Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon titremesi ve lastiğin tel kırm

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda barış erkaçtı tarafından 13 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ben fiyatı uygun ve orjınal diye hankook taktırdım. Genel anlamda guzel ama bence bıraz daha verıp daha kalıtelı almak gerek. Hankook lastıklerin yağıslı havalarda performans oranı dıger lastıklere gore zayıf kalıyor.

2. psychic

psychic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşa bende yorumunda diğer yorumlara bakarak katılıyorum. genel olarak yorumlara baktım benimde lastiğe ihtiyacım var getz im için. herkes yokohama a driver c driver deyip duruyor bence milletin var bi bildiği. ama benim sorunum şuki bursada bayisi gözüken adamlarda bile lastiği görmek çok zor.... eğer imkanı olan varsa benim için 185/65 R14 fiyatı verebilirsede sevinirim.

3. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Lastik seçimi çok önemli.. ben Falken yüzünden kışın çok zor anlar atlattım.. Hafif dik rampayı bile yağmurlu havada çıkamadım, patinaj çekmişti.. Şu an toyo lastiklerim var.. biraz daha iyi falkene göre.. nacizhane tavsiyem 2.el olarak satın o lastikleri ve iyi bir lastik alın derimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. Kuzey

Kuzey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Dün izmirde bölasko dan 4 tane goodyear duragrip taktırdım 175/70r13, eski lastiklerim goodyear gt3 fakat şunu söylemeliyimki yeni ne olursa olsun yenidir :) Aracımda titremenin haddi hesabı yoktu 100 le giderken titremekten dikiz aynasından bişi gözükmüyodu yol tutuşu deseniz 2004 yapımı bir lastik düşünün o kadardı. Şu anda100 e çıktığımın farkına bile varmıyorum yol sesi inanılmaz azaldı. Kilitli taş yollarda takur tukur ses vardı tamamen gitti. Ben bu boyutlarda bu lastiği kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi titremenin 1 nedeni de 3 jant eğikti presste düzeltildi. Birde rot yaptırırken yumurtalarda arka rotlarıda yapana hatırlatırsanız bazen unutabiliyorlar.
    Ayrıca 2 hafta önce bir tanıdığıma 4 adet Continental premium contact 2 aldık bu lastikte gerçekten gördüğüm en iyi lastikti diyebilirim.

Bu Sayfayı Paylaş