Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel Accent

'Accent Forum - Club' forumunda sîneçâk tarafından 28 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benzini almadan önce araçta problem varmıydı peki?

2. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın hundahaiyi,sanırım benzinden olabileceğini düşünüyorsun.benzinde sorun olacağını tahmin etmiyorum bile,çünkü kayınpederim po bayisi ve kesinlikle kaçak satmıyor.walla aracı ben internetten gördüm,arkadaşım görerek aldı ve kendisi getirdi.zannedersem çok belli eder etmez bi gaz yememeden bahsetti,zannedersem depodaki pislikten.ama bi kaç kutu enjektör temizleyici kullandım.enjektörler depodaki pisliği atmamışmıdr?

3. Misafir

Misafir Guest

Ben bu tür temizliyicilerin çok işe yaradığını düşünmüyorum, en iyisi söktürüp enjektörcü'de temizletmek...

4. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok.ben muğla fethiyede yaşıyorum.yarın burda özel servis var,bi de onlara göstereceğim?öğrenmek amaçlı

5. Misafir

Misafir Guest

Soğuk motoru çalıştırdığında hiç pedala basmadan 1 dk kadar bekle....bakalım aynı şeyi yapacak'mı...

6. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Size benzer bi arızadan bahsedeyim.Getzi almadan önce bitane 2004model 1,4 16v astra buldum.Araç 120bindeydi ve 14,000ytlye pazarlığını yapmıştık.Aracı bmw servisi arkadaşıma götürdü bi tur attı.Bu arabada sorun var aga git opel'e göster dedi.

Arabanın sahibide bunu duyunca 2 gün önce motoru kendim yıkadım 1kere daha yapmıştı sebebi bu dedi.Servise gösterdim aracın 120bakımına çok deli para istediler ayrıca aracın tekleme sebebini bilgisayardan göremediler.Usta başınla konuştum opel servisinde.Biyerde motora su girmiş olabilir ama sen yinede bu arabayı alma riskini göze alma nolur nolmaz başın yanar demişti...

Şimdi yanlış anlamayın ama araç sahibinin ve ustanın(belki dediği)motor yıkama yapmış olabilirler.Profesyonel kişilere yaptırmadılarsa bu tarz bi sorun olabilir.O arabada şöle anlatayım 2,500 devire kadar araba tekliyordu,2,500den snra hiçbişey yokmuş gibi gidiyordu.

7. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi zaten arabayı çalıştırırken hiç gaza basmıyorum.rolanteyi araba kendisi ayarlıyor.bi sefer ya da iki sefer tekliyor sonra düzeliyor

8. Misafir

Misafir Guest

Büyük bi ihtimalle jikle devresi çalışmıyor, dolayısıyla motor ısınmadan aracın yükünü kaldıramıyor...

9. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi yolda teklemiyor.sadece depoyu fulleyince tekledi biraz.aracı biraz yüksek devirde kullandım düzeldi.ama sabahları çalışırken arasıra tekliyor.

10. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    neyse yarın özel servise gideyim de onlar ne diyecek bi bakalım.önce muayene ve teşhis sonra ilaç ve tedavi

11. Misafir

Misafir Guest

Benim dediğim "jigle olayı" sabahları ilk çalıştırma için geçerli....

12. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

tşk ederim coşkun abi.

13. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben yanlış anlamışım ozamanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    estağfurullah.ben de yanlış yazmış olabilirim.daha doğrusu kafam arabanın teklmesine takıldı da.parmaklarım yazıyor ama kafa arabadahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

15. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Coşkun Abi bahsettiğin istasyonun adresi bu mu:
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%">

<TD vAlign=top>İSTANBUL ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
    Adres : SELİMİYE MAH. TIBBİYE CAD. NO: NO:8-12
    Tel : 0216 651 44 13/14/15/16
    Faks : 2163107627
    <TD vAlign=top>/ İSTANBUL

Eğer burası ise bu istasyon Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi olan İstanbul Enerji A.Ş. Buradan mı alıyorsun?

16. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yanlışın var bence çünkü 12 ykr yapıyor.ben şehir içi 850 km'yi 47 litre ile,şehir dışı ise 39-40 litre ile gidebiliyorum

17. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    SİNEÇAK arkadaşım "Accent Admire 1.5 crdi (rekor: 100km'de 5.5, şehir içi) "hem böyle yazmışsın hemde 4,5 litre yakıyorum demişsin anlayamadım valla.ayrıca bizde senin rekor dediğin rakamları yakıyoruz.

18. Misafir

Misafir Guest

Evet..........

19. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coskun Abı burayı tarif eder mısın ben maltepeden gelecegım yarın burdan doldurym depoyu bıde bunu deneyım

20. ivomec

ivomec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba,çoşkun abi konu başlığı dizel ama benzin muhabbetleri okuyorum yanılıyormuyum yoksa,senin kolçağın grisini aldım ankaradan taktım 35 ytl ye kolay gelsin

Bu Sayfayı Paylaş