflı araç turbosu felan ayrıca devamlı start - stop olayı lpg ile aynı yakıyor diye ilerde masrafı lpg li araçtan büyük olur diye taksiciler bir çogu vaz geçti

ben ve arkadaşlarım hala kullanıyor ben keratayı sıfırdan aldım memnunum Allah şükür sorun açmadı tutulmuyor ama neden bende bilemiyorum her kafadan bir ses bana göre tutuyor :)

dizel era ile neden bu aracı karşılaştırırsınız onu anlamam ben biri 3 silindir biri 4 silindir tek silindir çok fark eder biri 83 bg biri 110 bg

3. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Era'yı Admire'nin devamı sanıyolar heralde, tamam ikiside accent ama biri era 4 silindir 110 bg diğeri admire 3 silindir 82 bg, tabiki aralarında performans farkı olacaktır ki var zaten, ikisinide kullanıyorum, era performans açısından çok tatmin edici ama yüksek hızlarda kuyruk sallıyo, admire ise kalkışlarda toplamalarda biraz hantal ama yolunu aldımı erayı dip dibe takip ediyo ve yol tutuşu eraya göre gerçekten iyi

4. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    3 silindir CRDi nin tutulmama olayı , (tabi varsa) bence tamamen ön yargı. Milletimiz alışmış 4 silindir şahine . Ducati versen bu 2 silindir diye dudak büker. VW ne lafa atamayınca hyundai günah keçisi oluyor.

5. lp005

lp005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Bu Sayfayı Paylaş